Vigtigste Relationer Alexandra Vino

Alexandra Vino

Alexandra Vino Dating Forhold 1 i alt

Hvem dater hun lige nu?

Alexandra Vino daterer Harvey Weinstein se forholdet

Relationer

Alexandra Vino har ikke haft andre forhold, som vi kender til.






Om

Alexandra Vino er en amerikansk skuespillerinde.



Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil af Alexandra Vino! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.






Forholdsstatistikker

TypeTotalLængsteGennemsnitKorteste
Komme ud for11 år, 5 måneder--
Total11 år, 5 måneder--

detaljer

FornavnAlexandra
EfternavnVin
Fuldt navn ved fødslenAlexandra Vino
Alternativt navnAlexandra Vino
FødestedNew Jersey, USA
Højde5 '3½' (161 cm)
BygSlank
ØjenfarveHazel
HårfarveBrun - lys
Etnicitethvid
Nationalitetamerikansk
BeskæftigelsestekstSkuespillerinde, direktør
BeskæftigelseSkuespillerinde
Mere om Alexandra Vino Mindre om Alexandra Vino

Dating historie

Gitter Liste Bord
#PartnerTypeStartEndeLængde
1Harvey WeinsteinKomme ud forNov 2019til stede1 år
Harvey Weinstein #1

Harvey Weinstein

2019

Alexandra Vino dater Harvey Weinstein ...[se par] #1

Harvey Weinstein

2019

Alexandra Vino og Harvey Weinstein havde et møde i november 2019.



Forhold 1 år MåleResultatHøjde73%'> Kompatibilitet 18% se forholdet

Partner sammenligning

NavnAlderStjernetegnBeskæftigelseNationalitet
Alexandra Vino - Skuespillerinde
amerikansk
Harvey Weinstein69 fiskKriminel
amerikansk

Fotogalleri

Alexandra Vino - 'Of Love, Antosha' premiere i Los Angeles Alexandra Vino - 'Of Love, Antosha' premiere i Los Angeles Alexandra Vino - 'Of Love, Antosha' premiere i Los Angeles Paulus, Kristi apostel (2018) Paulus, Kristi apostel (2018) Paulus, Kristi apostel (2018) Paulus, Kristi apostel (2018) Paulus, Kristi apostel (2018) Paulus, Kristi apostel (2018) Paulus, Kristi apostel (2018) Peter Rabbit (2018) Peter Rabbit (2018)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Spenser fortroligt2020Gloria WeisnewskiFilm
Mil 222018Sergent ThomasFilm
Paulus, Kristi apostel2018OctaviaFilm
Amelia 2.02017Jessica StoneFilm
De tillidte2017AmandaFilm
Dyster2015.AlexandraFilm
Agent Carter2015.Bombshell-sekretærTV show
Spilleren2014LoriFilm
Begrave eksen2014Travis 'pigeFilm
gyldne dreng2013Gina (1 afsnit, 2013)TV show
Skam2011Skype Sex GirlFilm
Hvordan man laver det i Amerika2010Lindsay (4 episoder, 2011)TV show
Badmaa $ h Company2010SødFilm
Vis mere Vis mindre

Diskussioner






Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Jennifer Akerman
Jennifer Akerman
28. maj 2021 ... Jennifer Akerman nyheder, sladder, fotos af Jennifer Akerman, biografi, Jennifer Akerman kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jennifer Akerman forholdsliste. Jennifer Akerman dating historie, 2021, 2020, liste over Jennifer Akerman forhold.
Kan sipahi
Kan sipahi
28. maj 2021 ... Kan Sipahi-nyheder, sladder, fotos af Can Sipahi, biografi, Can Sipahi-partnerliste 2016. Forholdshistorie. Kan Sipahi forholdsliste. Kan Sipahi dating historie, 2021, 2020, liste over Can Sipahi forhold.
De bedste Eric Clapton-albums nogensinde
De bedste Eric Clapton-albums nogensinde
Ud over at være en af ​​de største guitarister nogensinde, er Eric Clapton også en af ​​de største rockkunstnere. Liste over de bedste Eric Clapton ...
Marc Terenzi og Sarah Connor
Marc Terenzi og Sarah Connor
28. maj 2021 ... Marc Terenzi og Sarah Connor fotos, nyheder og sladder. Få mere at vide om ...
Careena Collins
Careena Collins
28. maj 2021 ... Careena Collins nyheder, sladder, fotos af Careena Collins, biografi, Careena Collins kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Careena Collins forholdsliste. Careena Collins dating historie, 2021, 2020, liste over Careena Collins forhold.
GameStop river dig af, og det er sådan, de gør det
GameStop river dig af, og det er sådan, de gør det
Vi har alle gode minder om at handle på GameStop. Helvede, butikken forsyner os med videospil, som, som vi alle ved, er de ultimative ...
Hvad du skal se, hvis du elsker Fresh Off the Boat
Hvad du skal se, hvis du elsker Fresh Off the Boat
Hvis du spekulerer på, hvad du skal se efter Fresh Off the Boat, har denne liste de bedste anbefalinger til lignende tv-shows og film, som du helt sikkert vil nyde - alt ...