Vigtigste Relationer Astrid Gruber

Astrid Gruber

Astrid Gruber Forhold 1 i alt Børn 2 børn

Hvem dater hun lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Astrid Gruber muligvis single.






Relationer

Astrid Gruber var tidligere gift med Gabriel Fernández.



Om

Astrid Gruber er en venezuelansk skuespillerinde.






Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Astrid Gruber! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.



Forholdsstatistikker

TypeTotalLængsteGennemsnitKorteste
Gift1---
Total1--

detaljer

FornavnAstrid
MellemnavnCristancho
PigenavnGruber
Fuldt navn ved fødslenAstrid Cristancho Gruber
Alternativt navnAstrid Cristancho Gruber, Astrid Gruber
FødestedCaracas Venezuela
BygSlank
ØjenfarveGrøn
HårfarveBrun - lys
Etnicitethvid
NationalitetVenezuelansk
BeskæftigelseSkuespillerinde
Mere om Astrid Gruber Mindre om Astrid Gruber

Dating historie

Gitter Liste Bord
#PartnerTypeStartEndeLængde
1Gabriel FernandezGift -
Gabriel Fernandez #1

Gabriel Fernandez

Gabriel Fernández og Astrid Gruber er ...[se par] #1

Gabriel Fernandez

Gabriel Fernández og Astrid Gruber er skilt.

Børn 2 børn se forholdet

Partner sammenligning

NavnAlderStjernetegnBeskæftigelseNationalitet
Astrid Gruber - Skuespillerinde
Venezuelansk
Gabriel Fernandez- Skuespiller

Børn

NavnKønFødtAlderAnden forælder
StephanieKvinde Gabriel Fernandez
Scarlet AlexandraKvinde10. februar 198932 år gammel Gabriel Fernandez

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Kærlighedens hemmelighed2001Vilma Altamirano (2 episoder, 2001)TV show
Min elskede1997Amada Briceño [fra AlcántaraTV show
Sirene1993SireneTV show
Den sårede ulv1992Amber CastilloTV show
Hud1992Diana (1992)TV show
Stakkels djævel1990(1 afsnit, 1990)TV show
Kejserinde1990Elena aka. HelenTV show

Diskussioner






Interessante Artikler