Vigtigste Relationer Dudley O'Shaughnessy

Dudley O'Shaughnessy

Dudley ORang 3485 179Alder 31 år Zodiac Vægt Forhold 1 i alt

Hvem dater han lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Dudley O'Shaughnessy muligvis single.

Relationer

Dudley O'Shaughnessy har haft et møde med Rihanna(2011).



Om

Dudley O'Shaughnessy er en 31 år gammel britisk model. Født Dudley O'Shaughnessy den 17. oktober 1989 i Canning Town, East London, han er berømt for at stirre på Rihannas 'We Found Love' musikvideo. Hans stjernetegn er Vægt.

Dudley O'Shaughnessy har været i en matchup på skærmen med Rihanna i Rihanna: Vi fandt kærligheden (2011).

Dudley O'Shaughnessy er medlem af følgende lister: Englænder af irsk herkomst, engelske mandlige modeller og fødsler fra 1989.



Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Dudley O'Shaughnessy! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.

Forholdsstatistikker

TypeTotalLængsteGennemsnitKorteste
Komme ud for1---
Total1--

detaljer

FornavnDudley
EfternavnO'Shaughnessy
Fuldt navn ved fødslenDudley O'Shaughnessy
Alder31 år
Fødselsdag17. oktober 1989
FødestedCanning Town, East London
Højde6 '1' (185 cm)
BygAtletisk
ØjenfarveGrøn
HårfarveBrun - lys
Karakteristisk funktionØjne
StjernetegnVægt
SeksualitetLige
EtnicitetMultiracial
NationalitetBritisk
BeskæftigelsestekstModel, Boxer
BeskæftigelseModel
Gør krav på berømmelseStirrer i Rihannas 'We Found Love' musikvideo
Skostørrelse9.5 (Storbritannien)
Officielle webstederwww.facebook.com/DudleyOShaughnessy
Associerede menneskerRihanna (rygtet kæreste)

Dudley O'Shaughnessy (født 17. oktober 1989, London) er en engelsk ABA-boksermester, skuespiller og model.

Mere om Dudley O'Shaughnessy Mindre om Dudley O'Shaughnessy

Dating historie

Gitter Liste Bord
#PartnerTypeStartEndeLængde
1RihannaKomme ud forSeptember 2011September 2011-
Rihanna #1

Rihanna

2011

Dudley O'Shaughnessy og Rihanna er adskilte ...[se par] #1

Rihanna

2011

Dudley O'Shaughnessy og Rihanna havde et møde i september 2011.



MåleResultatStjernetegn40%kinesisk stjernetegn100%Højde55%Alder98%'> Kompatibilitet 73% se forholdet

Partner sammenligning

NavnAlderStjernetegnBeskæftigelseNationalitet
Dudley O'Shaughnessy31 VægtModel
Britisk
Rihanna33 fiskSanger
Barbadian

Fotogalleri

Dudley O 'Shaughnessy Dudley O 'Shaughnessy Dudley O 'Shaughnessy Dudley O 'Shaughnessy Dudley O 'Shaughnessy Dudley O 'Shaughnessy Dudley O 'Shaughnessy Dudley O 'Shaughnessy Dudley O 'Shaughnessy Dudley O 'Shaughnessy Dudley O 'Shaughnessy Dudley O 'Shaughnessy

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Taylor2021AlexFilm
Du ville være et digt2017ÅrsagssammenhængKortfilm
Melodi2017FrancisKortfilm
Rain Catcher2017Rain CatcherKortfilm
Hvid farve sort2016LekeFilm
Montana2014SlankFilm
Mistænkte2014Wakim AhmedTV show
Spoileren2014Blid JoeFilm
Jurassic2014AnthonyKortfilm
Forhistorie2013Boxer (som Dudley O Shaughnessy)Kortfilm
Elskede2012Aaron (som Dudley O Shaughnessy)Kortfilm
Felterne2012LæsKortfilm
Top dreng2011JaTV show
Læger2000Rick MilnerTV show
Vis mere Vis mindre

Matchups på skærmen

  • Rihanna og Dudley ORihanna
    • Rihanna: Vi fandt kærligheden
      2011
    [se matchup]

Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Christiev Carothers
Christiev Carothers
28. maj 2021 ... Christiev Carothers nyheder, sladder, fotos af Christiev Carothers, biografi, Christiev Carothers kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Christiev Carothers forholdsliste. Christiev Carothers dating historie, 2021, 2020, liste over Christiev Carothers forhold.
Cynthia Kaye McWilliams
Cynthia Kaye McWilliams
28. maj 2021 ... Cynthia Kaye McWilliams nyheder, sladder, fotos af Cynthia Kaye McWilliams, biografi, Cynthia Kaye McWilliams kæreliste 2016. Forholdshistorie. Cynthia Kaye McWilliams forholdsliste. Cynthia Kaye McWilliams dating historie, 2021, 2020, liste over Cynthia Kaye McWilliams forhold.
Andrew Ridgeley
Andrew Ridgeley
28. maj 2021 ... Andrew Ridgeley nyheder, sladder, fotos af Andrew Ridgeley, biografi, Andrew Ridgeley kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Andrew Ridgeley forholdsliste. Andrew Ridgeley dating historie, 2021, 2020, liste over Andrew Ridgeley forhold.
Patrick Fugit
Patrick Fugit
28. maj 2021 ... Patrick Fugit nyheder, sladder, fotos af Patrick Fugit, biografi, Patrick Fugit kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Patrick Fugit forholdsliste. Patrick Fugit dating historie, 2021, 2020, liste over Patrick Fugit forhold.
De bedste Gaara-citater nogensinde
De bedste Gaara-citater nogensinde
'En dag vil jeg blive noget værdifuldt for andre' er det perfekte Gaara-citat, der berører de indre dæmoner, han kæmper med ...
Brittany Ashland
Brittany Ashland
28. maj 2021 ... Brittany Ashland nyheder, sladder, fotos af Brittany Ashland, biografi, Brittany Ashland kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Brittany Ashland forholdsliste. Brittany Ashland dating historie, 2021, 2020, liste over Brittany Ashland forhold.
De bedste historier fra Darkside-episoderne
De bedste historier fra Darkside-episoderne
Liste over de bedste fortællinger fra Darkside-episoderne som bestemt af vælgere som dig. Med alle de fantastiske episoder af showet derude er det svært at stole på ...