Vigtigste Relationer Ela Fields

Ela Fields

Ela Fields EnkeltAlder 28 år Zodiac Leo Forhold 1 i alt

Hvem dater hun lige nu?

Ela Velden er i øjeblikket single.






Relationer

Ela Velden har været i et forhold med Federico Ayos(2017-2019).



Om

Ela Velden er en 28 år gammel mexicansk skuespillerinde. Født Daniela Campos Reséndiz den 25. juli 1992 i Santiago de Querétaro, Querétaro, Mexico, hun er berømt for Gianna Bianchi på Muchacha italiana viene en casarse i en karriere, der spænder over 2013-nutiden. Hendes stjernetegn er Leo.






Ela Velden har været i en matchup på skærmen med Daniel Arenas i Vågn op med dig (2016).



Ela Velden er medlem af følgende lister: 1992 fødsler, mexicanske kvindelige modeller og mennesker fra Querétaro, Querétaro.

Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Ela Velden! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.



Forholdsstatistikker

TypeTotalLængsteGennemsnitKorteste
Dating12 år--
Total12 år--

detaljer

FornavnEr det derovre?
EfternavnFelter
Fuldt navn ved fødslenDaniela Campos Reséndiz
Alternativt navnDaniela Campos, Ela Velden, Ela
Alder28 år
Fødselsdag25. juli 1992
FødestedSantiago de Querétaro, Querétaro, Mexico
Højde5 '7' (170 cm)
Vægt65 kg
BygSlank
ØjenfarveBlå
HårfarveBrun - Mørk
StjernetegnLeo
SeksualitetLige
Etnicitethvid
NationalitetMexicansk
UniversitetCenter for kunstnerisk uddannelse, Mexico
BeskæftigelsestekstSkuespillerinde, Model
BeskæftigelseSkuespillerinde
Gør krav på berømmelseGianna Bianchi på italiensk pige kommer for at blive gift
År (er) Aktiv2012 – nu, 2013-nu

Ela Velden (født Daniela Campos Reséndiz den 25. juli 1992 i Querétaro, Querétaro, Mexico), er en mexicansk skuespillerinde og model. I oktober 2014 lavede hun sin debut-telenovela med i hovedrollen i producenten Pedro Damiáns genindspilning, den italienske pige kommer til at gifte sig. I 2016 spillede hun hovedrollen i at vågne op med dig.

Mere om Ela Velden Mindre om Ela Velden

Dating historie

Gitter Liste Bord
#PartnerTypeStartEndeLængde
1Federico AyosForholdJanuar 201720192 år
Federico Ayos #1

Federico Ayos

2017 - 2019

Federico Ayos og Ela Velden skiltes i 201 ...[se par] #1

Federico Ayos

2017 - 2019

Federico Ayos og Ela Velden dateret fra januar 2017 til 2019.

Forhold 2 år MåleResultatStjernetegn1%kinesisk stjernetegn40%Alder98%'> Kompatibilitet 35% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderStjernetegnBeskæftigelseNationalitet
Ela Fields 28 LeoSkuespillerinde
Mexicansk
Federico Ayos29 tvillingSkuespiller
Argentinsk

Fotogalleri

Ela Fields Ela Velden - Fotoshoot til Maxim Magazine (Mexico) december 2018 / januar 2019 Ela Velden - Fotoshoot til Maxim Magazine (Mexico) december 2018 / januar 2019 Ela Velden - Fotoshoot til Maxim Magazine (Mexico) december 2018 / januar 2019 Ela Velden - Fotoshoot til Maxim Magazine (Mexico) december 2018 / januar 2019 Ela Velden - Fotoshoot til Maxim Magazine (Mexico) december 2018 / januar 2019 Ela Velden - Fotoshoot til Maxim Magazine (Mexico) december 2018 / januar 2019 Ela Velden - Fotoshoot til Maxim Magazine (Mexico) december 2018 / januar 2019 Ela Velden - Fotoshoot til Maxim Magazine (Mexico) december 2018 / januar 2019 Ela Velden - Fotoshoot til Maxim Magazine (Mexico) december 2018 / januar 2019 Ela Velden - Fotoshoot til Maxim Magazine (Mexico) december 2018 / januar 2019 Ela Velden - Fotoshoot til Maxim Magazine (Mexico) december 2018 / januar 2019

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Hvem dræbte Sara?2021Marifer YoungTV show
Enogtyve2021Film
Tyve år gammel: Skilt og fantastisk2020LorenzaFilm
Rubin2020Carla rangelTV show
Far eftersøgt2020Smuk skuespillerindeFilm
Sættet med taster2019Sergios kæresteTV show
Fall i fristelse2017.MineTV show
Frossen leje2017.JulesTV show
Vågn op med dig2016maiaTV show
40 og 202016LorraineTV show
Hvorfor forlader du mig ikke2015.FernandaTV show
Italiensk pige kommer for at blive gift2014GiannaTV show
Sladderpige: Acapulco2013Gaby (21 episoder, 2013)TV show
Som man siger2011AndreaTV show
Dårlige piger2010Flavia (1 afsnit, 2013)TV show
Guadalupes rose2008LucinaTV show
BarnløsRenataFilm
Vis mere Vis mindre

Matchups på skærmen

Diskussioner






Interessante Artikler

Redaktørens Valg

De bedste tysksprogede film på Netflix
De bedste tysksprogede film på Netflix
Leder du efter en god tysk film på Netflix? Nå, dette er en liste over de bedste tysksprogede film på Netflix. Ser ud som denne tyske Netflix-filmliste ...
Izabela Janachowska
Izabela Janachowska
28. maj 2021 ... Izabela Janachowska nyheder, sladder, fotos af Izabela Janachowska, biografi, Izabela Janachowska kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Izabela Janachowska forholdsliste. Izabela Janachowska dating historie, 2021, 2020, liste over Izabela Janachowska forhold.
Ja Macallan
Ja Macallan
28. maj 2021 ... Jes Macallan nyheder, sladder, fotos af Jes Macallan, biografi, Jes Macallan kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jes Macallan forholdsliste. Jes Macallan dating historie, 2021, 2020, liste over Jes Macallan relationer.
Er Sad Satan's dybe webpuslespil et uhyggeligt kunstprojekt eller noget meget mere uhyggeligt?
Er Sad Satan's dybe webpuslespil et uhyggeligt kunstprojekt eller noget meget mere uhyggeligt?
Spillet Sad Satan er en af ​​de mest skræmmende internethemmeligheder på denne side af Marianas web. Men hvad er trist Satan? Faktum af ...
Christina Aguilera og Matthew D. rutler
Christina Aguilera og Matthew D. rutler
28. maj 2021 ... Christina Aguilera og Matthew D. rutler fotos, nyheder og sladder. Få mere at vide om ...
Maxwell Cabelino Andrade
Maxwell Cabelino Andrade
28. maj 2021 ... Maxwell Cabelino Andrade nyheder, sladder, fotos af Maxwell Cabelino Andrade, biografi, Maxwell Cabelino Andrade kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Maxwell Cabelino Andrade forholdsliste. Maxwell Cabelino Andrade dating historie, 2021, 2020, liste over Maxwell Cabelino Andrade relationer.
Jack Gilinsky
Jack Gilinsky
28. maj 2021 ... Jack Gilinsky nyheder, sladder, fotos af Jack Gilinsky, biografi, Jack Gilinsky kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jack Gilinsky forholdsliste. Jack Gilinsky dating historie, 2021, 2020, liste over Jack Gilinsky forhold.