Vigtigste Relationer Gamze Topuz

Gamze Topuz

Gamze TopuzAlder 37 år Zodiac Vægt Forhold 2 i alt Børn 1 barn

Hvem dater hun lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Gamze Topuz muligvis single.






Relationer

Gamze Topuz var tidligere gift med Umit ibrahim kantarcilar (2014 - 2015).



Gamze Topuz har været i et forhold med Sahin Irmak(2008 - 2009).






Om

Gamze Topuz er en 37 år gammel tyrkisk skuespillerinde født den 8. oktober 1983 i Adana. Hendes stjernetegn er Vægt



Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Gamze Topuz! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.

Forholdsstatistikker

TypeTotalLængsteGennemsnitKorteste
Gift12 år, 3 måneder--
Dating11 år--
Totalto2 år, 3 måneder1 år, 7 måneder1 år

detaljer

FornavnDimple
EfternavnKnop
Alder37 år
Fødselsdag8. oktober 1983
FødestedAdana
BygGennemsnit
ØjenfarveBrun - Mørk
HårfarveBrun - lys
StjernetegnVægt
SeksualitetLige
Etnicitethvid
Nationalitettyrkisk
BeskæftigelsestekstSkuespillerinde, sanger
BeskæftigelseSkuespillerinde
FamiliemedlemElis Naz (datter)
Mere om Gamze Topuz Mindre om Gamze Topuz

Dating historie

Gitter Liste Bord
#PartnerTypeStartEndeLængde
to Umit ibrahim kantarcilar Gift2013Apr 20152 år
1Sahin IrmakForhold200820091 år
Umit ibrahim kantarcilar #to

Umit ibrahim kantarcilar

2013 - 2015

Umit Ibrahim Kantarcilar og Gamze Topuz sepa ...[se par] Sahin Irmak #1

Sahin Irmak

2008 - 2009

Sahin Irmak og Gamze Topuz er adskilt ...[se par] #to

Umit ibrahim kantarcilar

2013 - 2015

Umit Ibrahim Kantarcilar og Gamze Topuz blev gift fra juni 2014 til april 2015 (10 måneder).



Forhold 2 år MåleResultatStjernetegn80%kinesisk stjernetegn100%Alder33%'> Kompatibilitet 53% Børn 1 barn se forholdet #1

Sahin Irmak

2008 - 2009

Sahin Irmak og Gamze Topuz havde et forhold fra 2008 til 2009.

Forhold 1 år MåleResultatStjernetegn80%kinesisk stjernetegntyve%Alder84%'> Kompatibilitet 46% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderStjernetegnBeskæftigelseNationalitet
Gamze Topuz 37 VægtSkuespillerinde
tyrkisk
Umit ibrahim kantarcilar 33 VægtSkuespiller
tyrkisk
Sahin Irmak39 VægtSkuespiller
tyrkisk

Børn

NavnKønFødtAlderAnden forælder
Elis NazKvinde5. marts, 20156 år gammel Umit ibrahim kantarcilar

Fotogalleri

Erkenci Kus - Afsnit 28 Erkenci Kus - Afsnit 27 Erkenci Kus - Afsnit 27 Erkenci Kus - Afsnit 25 Erkenci Kus - Afsnit 25 Erkenci Kus - Afsnit 25 Erkenci Kus - Afsnit 23 Erkenci Kus - Afsnit 23 Erkenci Kus - Afsnit 23 Erkenci Kus - Afsnit 22 Erkenci Kus - Afsnit 22 Erkenci Kus - Afsnit 22

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Alija2018Suada DilberovicTV show
Erkenci Kus2018CeydaTV show
Løfte2017SarahTV show
Løfte2017SarahTV show
Livet er undertiden sødt2016KæreTV show
Gift og rasende2015TV show
Blå sommerfugle2011Derya Kutay (ukendte episoder)TV show
Feje!2009MirageFilm

Diskussioner






Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Pierre Louis
Pierre Louis
28. maj 2021 ... Pierre Louis nyheder, sladder, fotos af Pierre Louis, biografi, Pierre Louis kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Pierre Louis forholdsliste. Pierre Louis dating historie, 2021, 2020, liste over Pierre Louis forhold.
Isadora Ribeiro
Isadora Ribeiro
28. maj 2021 ... Isadora Ribeiro nyheder, sladder, fotos af Isadora Ribeiro, biografi, Isadora Ribeiro kærliste 2016. Forholdshistorie. Isadora Ribeiro forholdsliste. Isadora Ribeiro dating historie, 2021, 2020, liste over Isadora Ribeiro forhold.
Rob Estes og Josie Bissett
Rob Estes og Josie Bissett
28. maj 2021 ... Rob Estes og Josie Bissett fotos, nyheder og sladder. Få mere at vide om ...
Nadia Mejia
Nadia Mejia
28. maj 2021 ... Nadia Mejía nyheder, sladder, fotos af Nadia Mejía, biografi, Nadia Mejía kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Nadia Mejía forholdsliste. Nadia Mejía dating historie, 2021, 2020, liste over Nadia Mejía relationer.
Daniella Cicarelli
Daniella Cicarelli
28. maj 2021 ... Daniella Cicarelli nyheder, sladder, fotos af Daniella Cicarelli, biografi, Daniella Cicarelli kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Daniella Cicarelli forholdsliste. Daniella Cicarelli dating historie, 2021, 2020, liste over Daniella Cicarelli forhold.
De bedste Osha-citater
De bedste Osha-citater
Her er de bedste Osha-citater fra HBO's Game of Thrones. Osha, spillet af den britiske skuespillerinde Natalia Tena, er en vildling, der mødte Bran, Rickon, ...
Maja Ognjenović
Maja Ognjenović
28. maj 2021 ... Maja Ognjenović nyheder, sladder, fotos af Maja Ognjenović, biografi, Maja Ognjenović kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Maja Ognjenovic forholdsliste. Maja Ognjenovic dating historie, 2021, 2020, liste over Maja Ognjenovic forhold.