Vigtigste Dating Clayton Chitty

Clayton Chitty

Clayton Chitty EnkeltAlder 36 år Zodiac fisk

Hvem dater han lige nu?

Clayton Chitty er i øjeblikket single.






Relationer

Vi har ingen registreringer af tidligere forhold til Clayton Chitty.



Om

Clayton Chitty er en 36 år gammel canadisk skuespiller. Født Clayton James Chitty-Oldham den 18. marts 1985 i North Vancouver, BC, Canada, han er berømt for sin utroskab, Britney Ever After. Hans stjernetegn er Fisk.






Clayton Chitty har været i en matchup på skærmen med Natasha Bassett i Britney Ever After (2017).



Clayton Chitty er medlem af følgende lister: 1985 fødsler, canadiske mandlige modeller og People from North Vancouver.

Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Clayton Chitty! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.



detaljer

FornavnClayton
EfternavnChitty
Fuldt navn ved fødslenClayton James Chitty-Oldham
Alternativt navnClayton Chitty, Clayton Chitty-Oldham
Fødselsdag18. marts 1985
FødestedNorth Vancouver, BC, Canada
Højde6 '1' (185 cm)
Vægt86 kg
BygAtletisk
ØjenfarveBlå
HårfarveBrun - Mørk
Stjernetegnfisk
SeksualitetLige
Etnicitethvid
NationalitetCanadisk
BeskæftigelsestekstSkuespiller, model, forfatter
BeskæftigelseSkuespiller
Gør krav på berømmelseHendes utroskab, Britney Ever After
Talent Agency (f.eks. Modellering)Industry Entertainment Productions, LLC (LA)
MærkepåtegningTalsmand for Gibsons whisky
Officielle webstederwww.claytonchitty.com, www.facebook.com/ClaytonChitty, twitter.com/claytonchitty?lang=da, www.youtube.com/channel/UCIi564UwN_lszMw4WV0SajQ, www.modelmayhem.com/claytonchitty, www.instagram.com/clayton_chitty/

Clayton Chitty (født 18. marts 1985) er en canadisk skuespiller og model. Han er bedst kendt for sin rolle i Lifetime TV Movie Her Infidelity.

Mere om Clayton Chitty Mindre om Clayton Chitty

Fotogalleri

Clayton Chitty Clayton Chitty Clayton Chitty Clayton Chitty Clayton Chitty Clayton Chitty Clayton Chitty Clayton Chitty Clayton Chitty Clayton Chitty

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Superman og Lois2021Derek PowellTV show
Lige foran mig2021LiamTv-film
Blueprint to the Heart2020HaidenTv-film
Jul på menuen2020Tanner RhodesTv-film
Stumptown2019BouncerTV show
Skabt til dig med kærlighed2019Keith (som Clayton Chitty)Tv-film
Den sidste brudepige2019Craig (som Clayton Chitty)Tv-film
Jul i tankerne2019Brad Martin (som Clayton Chitty)Tv-film
Terroren2018Privat BurlinghamTV show
Det sødeste hjerte2018LukeTv-film
Et julearrangement2018JoeTv-film
Min mors stalker2018PaulFilm
Power Rangers2017Unge politimandFilm
Britney Ever After2017Kevin FederlineTv-film
Undercover Angel2017Dave (som Clayton Chitty)Tv-film
DC's Legends of Tomorrow2016Officer SullivanTV show
Electra Woman og Dyna Girl2016Major VauntTV show
Ufattelig2016TrentTV show
Manden i det høje slot2015.Unge GeorgeTV show
Zoo2015.Sam ParkerTV show
Hendes utroskab2015.Grayson KendallTv-film
Blood Ivy2015.PhilFilm
Aurora Teagarden Mysteries2015.Mackie KnightTV show
Primær2014Fuld kompisFilm
Når kalder hjertet2014Kevin TownsendTV show
Wedding Planner Mystery2014ShawnTv-film
Rogue2013Handsome Dan 1 afsnit, 2017TV show
King & Maxwell2013Ray Palermo 1 afsnit, 2013TV show
Pil2012Vincent SobelTV show
13 hekse2012kristenTV show
Drabet2011Uniform Cop # 1 (1 afsnit, 2012)TV show
Frynser2008Patrol Officer (1 afsnit, 2011)TV show
Overnaturlig2005QuentinTV show
Usædvanlige historier om ER2004SteveTV show
Som Gouda som det bliver (TV-film)Jack WolfeTv-film
Vis mere Vis mindre

Matchups på skærmen

  • Natasha Bassett
    • Britney Ever After
      2017
    [se matchup]

Diskussioner






Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Pierre Louis
Pierre Louis
28. maj 2021 ... Pierre Louis nyheder, sladder, fotos af Pierre Louis, biografi, Pierre Louis kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Pierre Louis forholdsliste. Pierre Louis dating historie, 2021, 2020, liste over Pierre Louis forhold.
Isadora Ribeiro
Isadora Ribeiro
28. maj 2021 ... Isadora Ribeiro nyheder, sladder, fotos af Isadora Ribeiro, biografi, Isadora Ribeiro kærliste 2016. Forholdshistorie. Isadora Ribeiro forholdsliste. Isadora Ribeiro dating historie, 2021, 2020, liste over Isadora Ribeiro forhold.
Rob Estes og Josie Bissett
Rob Estes og Josie Bissett
28. maj 2021 ... Rob Estes og Josie Bissett fotos, nyheder og sladder. Få mere at vide om ...
Nadia Mejia
Nadia Mejia
28. maj 2021 ... Nadia Mejía nyheder, sladder, fotos af Nadia Mejía, biografi, Nadia Mejía kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Nadia Mejía forholdsliste. Nadia Mejía dating historie, 2021, 2020, liste over Nadia Mejía relationer.
Daniella Cicarelli
Daniella Cicarelli
28. maj 2021 ... Daniella Cicarelli nyheder, sladder, fotos af Daniella Cicarelli, biografi, Daniella Cicarelli kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Daniella Cicarelli forholdsliste. Daniella Cicarelli dating historie, 2021, 2020, liste over Daniella Cicarelli forhold.
De bedste Osha-citater
De bedste Osha-citater
Her er de bedste Osha-citater fra HBO's Game of Thrones. Osha, spillet af den britiske skuespillerinde Natalia Tena, er en vildling, der mødte Bran, Rickon, ...
Maja Ognjenović
Maja Ognjenović
28. maj 2021 ... Maja Ognjenović nyheder, sladder, fotos af Maja Ognjenović, biografi, Maja Ognjenović kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Maja Ognjenovic forholdsliste. Maja Ognjenovic dating historie, 2021, 2020, liste over Maja Ognjenovic forhold.