Vigtigste Relationer Christine Bently

Christine Bently

Christine Bently GiftAlder 32 år Zodiac Vægt Forhold 1 i alt Børn 1 barn

Hvem dater hun lige nu?

Christine Quinn og Christian RichardChristian Richard og Christine Bently har været gift i 1 år siden 15. december 2019. se forholdet

Relationer

Christine Bently har ikke haft andre forhold, som vi kender til.






Om

Christine Bently er en 32 år gammel amerikansk skuespillerinde. Født Christine Bently Quinn den 14. oktober 1988 i Dallas, Texas, USA, hun er berømt for at sælge solnedgang. Hendes stjernetegn er Vægt.



Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil af Christine Bently! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.






Forholdsstatistikker

TypeTotalLængsteGennemsnitKorteste
Gift12 år, 11 måneder--
Total12 år, 11 måneder--

detaljer

FornavnChristine
EfternavnBently
Fuldt navn ved fødslenChristine Bently Quinn
Alternativt navnChristine Bently, Christine Quinn, Christine Bently Quinn
Alder32 år
Fødselsdag14. oktober 1988
FødestedDallas, Texas, USA
Højde172 cm (5 '7¾)
Vægt132 kg (60 kg)
BygSlank
ØjenfarveBlå
HårfarveBlond
StjernetegnVægt
Etnicitethvid
Nationalitetamerikansk
BeskæftigelsestekstEjendomsmægler, tv-personlighed, skuespillerinde, forretningskvinde, mode desigher, model og iværksætter
BeskæftigelseSkuespillerinde
Gør krav på berømmelseSælger solnedgang
Officielle webstederwww.linkedin.com/in/christine-quinn-6514226a/, www.instagram.com/TheChristineQuinn/, www.snapchat.com/add/XtineQuinn, twitter.com/XtineQuinn
Mere om Christine Bently Mindre om Christine Bently

Dating historie

Gitter Liste Bord
#PartnerTypeStartEndeLængde
1Christian RichardGiftJuni 2018til stede2 år
Christian Richard #1

Christian Richard

2018

Christian Richard og Christine Bently har ...[se par] #1

Christian Richard

2018

Christian Richard og Christine Bently har været gift i 1 år. De datede i 8 måneder efter at være mødt i juni 2018. Efter 10 måneders forlovelse blev de gift den 15. december 2019.



Forhold 2 år MåleResultatStjernetegntyve%Højde55%'> Kompatibilitet 19% Børn 1 barn se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderStjernetegnBeskæftigelseNationalitet
Christine Bently 32 VægtSkuespillerinde
amerikansk
Christian Richard- KræftForretning

Børn

NavnKønFødtAlderAnden forælder
Christian GeorgesHan15. maj 202112 dage gammel Christian Richard

Fotogalleri

Christine Bently Christine Bently - Vogue Beauty Magazine Pictorial [Ukraine] (april 2021) Christine Bently - Vogue Beauty Magazine Pictorial [Ukraine] (april 2021) Christine Bently - Vogue Beauty Magazine Pictorial [Ukraine] (april 2021) Christine Bently - Vogue Beauty Magazine Pictorial [Ukraine] (april 2021) Christine Bently - Vogue Beauty Magazine Pictorial [Ukraine] (april 2021) Christine Bently - Vogue Beauty Magazine Pictorial [Ukraine] (april 2021) Hot Tub Time Machine 2 - Christine Bently Sælger solnedgang - Christine Bently Christine Bently - Shark Night 3D Christine Bently - Set efter dansekursus i Los Angeles Christine Bently - Set efter dansekursus i Los Angeles

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Sælger solnedgang2019SelvTV show
Angie Tribeca2016Smuk ung kvindeTV show
Det perfekte match2016IvannaFilm
Ballers2015.MollyTV show
Hot Tub Time Machine 22015.ChristineFilm
Ghost of Goodnight Lane2014Laurel Mattews (som Christine Bently Quinn)Film
Familie træ2013Brandi (1 afsnit, 2013)TV show
Casting Sofa2013Lindsay Griffin (som Christine Bently Quinn)Film
Bundet2013Chandler BennettFilm
Okay! TV2013SelvTV show
Den første familie2012Ashely BaumgarderTV show
Shark Night 3D2011Jess (som Christine Quinn)Film
Nødvendig ruhed2011Marnie (1 afsnit, 2013)TV show
Mennesker vs zombier2011MeganFilm
Opfindelsens far2010LisaFilm
Lone Star2010DarleneTV show
super2010Stoner GirlFilm
Fald død om Diva2009Ally Roth (1 afsnit, 2014)TV show
NCIS: Los Angeles2009Fru ClausTV show
Underholdning i aftennitten og firsSelvTV show
Vis mere Vis mindre

Diskussioner






Interessante Artikler