Vigtigste Relationer David faustino

David faustino

David faustinoAlder 47 år Zodiac fisk Forhold 6 i alt

Hvem dater han lige nu?

Ifølge vores optegnelser er David Faustino muligvis single.

er jean luc bilodeau single

Relationer

David Faustino var tidligere gift med Andrea Faustino(2004 - 2007).



David Faustino har været i et forhold med Sara Barrett(2012), Elaine Hendrix(1995 - 1997)og Jenny Lewis(1992 - 1995).

David Faustino har haft et møde med Meadow Williams(1991).

Det ryktes, at David Faustino havde tilsluttet sig Katey Sagal.



Om

David Faustino er en 47 år gammel amerikansk skuespiller. Født David Anthony Faustino den 3. marts 1974 i Los Angeles, Californien, han er berømt for Bud Bundy om Gift med børn. Hans stjernetegn er Fisk.

David Faustino har været i en matchup på skærmen med Joey Lauren Adams i Gift ... med børn (1987).

David Faustino er medlem af følgende lister: Amerikanske tv-skuespillere, amerikanske børneskuespillere og fødsler fra 1974.



hvem er Ryan Higas kæreste

Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for David Faustino! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.

Forholdsstatistikker

TypeTotalLængsteGennemsnitKorteste
Gift17 år, 6 måneder--
Dating33 år1 år, 10 måneder2 år, 8 måneder
Komme ud for1---
Rygtet1---
Total67 år, 6 måneder2 år, 2 måneder2 år, 8 måneder

detaljer

FornavnDavid
MellemnavnAnthony
EfternavnFaustino
Fuldt navn ved fødslenDavid Anthony Faustino
Alternativt navnD` Lil, D-Little, D-Faus, Bud
Alder47 år
Fødselsdag3. marts 1974
FødestedLos Angeles, Californien
Højde5 '3' (160 cm)
BygGennemsnit
ØjenfarveBlå
HårfarveBrun - lys
Karakteristisk funktionKort statur
Stjernetegnfisk
SeksualitetLige
Etnicitethvid
Nationalitetamerikansk
BeskæftigelsestekstSkuespiller, forfatter, producent
BeskæftigelseSkuespiller
Gør krav på berømmelseBud Bundy om Gift med børn
År aktivt1980 - nu
Talent Agency (f.eks. Modellering)Abrams Artists Agency L.A.
Mærkepåtegning(April 2007) Optrådte i en tv-reklame for McDonald's, (1992) Offentlig meddelelse om offentlig tjeneste på sættet 'Married ... with Children' (1987) med Christina Applegate for at blive i skolen.
Officielle webstedertwitter.com/DavidFaustino, davidfaustino.com/
FarRoger Faustino
MorKay Freeman
BrorMichael Faustino

David Anthony Faustino (født 3. marts 1974) er en amerikansk skuespiller, rapper og radiopersonlighed, primært kendt for sin rolle som Bud Bundy i FOX-sitcom Married ... with Children.

Mere om David Faustino Mindre om David Faustino

Dating historie

Gitter Liste Bord
#PartnerTypeStartEndeLængde
6Sara BarrettForhold20122012-
5Andrea FaustinoGiftAug 1999Februar 20077 år
4Elaine HendrixForholdApr 1995Dec 19972 år
3Jenny LewisForhold1992nitten femoghalvfems3 år
toMeadow WilliamsKomme ud forAug 1991Aug 1991-
1Katey SagalKomme ud for R -
Sara Barrett #6

Sara Barrett

2012

Sara Barrett og David Faustino er adskilt ...[se par] Andrea Faustino #5

Andrea Faustino

1999 - 2007

David Faustino og Andrea Faustino blev skilt ...[se par] Elaine Hendrix #4

Elaine Hendrix

1995 - 1997

Elaine Hendrix og David Faustino adskilt i ...[se par] Jenny Lewis #3

Jenny Lewis

1992 - 1995

David Faustino og Jenny Lewis skiltes i 1 ...[se par] Meadow Williams #to

Meadow Williams

1991

Meadow Williams og David Faustino er adskilte ...[se par] Katey Sagal #1Rygte

Katey Sagal

David Faustino og Katey Sagal er adskilt ...[se par] #6

Sara Barrett

2012

Sara Barrett og David Faustino havde et forhold fra 2012 til 2012.

MåleResultatStjernetegntyve%kinesisk stjernetegn1%Højde37%Alder98%'> Kompatibilitet 39% se forholdet #5

Andrea Faustino

1999 - 2007

David Faustino og Andrea Faustino var gift i 3 år. De daterede i 4 år efter at have været sammen i august 1999 og giftede sig den 24. januar 2004. 3 år senere blev de skilt den 6. februar 2007.

der er Sheryl Underwood dating
Forhold 7 år se forholdet #4

Elaine Hendrix

1995 - 1997

Elaine Hendrix og David Faustino dateret fra april 1995 til december 1997.

Forhold 2 år MåleResultatStjernetegn100%kinesisk stjernetegn80%Højde19%Alder33%'> Kompatibilitet 58% se forholdet #3

Jenny Lewis

1992 - 1995

David Faustino og Jenny Lewis dateret fra 1992 til 1995.

Forhold 3 år MåleResultatStjernetegn100%kinesisk stjernetegn100%Højde55%Alder84%'> Kompatibilitet 85% se forholdet #to

Meadow Williams

1991

Meadow Williams og David Faustino havde et møde i august 1991.

MåleResultatStjernetegn60%kinesisk stjernetegn100%Højde37%Alder1%'> Kompatibilitet halvtreds% se forholdet #1

Katey Sagal

(Rygte)

Det ryktes, at David Faustino havde tilsluttet sig Katey Sagal.

Emily Bett og Colton Haynes
MåleResultatStjernetegn100%kinesisk stjernetegn100%Højde19%Alder1%'> Kompatibilitet 55% se forholdet

Partner sammenligning

NavnAlderStjernetegnBeskæftigelseNationalitet
David faustino47 fiskSkuespiller
amerikansk
Sara Barrett47 SkyttenSkuespillerinde
amerikansk
Andrea Faustino- Skuespillerinde
amerikansk
Elaine Hendrixhalvtreds StenbukkenSkuespillerinde
amerikansk
Jenny LewisFire. Fem StenbukkenSkuespillerinde
amerikansk
Meadow Williams55 VandmandenSkuespillerinde
amerikansk
Katey Sagal67 StenbukkenSkuespillerinde
amerikansk

Fotogalleri

Gift med børn - David Faustino Lille hus på prærien Lille hus på prærien David faustino David Faustino - RoboDoc David Faustino, Keri Russell - Gift med børn Christina Applegate og David Faustino - MTV Video Music Awards 1990 Christina Applegate og David Faustino - MTV Video Music Awards 1990 Ferie (2015) Ferie (2015) Entourage (2015) Entourage (2015)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Cape Kids2018IQTV show
Hollywould2018LæsFilm
Sharknado 4: The 4th Awakens2016BudTv-film
Atomisk haj2016FletcherTv-film
Atomisk haj2016FletcherFilm
Entourage2015.David faustinoFilm
Bachelor2015.GusFilm
Dragons: Race to the Edge2015.DagTV show
Hacks2014HinesFilm
Dårlige samaritaner2013WendellTV show
Legenden om Korra2012MakoTV show
DreamWorks Dragons2012Dag, den forstyrrede dagsTV show
End of the Freakin 'World2012Præsident for USAKortfilm
SuperF * ckers2012Jack KrakTV show
TMI Hollywood2012VærtTV show
Arbejderklasse2011DerekTV show
Ekserne2011Donny LutzTV show
Gammelt bras2011TV show
Winx Club: Enchantix2011HeliaTV show
Ikke en anden B-film2010HinesFilm
Scooby Doo! Mystery Incorporated2010Bud ColemanTV show
Fuldstændig opsporet2010TV show
Winx Club 3D: Magisk eventyr2010Heila (engelsk version, stemme)Film
Robodoc2009Jason DockeryFilm
Busted2009WilburtFilm
Moderne familie2009TatrasTV show
Stjernevinge2009DaveTV show
Trængsel2008DerrickFilm
Leo2007DavidKortfilm
Winx Club: The Lost of the Kingdom2007Helia (stemme)Film
Store forhåbninger2006BenFilm
Pukket2006CarlFilm
Puff, Puff, Pass2006SteveFilm
Frysebrand2005Paul P.A.Film
Knogler2005David faustinoTV show
Loonatics frigivet2005Arthur, Time SkipTV show
Entourage2004David faustinoTV show
Batman2004David, rævTV show
Hjælpen2004Adam RidgewayTV show
Winx klub2004Helia, HelilaTV show
Rerun Show2002PeteTV show
Hvad er nyt, Scooby-Doo?2002Curt CrunchTV show
10 holdninger2001Billy (10 holdning nr. 3)Film
Killer Bud2001Buzz FrawleyFilm
MacArthur Park2001BobbyFilm
Skal til Californien2001Kurt BeamisTV show
En på en2001Tchad, IanTV show
Bernie Mac Show2001DroobieTV show
Zeta-projektet2001SjusketTV show
Få dine ting2000RonFilm
Cover Me: Baseret på det virkelige liv i en FBI-familie2000Oplæser, ældre chanceTV show
Statisk stød2000Direktør, StarburstTV show
Snavshandler1999SvampFilm
Batman Beyond1999SeanTV show
12 bukke1998CornfedFilm
Elskere og løgnere1998DarrelFilm
Jesse1998DwayneTV show
Den nye Addams-familie1998Fremmede GregTV show
Johnny Bravo1997Louie, MarioTV show
Kiss & Tellnitten seksoghalvfemsStripe-E, 'Fuglen'Film
Alien Nation: Millenniumnitten seksoghalvfemsGlædelig julTv-film
Dead Man's Islandnitten seksoghalvfemsHaskell PrescottTv-film
Nash broernitten seksoghalvfemsDenny, SimonTV show
MADtvnitten femoghalvfemsVærtTV show
Uheldigvis nogensindenitten femoghalvfemsState BacilliTV show
Mænd lyver1994Film
Fatal Løfter: Alexandra O'Hara-historien1994Joey PaganTv-film
Burkes lov1994Carl LoomisTV show
Robin's Hoods1994DylanTV show
X-Files1993Michael DaleyTV show
Perfekt harmoni1991PaulTv-film
Toppen af ​​bunken1991Bud BundyTV show
Earth Day Special1990Bud BundyTV show
Parker Lewis kan ikke tabe1990Bud BundyTV show
Gift ... med børn1987Bud Bundy, Cool Bud, Fluvio the HandsomeTV show
Kærlighed, Mary1985ChristopherTv-film
Gummibjørnenes eventyr1985CavinTV show
Jeg havde tre koner1985Andrew BeaudineTV show
Tusmørkezonen1985Micah Frost (segment 'The Storyteller')TV show
CBS Schoolbreak Special1984Louie Dawson, Travis BickleTV show
E / R1984Randy BealTV show
Highway to Heaven1984Robbie DownTV show
Fløjl1984Billy VandermeerTv-film
Stjernekammeret1983Tony HardinFilm
Sommerpige1983Jason ShelburneTv-film
Fugleskræmsel og fru King1983Junior trailblazerTV show
Stjerneskud1983PatrickTv-film
Venedig Medicinsk1983Terry MarcusTv-film
Jeg burde være i billeder1982MartinFilm
I forældremyndigheden1982DavidTv-film
Familiebånd1982Keith BaileyTV show
St. Andetsteds1982DrengTV show
40 dage for Danny1982Tv-film
Prøven af ​​Bill Carneynitten og firsEddie CarneyTv-film
Og de levede alle lykkeligt efternitten og firsBobby HofstedterTv-film
Love of Love1980JoeyTv-film
Trapper John, M.D.1979Lille drengTV show
Fantasy Island1977Michael AshleyTV show
Kærlighedsbåden1977Scott RussellTV show
Lille hus på prærien1974JoshTV show
De unge og de rastløse1973Howard GreenTV show
Den magiske verden af ​​Disney1954Corwin DavisTV show
Vis mere Vis mindre

Matchups på skærmen

  • Joey Lauren Adams
    • Gift ... med børn
      1987
    [se matchup]

Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Christiev Carothers
Christiev Carothers
28. maj 2021 ... Christiev Carothers nyheder, sladder, fotos af Christiev Carothers, biografi, Christiev Carothers kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Christiev Carothers forholdsliste. Christiev Carothers dating historie, 2021, 2020, liste over Christiev Carothers forhold.
Cynthia Kaye McWilliams
Cynthia Kaye McWilliams
28. maj 2021 ... Cynthia Kaye McWilliams nyheder, sladder, fotos af Cynthia Kaye McWilliams, biografi, Cynthia Kaye McWilliams kæreliste 2016. Forholdshistorie. Cynthia Kaye McWilliams forholdsliste. Cynthia Kaye McWilliams dating historie, 2021, 2020, liste over Cynthia Kaye McWilliams forhold.
Andrew Ridgeley
Andrew Ridgeley
28. maj 2021 ... Andrew Ridgeley nyheder, sladder, fotos af Andrew Ridgeley, biografi, Andrew Ridgeley kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Andrew Ridgeley forholdsliste. Andrew Ridgeley dating historie, 2021, 2020, liste over Andrew Ridgeley forhold.
Patrick Fugit
Patrick Fugit
28. maj 2021 ... Patrick Fugit nyheder, sladder, fotos af Patrick Fugit, biografi, Patrick Fugit kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Patrick Fugit forholdsliste. Patrick Fugit dating historie, 2021, 2020, liste over Patrick Fugit forhold.
De bedste Gaara-citater nogensinde
De bedste Gaara-citater nogensinde
'En dag vil jeg blive noget værdifuldt for andre' er det perfekte Gaara-citat, der berører de indre dæmoner, han kæmper med ...
Brittany Ashland
Brittany Ashland
28. maj 2021 ... Brittany Ashland nyheder, sladder, fotos af Brittany Ashland, biografi, Brittany Ashland kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Brittany Ashland forholdsliste. Brittany Ashland dating historie, 2021, 2020, liste over Brittany Ashland forhold.
De bedste historier fra Darkside-episoderne
De bedste historier fra Darkside-episoderne
Liste over de bedste fortællinger fra Darkside-episoderne som bestemt af vælgere som dig. Med alle de fantastiske episoder af showet derude er det svært at stole på ...