Vigtigste Dating Adam Bousdoukos

Adam Bousdoukos

Adam BousdoukosAlder 47 år Zodiac Vandmanden

Hvem dater han lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Adam Bousdoukos muligvis single.






Relationer

Vi har ingen registreringer af tidligere forhold til Adam Bousdoukos.



dommer joe brown kone deborah herron

Om

Adam Bousdoukos er en 47 år gammel tysk skuespiller. Født den 25. januar 1974 i Hamborg, Vesttyskland, er han berømt for Head-On (2004). Hans stjernetegn er Vandmand.






Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Adam Bousdoukos! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.



detaljer

FornavnAdam
EfternavnBousdoukos
Alder47 år
Fødselsdag25. januar 1974
FødestedHamborg, Vesttyskland
BygGennemsnit
ØjenfarveBrun - lys
HårfarveBrun - Mørk
StjernetegnVandmanden
SeksualitetLige
Etnicitethvid
Nationalitettysk
BeskæftigelsestekstSkuespiller, Soundtrack, Writer
BeskæftigelseSkuespiller
Gør krav på berømmelseHead-On (2004)
Mere om Adam Bousdoukos Mindre om Adam Bousdoukos

Fotogalleri

Instruktør Fatih Akin på sættet af SOUL KITCHEN skuespillere Dorka Gryllus som Anna og Adam Bousdoukos som Zinos og med DOP Rainer Klausmann. Fotokredit: Corazón International / Gordon Timpen. En udgivelse af IFC Films Moritz Bleibtreu som Illias og Adam Bousdoukos som zinos i SOUL KITCHEN instrueret af Fatih Akin. Fotokredit: Corazón International. En udgivelse af IFC Films Moritz Bleibtreu som Illias og Adam Bousdoukos som zinos i SOUL KITCHEN instrueret af Fatih Akin. Fotokredit: Corazón International. En udgivelse af IFC Films Adam Bousdoukos som Zinos og Moritz Bleibtreu som Illias i SOUL KITCHEN instrueret af Fatih Akin. Fotokredit: Corazón International. En udgivelse af IFC Films Pheline Roggan som Nadine og Adam Bousdoukos som zinos i SOUL KITCHEN instrueret af Fatih Akin. Fotokredit: Corazón International. En udgivelse af IFC Films Adam Bousdoukos som Zinos og Moritz Bleibtreu som Illias i SOUL KITCHEN instrueret af Fatih Akin. Fotokredit: Corazón International. En udgivelse af IFC Films Adam Bousdoukos som Zinos, Anna Bederke som Lucia og Moritz Bleibtreu som Illias i SOUL KITCHEN instrueret af Fatih Akin (fra venstre mod højre). Fotokredit: Corazón International. En udgivelse af IFC Films Demir Gökgöl som Sokrates, Anna Bederke som Lucia, Moritz Bleibtreu som Illias, Adam Bousdoukos som Zinos, Pheline Roggan som Nadine, Lucas Gregorowicz som Lutz og Birol Ünel som Shayn i SOUL KITCHEN instrueret af Fatih Akin (fra venstre mod højre). Fotokredit: C

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Den gyldne handske2019LefterisFilm
EneMe2018BenFilm
Vielmachglas2018hotelejerFilm
I Fade2017KnackiFilm
V8 - Hævnen mod nitro2015Angelo MicheleFilm
Onsdag 04:452015FørerenFilm
Sibel & Max2015Mike BrandtTV show
Motorvej til Hellas2015KludeFilm
Klippet2014Film
V8 - du vil være den bedste2013Angelo MicheleFilm
Fars dag - Bedstefar natten over2012NektariosFilm
Livet er ikke for feje2012KurtFilm
Chalet-pige2011WillyFilm
Den sidste betjent2010Lutz Görnemann 7 episoder, 2014TV show
Soul Kitchen2009Zinos KazantsakisFilm
SOKO Stuttgart2009Robert 'Rocky' HoferTV show
Schimmelreiter2008PanaiotisFilm
Head-on2004Barmand (bryllupsnat)Film
Kebab-forbindelse2004GyldigFilm
Hvordan vokser jeg min mor op?2004Gingers One-Night-standTV-film
Vores mor er bare anderledes2003PietTV-film
Solino2002Festgæst fra HamborgFilm
Sæderne2002Antonio Riga 1 episode, 2003TV show
Duoen2002Mario (1 afsnit, 2005)TV show
Afsnit 402001Oliver Pankutz 1 episode, 2001TV show
SOKO Leipzig2001Thorsten WeingartenTV show
I juli2000Sanger i klubbenFilm
Peberkornene1999CarloTV show
Barracuda-dans1999Angelo ParasidisTV-film
Kort skarpt stød1998KystFilm
Dobbelt engagement1994I 1 afsnit, 2002TV show
Advokat Abel1988MaksTV show
hovedstadsområde1986Elias TsantidisTV show
Lindenstrasse1985Manolis Mantzidis (12 episoder, 2014)TV show
Politiet ringer til 1101971TV show
Vis mere Vis mindre

Diskussioner






Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Celesta Hodge
Celesta Hodge
28. maj 2021 ... Celesta Hodge nyheder, sladder, fotos af Celesta Hodge, biografi, Celesta Hodge kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Celesta Hodge forholdsliste. Celesta Hodge dating historie, 2021, 2020, liste over Celesta Hodge forhold.
Berømt filmmonolog
Berømt filmmonolog
Denne liste over de bedste filmmonologer har nogle store, store navne og nogle endnu større film (nogle moderne, nogle klassiske). Hvad er nogle berømte film ...
Jim pirri
Jim pirri
28. maj 2021 ... Jim Pirri nyheder, sladder, fotos af Jim Pirri, biografi, Jim Pirri kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jim Pirri forholdsliste. Jim Pirri dating historie, 2021, 2020, liste over Jim Pirri forhold.
Carlyn Rosser
Carlyn Rosser
28. maj 2021 ... Carlyn Rosser nyheder, sladder, fotos af Carlyn Rosser, biografi, Carlyn Rosser kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Carlyn Rosser forholdsliste. Carlyn Rosser dating historie, 2021, 2020, liste over Carlyn Rosser forhold.
De bedste Sammo Hung-film
De bedste Sammo Hung-film
Liste over de bedste Sammo Hung-film med filmtrailere, hvor de er tilgængelige, bedømt bedst til værste. De mest succesrige film af Sammo Hung har mange ...
Sean Michael Kyer
Sean Michael Kyer
28. maj 2021 ... Sean Michael Kyer nyheder, sladder, fotos af Sean Michael Kyer, biografi, Sean Michael Kyer kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Sean Michael Kyer forholdsliste. Sean Michael Kyer dating historie, 2021, 2020, liste over Sean Michael Kyer forhold.
Yolanda Foster og Julio Iglesias
Yolanda Foster og Julio Iglesias
28. maj 2021 ... Yolanda Foster og Julio Iglesias fotos, nyheder og sladder. Få mere at vide om ...