Vigtigste Relationer Alicja Bachleda

Alicja Bachleda

Alicja BachledaRang 3150 -1314Alder 38 år Zodiac Tyren Forhold 6 i alt Børn 1 barn

Hvem dater hun lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Alicja Bachleda muligvis single.

Relationer

Alicja Bachleda har været i et forhold med Marcin Gortat(2017-2018), Sebastian Karpiel Bulecka(2014), Colin Farrell(2009 - 2010), Piotr Wozniak-Starak(2004), Gregory Michael og Sebastian Kulczyk.



Om

Alicja Bachleda er en 37 år gammel polsk skuespillerinde. Født Alicja Bachleda-Curuś den 12. maj 1983 i Tampico, Tamaulipas, Mexico, hun er berømt for Trade, Ondine og Pan Tadeusz. Hendes stjernetegn er Tyr.

Alicja Bachleda har været i 2 matchups på skærmen, inklusive Tom Schilling i Hjerte over hovedet (2001)og Colin Farrell i Undine (2009).

Alicja Bachleda er medlem af følgende lister: 1983 fødsler, mexicanske romersk-katolikker og polske filmskuespillere.



Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Alicja Bachleda! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.

Forholdsstatistikker

TypeTotalLængsteGennemsnitKorteste
Dating61 år, 7 måneder6 måneder, 27 dage4 måneder
Total61 år, 7 måneder6 måneder, 27 dage4 måneder

detaljer

FornavnAlice
EfternavnBachleda-Curus
Fuldt navn ved fødslenAlicja Bachleda-Curuś
Alternativt navnAlicja Bachleda, Alicja
Alder38 år
Fødselsdag12. maj 1983
FødestedTampico, Tamaulipas, Mexico
Højde5 '6' (168 cm)
Vægt124 kg (56 kg)
BygSlank
ØjenfarveHazel
HårfarveBrun - lys
Karakteristisk funktionLangstrakt hage, høje kindben
StjernetegnTyren
SeksualitetLige
Religionromersk-katolske
Etnicitethvid
NationalitetPolere
BeskæftigelsestekstSkuespillerinde, sangerinde
BeskæftigelseSkuespillerinde
Gør krav på berømmelseTrade, Ondine og Pan Tadeusz
Musikgenre (tekst)Pop
År (er) Aktiv1991 – nu
Instrument (tekst)Vokal
PladeselskabUniversal Music Polska, Universal Music Polen
Talent Agency (f.eks. Modellering)Paradigm Talent Agency
MærkepåtegningHeineken Star Bottle, Pantene Pro-V Nature Fusion
FarAdam Bachleda-Curuś
MorIwona Dorota Bachleda-Curuś
BrorAdam Bachleda-Curuś, Andrzej Bachleda-Curuś, Albert Bachleda-Curuś, Antonin Bachleda-Curuś, Tadeusz Bachleda-Curuś

Alicja Bachleda-Curuś (udt. Født 12. maj 1983) er en polsk skuespillerinde og sanger, der har optrådt i film, herunder Trade, Ondine og Pan Tadeusz.

Mere om Alicja Bachleda Mindre om Alicja Bachleda

Dating historie

Gitter Liste Bord
#PartnerTypeStartEndeLængde
6Marcin GortatForholdFebruar 2017Okt 20181 år
5Sebastian Karpiel BuleckaForhold R Januar 2014Maj 20144 måneder
4Colin FarrellForhold2009Juli 20101 år
3Piotr Wozniak-StarakForhold R 20042004-
toGregory MichaelUkendt -
1Sebastian KulczykUkendt R -
Marcin Gortat #6

Marcin Gortat

2017 - 2018

Marcin Gortat og Alicja Bachleda er adskilt ...[se par] Sebastian Karpiel Bulecka #5Rygte

Sebastian Karpiel Bulecka

2014

Sebastian Karpiel Bulecka og Alicja Bachleda ...[se par] Colin Farrell #4

Colin Farrell

2009 - 2010

Alicja Bachleda og Colin Farrell adskilt i ...[se par] Piotr Wozniak-Starak #3Rygte

Piotr Wozniak-Starak

2004

Piotr Wozniak-Starak og Alicja Bachleda var ...[se par] Gregory Michael #to

Gregory Michael

Gregory Michael og Alicja Bachleda var i en ...[se par] Sebastian Kulczyk #1Rygte

Sebastian Kulczyk

Sebastian Kulczyk og Alicja Bachleda var ru ...[se par] #6

Marcin Gortat

2017 - 2018

Marcin Gortat og Alicja Bachleda havde et forhold fra marts 2017 til oktober 2018.



Forhold 1 år MåleResultatStjernetegntyve%kinesisk stjernetegn80%Højde91%Alder98%'> Kompatibilitet 72% se forholdet #5

Sebastian Karpiel Bulecka

2014 (Rygter)

Sebastian Karpiel Bulecka rygtes at have tilsluttet sig Alicja Bachleda i januar 2014.

Forhold 4 måneder MåleResultatStjernetegn100%kinesisk stjernetegn40%Højde73%Alder69%'> Kompatibilitet 71% se forholdet #4

Colin Farrell

2009 - 2010

Alicja Bachleda og Colin Farrell dateret fra 2009 til juli 2010.

Forhold 1 år MåleResultatStjernetegn1%kinesisk stjernetegn40%Højde55%Alder69%'> Kompatibilitet 41% Børn 1 barn se forholdet #3

Piotr Wozniak-Starak

2004 (Rygter)

Piotr Wozniak-Starak rygtes at have tilsluttet sig Alicja Bachleda i 2004.

MåleResultatStjernetegn100%kinesisk stjernetegn1%Alder84%'> Kompatibilitet 46% se forholdet #to

Gregory Michael

Gregory Michael og Alicja Bachleda havde et forhold.

MåleResultatStjernetegn1%kinesisk stjernetegntyve%Højde73%Alder84%'> Kompatibilitet Fire. Fem% se forholdet #1

Sebastian Kulczyk

(Rygte)

Sebastian Kulczyk rygtes at have tilsluttet sig Alicja Bachleda.

se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderStjernetegnBeskæftigelseNationalitet
Alicja Bachleda38 TyrenSkuespillerinde
Polere
Marcin Gortat37 VandmandenBasketball
Polere
Sebastian Karpiel BuleckaFire. Fem TyrenSanger
Polere
Colin Farrell44 tvillingSkuespiller
Irsk
Piotr Wozniak-Starak39 KræftFilm/TV Producer
Polere
Gregory Michael39 tvillingSkuespiller
amerikansk
Sebastian Kulczyk- Personlighed
Polere

Børn

NavnKønFødtAlderAnden forælder
Henry TadeuszHan7. oktober 200911 år gammel Colin Farrell

Fotogalleri

Alicja Bachleda Alicja Bachleda - InStyle Magazine Pictorial [Polen] (november 2016) Alicja Bachleda - InStyle Magazine Pictorial [Polen] (november 2016) Alicja Bachleda - InStyle Magazine Pictorial [Polen] (november 2016) Alicja Bachleda - InStyle Magazine Pictorial [Polen] (november 2016) Alicja Bachleda - InStyle Magazine Pictorial [Polen] (november 2016) Alicja Bachleda - InStyle Magazine Pictorial [Polen] (november 2016) Alicja Bachleda - Twój Styl Magazine Pictorial [Polen] (november 2012) Alicja Bachleda - Twój Styl Magazine Pictorial [Polen] (november 2012) Alicja Bachleda Sommerstorm Sommerstorm

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Den amerikanske side2016Nikki MeekerFilm
Polaris2016BaranFilm
7 ting, du ikke ved om fyre2016BasiaFilm
Pitbull. Farlige kvinder2016Malgorzata Bojke 'The Ladder'Film
Pigen er i problemer2015SkiltFilm
Edge2015SøjleTV-film
Træk vejret2015Ania KardelKortfilm
Belejringsdagen: Elleve september 16832012Hertuginde af Lorena (som Alicja Bachleda Curus)Film
Venskab!2010ZoeyFilm
Undine2009UndineFilm
Den hovede hane2007Gisela Glückselig (som Alicja Bachleda-Curus)Film
Handle2007VeronicaFilm
Som tyve (mod øst)2006Ewa (som Alicja Bachleda-Curus)Film
Sommerstorm2004Anke (som Alicja Bachleda-Curus)Film
Templarernes blod2004Stella (som Alicja Bachleda-Curus)TV-film
Hjerte over hovedet2001Wanda (som Alicja Bachleda-Curus)Film
Sisyfæisk arbejde2000Anna Stogowska 'Biruta' (som Alicja Bachleda-Curus)Film
Lejere2000GabrielleTV show
Hr. Tadeusz1999Zosia Horeszkówna (som Alicja Bachleda-Curus)Film
På godt og ondt1999Anna BochenekTV show
Porten til Europa1999Zosia (som Alicja Bachleda-Curus)Film
Sperlingnitten seksoghalvfemsAlina SerkovicTV show
Vis a visnitten seksoghalvfemsKortfilm
Vis mere Vis mindre

Matchups på skærmen

  • Tom Schilling
    • Hjerte over hovedet
      2001
    [se matchup]
  • Colin Farrell og Alicja Bachleda-CurusColin Farrell
    • Undine
      2009
    [se matchup]

Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Geir Ivarsøy
Geir Ivarsøy
28. maj 2021 ... Geir Ivarsøy nyheder, sladder, fotos af Geir Ivarsøy, biografi, Geir Ivarsøy kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste til Geir Ivarsøy. Geir Ivarsøy dating historie, 2021, 2020, liste over Geir Ivarsøy relationer.
Ana Paula Arósio
Ana Paula Arósio
28. maj 2021 ... Ana Paula Arósio nyheder, sladder, fotos af Ana Paula Arósio, biografi, Ana Paula Arósio kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ana Paula Arósio forholdsliste. Ana Paula Arósio dating historie, 2021, 2020, liste over Ana Paula Arósio forhold.
Medvirkende fra 'Narcos' vs. The Real People
Medvirkende fra 'Narcos' vs. The Real People
Første udsendelse på Netflix i 2015 viser Narcos fremkomsten og faldet af den colombianske kongestift Pablo Escobar. Sæson 1 og 2 fungerer som en biografisk undersøgelse af ...
De mørkeste country sange
De mørkeste country sange
Kendere af countrymusikgenren ved, at dens emne går langt ud over de påståede pickups og alkohol. Mørke country sange, de dårlige ...
Kære Theo-James-Film
Kære Theo-James-Film
Liste over de bedste Theo James-film med filmtrailere, hvor de er tilgængelige, bedømt bedst til værste. Theo James 'mest succesrige film har vundet mange ...
Jason Thompson og Kimberly McCullough
Jason Thompson og Kimberly McCullough
28. maj 2021 ... Jason Thompson og Kimberly McCullough fotos, nyheder og sladder. Få mere at vide om ...
tom Cruise
tom Cruise
28. maj 2021 ... Tom Cruise nyheder, sladder, fotos af Tom Cruise, biografi, kæresteliste for Tom Cruise 2016. Forholdshistorie. Tom Cruise forholdsliste. Tom Cruise dating historie, 2021, 2020, liste over Tom Cruise forhold.