Vigtigste Relationer Aylin Bayramoglu

Aylin Bayramoglu

Aylin BayramogluAlder 28 år Zodiac tvilling Forhold 1 i alt

Hvem dater hun lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Aylin Bayramoglu muligvis single.






Relationer

Aylin Bayramoglu har været i et forhold med Charlie Lubeck(2012 - 2013).



a.j. sandhed og leah rør

Om

Aylin Bayramoglu er en 28 år gammel tyrkisk sanger. Hendes stjernetegn er Tvilling.






Aylin Bayramoglu er medlem af følgende liste: Amerikanske folk af tyrkisk herkomst.



Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Aylin Bayramoglu! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.

der har ærligt hav dateret

Forholdsstatistikker

TypeTotalLængsteGennemsnitKorteste
Dating11 år--
Total11 år--

detaljer

FornavnAylin
EfternavnBayramoglu
Alder28 år
Fødselsdag9. juni 1992
BygSlank
ØjenfarveBrun - lys
HårfarveBrun - Mørk
Stjernetegntvilling
SeksualitetLige
Religionmuslim
EtnicitetMellemøstlig
Nationalitettyrkisk
BeskæftigelsestekstSanger
BeskæftigelseSanger
Gør krav på berømmelseGlee-projektet
Officielle webstederwww.facebook.com/OfficialAylin, twitter.com/AylinSings
Mere om Aylin Bayramoglu Mindre om Aylin Bayramoglu

Dating historie

Gitter Liste Bord
#PartnerTypeStartEndeLængde
1Charlie LübeckForhold201220131 år
Charlie Lübeck #1

Charlie Lübeck

2012 - 2013

Charlie Lubeck og Aylin Bayramoglu er adskilt ...[se par] #1

Charlie Lübeck

2012 - 2013

Charlie Lubeck og Aylin Bayramoglu havde et forhold fra 2012 til 2013.



Forhold 1 år se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderStjernetegnBeskæftigelseNationalitet
Aylin Bayramoglu 28 tvillingSanger
tyrkisk
Charlie Lübeck- Sanger
amerikansk

Fotogalleri

Aylin Bayramoglu Aylin Bayramoglu Aylin Bayramoglu Aylin Bayramoglu Aylin Bayramoglu Aylin Bayramoglu Aylin Bayramoglu Aylin Bayramoglu Aylin Bayramoglu

Filmografi

FilmÅrKarakterType
9-1-12018SpørgeTV show
Amerikansk vandal2017.Madison KaplanTV show
Skæv2017.# 6Kortfilm
The Fosters2013Mor MontagueTV show
Glee-projektet2011Hende selvTV show

Diskussioner






Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Jennifer Akerman
Jennifer Akerman
28. maj 2021 ... Jennifer Akerman nyheder, sladder, fotos af Jennifer Akerman, biografi, Jennifer Akerman kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jennifer Akerman forholdsliste. Jennifer Akerman dating historie, 2021, 2020, liste over Jennifer Akerman forhold.
Kan sipahi
Kan sipahi
28. maj 2021 ... Kan Sipahi-nyheder, sladder, fotos af Can Sipahi, biografi, Can Sipahi-partnerliste 2016. Forholdshistorie. Kan Sipahi forholdsliste. Kan Sipahi dating historie, 2021, 2020, liste over Can Sipahi forhold.
De bedste Eric Clapton-albums nogensinde
De bedste Eric Clapton-albums nogensinde
Ud over at være en af ​​de største guitarister nogensinde, er Eric Clapton også en af ​​de største rockkunstnere. Liste over de bedste Eric Clapton ...
Marc Terenzi og Sarah Connor
Marc Terenzi og Sarah Connor
28. maj 2021 ... Marc Terenzi og Sarah Connor fotos, nyheder og sladder. Få mere at vide om ...
Careena Collins
Careena Collins
28. maj 2021 ... Careena Collins nyheder, sladder, fotos af Careena Collins, biografi, Careena Collins kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Careena Collins forholdsliste. Careena Collins dating historie, 2021, 2020, liste over Careena Collins forhold.
GameStop river dig af, og det er sådan, de gør det
GameStop river dig af, og det er sådan, de gør det
Vi har alle gode minder om at handle på GameStop. Helvede, butikken forsyner os med videospil, som, som vi alle ved, er de ultimative ...
Hvad du skal se, hvis du elsker Fresh Off the Boat
Hvad du skal se, hvis du elsker Fresh Off the Boat
Hvis du spekulerer på, hvad du skal se efter Fresh Off the Boat, har denne liste de bedste anbefalinger til lignende tv-shows og film, som du helt sikkert vil nyde - alt ...