Vigtigste Dating Edgar ponce

Edgar ponce

Edgar ponce 1977 - 2005Alder 27 ved død Zodiac Stenbukken

Hvem dater han lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Edgar Ponce muligvis single.






Relationer

Vi har ingen registreringer af tidligere forhold til Edgar Ponce.



Om

Den mexicanske skuespiller Edgar Ponce blev født Édgar Ponce García den 27. december 1977 i Mexico City, Distrito Federal, Mexico og døde den 5. maj 2005 Mexico City, Distrito Federal, Mexico i en alder af 27. Han huskes mest for Nunca te olvidaré. Hans stjernetegn er Stenbukken.






Jennifer Morrison Amaury Nolasco split

Edgar Ponce er medlem af følgende lister: 1974 fødsler, 2005 dødsfald og 1977 fødsler.



Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Edgar Ponce! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.

detaljer

FornavnEdgar
EfternavnPonce
Fuldt navn ved fødslenEdgar Ponce Garcia
Alder27 (alder ved død) år
Fødselsdag27. december 1977
FødestedMexico City, Distrito Federal, Mexico
Døde5. maj 2005
DødsstedMexico City, Distrito Federal, Mexico
DødsårsagMotorcykelulykke
BegravetKremeret, aske spredt
StjernetegnStenbukken
NationalitetMexicansk
BeskæftigelsestekstSkuespiller og danser
BeskæftigelseSkuespiller
Gør krav på berømmelseAldrig glemme dig
År (er) Aktiv1999-2005

Édgar Ponce García (27. december 1977 - 5. maj 2005) var en mexicansk skuespiller og danser. Ponce var medlem af den mandlige dansetruppe Sólo Para Mujeres (For Women Only) og optrådte i en række sæbeoperaer (telenovelas), som var populære i både Mexico og USA.



Darnell Williams giftede sig med Jackie Lowe
Mere om Edgar Ponce Mindre om Edgar Ponce

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Nøgenbilleder2004Guarura 2Film
Pigeaften2003StephenFilm
Vejene for kærlighed2002Enriques sikkerhed (1 afsnit, 2002)TV show
Venner og rivaler2001Ricardo (1 afsnit, 2001)TV show
Salome2001JavierTV show
Tør at glemme mig2001SorianoTV show
Prisen på din kærlighed2000Arnoldo (1 afsnit, 2000)TV show
Julehistorie1999TV show
Oprørsk sjæl1999ChenteTV show
Vildfarne kvinder1999Manuel (1 afsnit, 2000)TV show
Aldrig glemme dig1999AdrianTV show
Vis mere Vis mindre

Diskussioner






Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Celesta Hodge
Celesta Hodge
28. maj 2021 ... Celesta Hodge nyheder, sladder, fotos af Celesta Hodge, biografi, Celesta Hodge kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Celesta Hodge forholdsliste. Celesta Hodge dating historie, 2021, 2020, liste over Celesta Hodge forhold.
Berømt filmmonolog
Berømt filmmonolog
Denne liste over de bedste filmmonologer har nogle store, store navne og nogle endnu større film (nogle moderne, nogle klassiske). Hvad er nogle berømte film ...
Jim pirri
Jim pirri
28. maj 2021 ... Jim Pirri nyheder, sladder, fotos af Jim Pirri, biografi, Jim Pirri kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jim Pirri forholdsliste. Jim Pirri dating historie, 2021, 2020, liste over Jim Pirri forhold.
Carlyn Rosser
Carlyn Rosser
28. maj 2021 ... Carlyn Rosser nyheder, sladder, fotos af Carlyn Rosser, biografi, Carlyn Rosser kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Carlyn Rosser forholdsliste. Carlyn Rosser dating historie, 2021, 2020, liste over Carlyn Rosser forhold.
De bedste Sammo Hung-film
De bedste Sammo Hung-film
Liste over de bedste Sammo Hung-film med filmtrailere, hvor de er tilgængelige, bedømt bedst til værste. De mest succesrige film af Sammo Hung har mange ...
Sean Michael Kyer
Sean Michael Kyer
28. maj 2021 ... Sean Michael Kyer nyheder, sladder, fotos af Sean Michael Kyer, biografi, Sean Michael Kyer kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Sean Michael Kyer forholdsliste. Sean Michael Kyer dating historie, 2021, 2020, liste over Sean Michael Kyer forhold.
Yolanda Foster og Julio Iglesias
Yolanda Foster og Julio Iglesias
28. maj 2021 ... Yolanda Foster og Julio Iglesias fotos, nyheder og sladder. Få mere at vide om ...