Vigtigste Dating Billede af Fernanda Arozqueta

Billede af Fernanda Arozqueta

Billede af Fernanda ArozquetaAlder 32 år Zodiac Stenbukken

Hvem dater hun lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Fernanda Arozqueta muligvis single.






Relationer

Vi har ingen registreringer af tidligere forhold for Fernanda Arozqueta.



Om

Fernanda Arozqueta er en 32 år gammel mexicansk sanger. Født María Fernanda Arozqueta Chahin den 16. januar 1989 i Mexico City, Mexico, hun er berømt for den mexicanske popgruppe La Nueva Banda Timbiriche. Hendes stjernetegn er Stenbukken.






Fernanda Arozqueta er medlem af følgende lister: 1989 fødsler, Folk fra Mexico City og mexicanske kvindelige sangere.



Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Fernanda Arozqueta! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.

detaljer

FornavnFernanda
EfternavnArozqueta
Fuldt navn ved fødslenMaria Fernanda Arozqueta Chahin
Alternativt navnBillede af Fernanda Arozqueta
Fødselsdag16. januar 1989
FødestedMexico City, Mexico
ØjenfarveBrun - lys
HårfarveBrun - lys
StjernetegnStenbukken
SeksualitetLige
Etnicitethvid
NationalitetMexicansk
BeskæftigelsestekstSanger, skuespillerinde, tv-værtinde
BeskæftigelseSanger
Gør krav på berømmelseden mexicanske popgruppe La Nueva Banda Timbiriche
År aktivt2007 – nu
Instrument (tekst)Vokal, klaver
PladeselskabEMI Televisa
Tilknyttede handlingerFridas, La Nueva Banda Timbiriche (2007-2009), Fridas (2011-2014)

María Fernanda Arozqueta Chahin (født 16. januar 1989 i Mexico City, Mexico), kendt professionelt som Fernanda Arozqueta er en mexicansk sangerinde og skuespillerinde og tidligere medlem af den mexicanske popgruppe, 'La Nueva Banda Timbiriche'.



Mere om Fernanda Arozqueta Mindre om Fernanda Arozqueta

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Iago2016AlexandraTV show
Elsker kvarter2015.Dora LightTV show
Farven på lidenskab2014Brígida (ung)TV show
Nætter med platanito2013TV show
Som man siger2011JesusaTV show
Håbende hjerte2011Alejandra (55 episoder, 2011-2012)TV show
Guadalupes rose2008Enedina (voksen)TV show

Diskussioner






Interessante Artikler