Vigtigste Dating Celesta Hodge

Celesta Hodge

Celesta HodgeAlder 30 år Zodiac Vægt

Hvem dater hun lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Celesta Hodge muligvis single.






Relationer

Vi har ingen registreringer af tidligere forhold til Celesta Hodge.



Om

Celesta Hodge er en 30 år gammel amerikansk model født 10. oktober 1990 i Mendocino County, Californien, USA. Hendes stjernetegn er Vægt






Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil af Celesta Hodge! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.



detaljer

FornavnCelesta
MellemnavnShanti
EfternavnHodge
Fuldt navn ved fødslenCelesta Shanti Hodge
Alternativt navnCelesta Hodge, Celesta Shanti Hodge
Alder30 år
Fødselsdag10. oktober 1990
FødestedMendocino County, Californien, USA
Højde173 cm (5 '8')
BygSlank
ØjenfarveBlå
HårfarveBlond
StjernetegnVægt
SeksualitetLige
Etnicitethvid
Nationalitetamerikansk
BeskæftigelsestekstMode / RunwayModel
BeskæftigelseModel
Talent Agency (f.eks. Modellering)Elite Model Management - Los Angeles, Elite Model Management - Miami
Bryst (tommer)3. 4
Talje (tommer)24
Hofter (tommer)35
Tøjstørrelseto
Skostørrelse9.5
Officielle webstederwww.fashionmodeldirectory.com/models/Celesta_Hodge/, www.elitemodel.com/details.aspx?navbtn=1&city=LA&subid=4674&mainsubid=4674&io=, www.elitemodel.com/details.aspx?navbtn=1&city=MI&subid=4671 4671 & io =
Mere om Celesta Hodge Mindre om Celesta Hodge

Fotogalleri

Celesta Hodge Celesta Hodge Celesta Hodge Celesta Hodge Celesta Hodge Celesta Hodge Celesta Hodge Celesta Hodge Celesta Hodge Celesta Hodge Celesta Hodge

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Mareridt Biograf2018Sygeplejerske Daniella (segment 'Mirari')Film
Paws P.I.2017.KatherineFilm
Brødrene2015.Jillian receptionistenFilm
Bagmand2014JanetFilm
Et julekys II2014BretagneTv-film
6 kugler2012Fiona (som Celesta Shanti Hodge)Film
Border Run2012Arizona Reporter 3Film
Hele sandheden2010ModelTV show
Penge tilbage2006Deer Girl i Sainsbury'sFilm
Domino2005Runway ModelFilm
Numb3rs2005PattyTV show
Penge tilbage2004Deer GirlKortfilm
The Bold and the Beautiful1987Forrester Model, Jackie M. Model, Lingeri ModelTV show
Vis mere Vis mindre

Diskussioner






Interessante Artikler