Vigtigste Dating Demetrius Joyette

Demetrius Joyette

Demetrius JoyetteAlder 28 år Zodiac fisk

Hvem dater han lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Demetrius Joyette muligvis single.






Relationer

Vi har ingen registreringer af tidligere forhold til Demetrius Joyette.



Om

Demetrius Joyette er en 28 år gammel canadisk skuespiller. Født den 14. marts 1993 i Toronto, Ontario, Canada, er han berømt for Wingin 'It i en karriere, der spænder over 2001-nu. Hans stjernetegn er Fisk.






Demetrius Joyette er medlem af følgende lister: Canadiske filmskuespillere, canadiske børneaktører og canadiske tv-skuespillere.



Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Demetrius Joyette! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.

der er adrienne bailon dating

detaljer

FornavnDemetrius
EfternavnJoyette
Fuldt navn ved fødslenDemetrius Joyette
Alder28 år
Fødselsdag14. marts 1993
FødestedToronto, Ontario, Canada
Højde5 '7½' (171 cm)
BygGennemsnit
ØjenfarveBrun - Mørk
HårfarveBrun - Mørk
Stjernetegnfisk
EtnicitetMultiracial
NationalitetCanadisk
BeskæftigelsestekstSkuespiller
BeskæftigelseSkuespiller
Gør krav på berømmelseWingin 'It
År aktivt2000 – nuværende, 2001 – nuværende

Demetrius Joyette (født 14. marts 1993) er en canadisk skuespiller, der er mest kendt for at spille rollen som Michael Theodore Davies i sitcom The Latest Buzz, Porter Jackson på Wingin 'It og Dallas i Degrassi. Joyette blev født i Toronto og bor nu i Los Angeles.



Mere om Demetrius Joyette Mindre om Demetrius Joyette

Fotogalleri

Demetrius Joyette Wingin 'It Demetrius Joyette Demetrius Joyette Demetrius Joyette

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Ashley Garcias ekspanderende univers2020EricTV show
The Real O'Neals2016KundeTV show
Carrie2013GeorgeFilm
Helt forstærket2011BrandoTV show
Wingin 'It2010Porter JacksonTV show
Hvad er der op Warthogs!2010Henry DavidsonTV show
Roxy Hunter and the Horrific Halloween2008MaksTv-film
Roxy Hunter og myten om havfruen2008MaksTv-film
Roxy Hunter og hemmeligheden bag sjamanen2008MaksTv-film
Roxy Hunter og Mystery of the Moody Ghost2007MaksTv-film
Lille moske på prærien2007Jamal DinssaTV show
Super hvorfor!2007TV show
Den seneste buzz2007Michael DaviesTV show
Kaptajn Flamingo2006RutgerTV show
Sutten2005Første Junior GrizzlyFilm
Cyber ​​Seduction: Hans hemmelige liv2005Tv-film
Kojak2005Darryl HarrisTV show
Pas mig godt nu2005Kortfilm
Darcy's Wild Life2004Colt BrewsterTV show
The Murdoch Mysteries2004FreddieTV show
Underfald2004Shoplift KidTV show
Snestorm2003Bobby JacksonFilm
Ejer Mahowny2003DrengFilm
NCIS2003Marine Lance korporal Jonathan ZeeTV show
Degrassi: Den næste generation2001Mike DallasTV show
Dok2001JustinTV show
Vis mere Vis mindre

Diskussioner






Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Alan Jackson
Alan Jackson
28. maj 2021 ... Alan Jackson nyheder, sladder, fotos af Alan Jackson, biografi, Alan Jackson kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Alan Jackson forholdsliste. Alan Jackson dating historie, 2021, 2020, liste over Alan Jackson forhold.
Rappere, der døde unge
Rappere, der døde unge
I årenes løb er flere berømte rappere døde for tidligt, uanset om det er mord, helbredsproblemer eller andre årsager. Elskede døde rappere som Tupac og Biggie ...
Bob Eubanks
Bob Eubanks
28. maj 2021 ... Bob Eubanks nyheder, sladder, fotos af Bob Eubanks, biografi, Bob Eubanks kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Bob Eubanks forholdsliste. Bob Eubanks dating historie, 2021, 2020, liste over Bob Eubanks forhold.
Grant Tinker
Grant Tinker
28. maj 2021 ... Grant Tinker-nyheder, sladder, fotos af Grant Tinker, biografi, Grant Tinker-kæreliste 2016. Forholdshistorie. Grant Tinker forholdsliste. Grant Tinker dating historie, 2021, 2020, liste over Grant Tinker forhold.
Amanda Lee
Amanda Lee
28. maj 2021 ... Amanda Lee nyheder, sladder, fotos af Amanda Lee, biografi, Amanda Lee kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Amanda Lee forholdsliste. Amanda Lee dating historie, 2021, 2020, liste over Amanda Lee forhold.
Dan Howell
Dan Howell
28. maj 2021 ... Dan Howell nyheder, sladder, fotos af Dan Howell, biografi, Dan Howell kærliste 2016. Forholdshistorie. Dan Howell forholdsliste. Dan Howell dating historie, 2021, 2020, liste over Dan Howell forhold.
16+ bedste overlevelsesspil anime
16+ bedste overlevelsesspil anime
Liste over de bedste overlevelsesspil anime stemt af Rankers anime samfund. Hvis du leder efter film og serier som The Hunger Games eller Battle Royale, ...