Vigtigste Dating Diego Vasquez

Diego Vasquez

Diego VasquezAlder 56 år Zodiac Vædderen

Hvem dater han lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Diego Vásquez muligvis single.






Relationer

Vi har ingen registreringer af tidligere forhold til Diego Vásquez.



Om

Diego Vásquez er en 56 år gammel colombiansk skuespiller født den 24. marts 1965 i Ibague, Colombia. Hans stjernetegn er Vædderen






bruno mars giftede sig med nathalie kelley

Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Diego Vásquez! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.



detaljer

FornavnDiego
MellemnavnJavier
EfternavnVasquez Camayo
Fuldt navn ved fødslenDiego Javier Vasquez Camayo
Alternativt navnDiego Vasquez, Diego Javier Vasquez Camayo
Fødselsdag24. marts 1965
FødestedIbague, Colombia
StjernetegnVædderen
NationalitetColombiansk
BeskæftigelsestekstSkuespiller (18 point)
BeskæftigelseSkuespiller
Mere om Diego Vasquez Mindre om Diego Vasquez

Fotogalleri

Mafia Dolls - Diego Vásquez Mafia Dolls - Diego Vásquez Mafia Dolls - Diego Vásquez Mafia Dolls - Diego Vásquez

Filmografi

FilmÅrKarakterType
En æret bandit2019Jesus 'lille' OrtegaTV show
Los Fierros2018Don HernandoFilm
El Chapo2017Ismael Zambrano 'Don Ismael'TV show
Uden bryster er der paradis2016IndianerenTV show
Pigen2016Oberst Luis Barragan (1 afsnit, 2016)TV show
Sort eller hvid, aldrig grå2015.The Road Runner (1 afsnit)TV show
I ulvens mund2014(1 afsnit, 2014)TV show
Dårlig rig2012Carlos Siachoque (1 afsnit, 2012)TV show
Mafia dukker2009Norman (1 afsnit, 2009)TV show
Gabriels lidenskab2008Profe Luna (som Diego Javier Vásquez Camayo)Film
Den beskyttede2008Careniña (1 afsnit, 2008)TV show
Satan2007AlbertoFilm
Ræv: Sværdet og rosen2007Leroy (1 afsnit, 2007)TV show
Mission film2004RenéFilm
Den første nat2003Film
Ligesom kat og mus2002KennedyFilm
Vis mere Vis mindre

Diskussioner






Interessante Artikler