Vigtigste Dating Anastasia Mazzone

Anastasia Mazzone

Anastasia MazzoneAlder 40 år Zodiac Skytten

Hvem dater hun lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Anastasia Mazzone muligvis single.






Relationer

Vi har ingen registreringer af tidligere forhold til Anastasia Mazzone.



Chris Clark og Tracy Nelson

Om

Anastasia Mazzone er en 40 år gammel venezuelansk skuespillerinde. Født Anastasia María Mazzone Macias den 25. november 1980 i Caracas, Venezuela, hun er berømt for Santiago Apostol. Hendes stjernetegn er Skytten.






Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Anastasia Mazzone! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.



Jennifer Love Hewitt og Ross McCall

detaljer

FornavnAnastasia
EfternavnMazzone
Fuldt navn ved fødslenAnastasia Maria Mazzone Macias
Alternativt navnAnastasia Mazzone
Fødselsdag25. november 1980
FødestedCaracas Venezuela
Højde5 '2' (157 cm)
StjernetegnSkytten
NationalitetVenezuelansk
BeskæftigelsestekstSkuespillerinde, Model
BeskæftigelseSkuespillerinde
Gør krav på berømmelseSantiago Apostol
Mere om Anastasia Mazzone Mindre om Anastasia Mazzone

Fotogalleri

Anastasia Mazzone - Premio Lo Nuestro Awards 2018 i Miami Anastasia Mazzone - Premio Lo Nuestro Awards 2018 i Miami Anastasia Mazzone - Premio Lo Nuestro Awards 2018 i Miami

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Betty og NY2019PantherenTV show
Jenni Rivera: Mariposa de Barrio2017Cristina 2 episoder, 2017TV show
Jul mirakler2017Martha RamirezTV show
Silvana uden Lana2016Catalina 'Cata' Hernández Pons (17 episoder, 2016-2017)TV show
Tag mig eller lad mig være2015JenniferTV show
Santiago, apostlen2015MarthaFilm
Hvem er hvem?2015Dr. TamayoTV show
Skandaler: Alt er ægte undtagen deres navne2014TV show
Hele livet2008Julieta Torres 'Kotufa' (1 afsnit, 2008)TV show

Diskussioner






Interessante Artikler