Vigtigste Dating Diego Garcia

Diego Garcia

Diego GarciaAlder 38 år Zodiac Vandmanden

Hvem dater han lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Diego García muligvis single.






Relationer

Vi har ingen registreringer af tidligere forhold til Diego García.



Om

Diego García er en 38 år gammel argentinsk skuespiller. Født Diego Emanuel Garcia den 8. februar 1983 i Buenos Aires, Argentina, han er berømt for Rebelde Way i en karriere, der spænder over 1996–2011. Hans stjernetegn er Vandmand.






Diego García er medlem af følgende lister: 1983 fødsler, argentinske skuespillere og folk fra Buenos Aires.



Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Diego García! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.

detaljer

FornavnDiego
MellemnavnEmanuel
EfternavnGarcia
Fuldt navn ved fødslenDiego Emanuel Garcia
Alder38 år
Fødselsdag8. februar 1983
FødestedBuenos Aires, Argentina
BygGennemsnit
ØjenfarveBlå
HårfarveBlond
StjernetegnVandmanden
Etnicitethvid
NationalitetArgentinsk
GymnasiumArgentinsk uddannelsesinstitution i Adrogue, Argentina
BeskæftigelsestekstSkuespiller, Singer
BeskæftigelseSkuespiller
Gør krav på berømmelseOprør måde
År aktivt1996 – nu, 1996–2011
VenNatalio (skolekammerat), Coco Maggio (skuespiller)
FavoritfolkDiego Maradona (sportsstjerne), Antonio Banderas (skuespiller)
Favorit madMilanes, Pizza
FavoritfarverNet

Diego Emmanuel García (født 8. februar 1983) er en argentinsk skuespiller, måske den bedst kendte for sin rolle som Marcos Aguilar i Cris Morenas tv-serie Rebelde Way. I dag arbejder han som ridemester.



Mere om Diego García Mindre om Diego García

Fotogalleri

Diego Garcia Diego Garcia Diego Garcia Diego Garcia Diego Garcia Diego Garcia Diego Garcia Diego Garcia Diego Garcia Diego Garcia Diego Garcia Diego Garcia

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Feje2008Far 2Film
Romeo og Julie2007JuanTV show
Familiebog2005TV show
Flinderella2004Chucky, Chucky (2004)TV show
Rebel's Way2002Billede af Marcos AguilarTV show
Jeg ved hvem du er2000Bror ÁlvaroFilm
Tripletter, sagde jordemor!1999Javier GallardoTV show
Ligesom varmt brødnitten seksoghalvfemsTV show
Chiquititasnitten femoghalvfemsMartin 'Barracuda'TV show

Diskussioner






Interessante Artikler