Vigtigste Relationer Franca Gandolfi

Franca Gandolfi

Franca GandolfiAlder 88 år Zodiac Skytten Forhold 1 i alt Børn 3 børn

Hvem dater hun lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Franca Gandolfi muligvis single.






Relationer

Franca Gandolfi var tidligere gift med Domenico Modugno(1955 - 1994).



giovani dos santos og renata

Om

Franca Gandolfi er en 88 år gammel italiensk skuespillerinde. Født Franca Guarnaccia den 27. november 1932 i Messina, Italien, er hun berømt for Padri e figli (1957), Cronaca di un delitto (1953) og Giove i dobbeltbryst (1954) .. Hendes stjernetegn er Skytten.






Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Franca Gandolfi! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.



der er Kevin Hart i øjeblikket

Forholdsstatistikker

TypeTotalLængsteGennemsnitKorteste
Gift139 år, 2 måneder--
Total139 år, 2 måneder--

detaljer

FornavnÅben
EfternavnGandolfi
Fuldt navn ved fødslenFranca Guarnaccia
Fødselsdag27. november 1932
FødestedMessina, Italien
StjernetegnSkytten
Etnicitethvid
NationalitetItaliensk
BeskæftigelsestekstSkuespillerinde
BeskæftigelseSkuespillerinde
Gør krav på berømmelseFædre og sønner (1957), Chronicle of a crime (1953) og Jupiter in double-breasted (1954).
Mere om Franca Gandolfi Mindre om Franca Gandolfi

Dating historie

Gitter Liste Bord
#PartnerTypeStartEndeLængde
1Domenico ModugnoGiftJuni 1955August 199439 år
Domenico Modugno #1

Domenico Modugno

1955 - 1994

Franca Gandolfi og Domenico Modugno blev mar ...[se par] #1

Domenico Modugno

1955 - 1994

Franca Gandolfi og Domenico Modugno blev gift i 39 år, før Domenico Modugno døde og efterlod sin partner og 3 børn.

Forhold 39 år MåleResultatStjernetegntyve%kinesisk stjernetegn80%Alder72%'> Kompatibilitet 43% Børn 3 børn se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderStjernetegnBeskæftigelseNationalitet
Franca Gandolfi 88 SkyttenSkuespillerinde
Italiensk
Domenico Modugno66 StenbukkenSkuespiller

Børn

NavnKønFødtAlderAnden forælder
MarcelloHan Domenico Modugno
MaksimumHan Domenico Modugno
RammeHan195863 år gammel Domenico Modugno

Fotogalleri

Franca Gandolfi Franca Gandolfi Franca Gandolfi, Domenico Modugno

Filmografi

FilmÅrKarakterType
En skrædderpige1957Film
Ægtemænd i byen1957SandrinaFilm
Rød og sort1955Film
Af liv og kærlighed1954(segment 'La Giara')Film
Fængselsfugle1954Film
Vitelloni1953BallerinaFilm
... og Napoli synger!1953Film
Tre forbudte historier1952Ballerina dans (første segment)Film

Diskussioner






Interessante Artikler