Vigtigste Dating Geraldine Galvan

Geraldine Galvan

Geraldine GalvanAlder 27 år Zodiac Jomfruen

Hvem dater hun lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Geraldine Galván muligvis single.






Angel Coulby og Bradley James forhold

Relationer

Vi har ingen registreringer af tidligere forhold for Geraldine Galván.



Om

Geraldine Galván er en 27 år gammel mexicansk skuespillerinde. Født Geraldine Alejandra Galván Correa den 30. august 1993 i Mexico City, Distrito Federal, Mexico, hun er berømt for Abel, Terminales. Hendes stjernetegn er Jomfruen.






Geraldine Galván er medlem af følgende lister: 1993 fødsler, mexicanske kvindelige sangere og mexicanske filmskuespillerinder.



Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Geraldine Galván! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.

der er joe thomas dating

detaljer

FornavnGeraldine
EfternavnGalvan
Fuldt navn ved fødslenGeraldine Alejandra Galván Correa
Alternativt navnGeraldine Alejandra, Geraldine Galván, Geraldine Alejandra Galván, Geraldine
Alder27 år
Fødselsdag30. august 1993
FødestedMexico City, Distrito Federal, Mexico
Højde5 '7' (170 cm)
Vægt54 kg (119 kg)
BygSlank
ØjenfarveBrun - lys
HårfarveBrun - Mørk
StjernetegnJomfruen
SeksualitetLige
Religionromersk-katolske
Etnicitethvid
NationalitetMexicansk
UniversitetTelevisa Center for Kunstnerisk Uddannelse
BeskæftigelsestekstSkuespillerinde, sangerinde
BeskæftigelseSkuespillerinde
Gør krav på berømmelseAbel, terminaler
Bryst (tommer)35
Talje (tommer)26
Hofter (tommer)36

Geraldine Alejandra Galván Correa (født 30. august 1993, Mexico City, Mexico) er en mexicansk skuespillerinde og sangerinde.



Mere om Geraldine Galván Mindre om Geraldine Galván

Fotogalleri

Geraldine Galvan Geraldine Galvan Geraldine Galvan Geraldine Galvan Geraldine Galvan Geraldine Alejandra

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Overvinde frygt2020Jaqueline montesTV show
Dani Hvem?2019Victoria MataTV show
Månens døtre2018Juana AgnesTV show
Hendes navn var Dolores, den Jenn jeg kendte2017ChiquisTV show
Rute 352016JuliaTV show
Indtil jeg mødte dig2016Virginia Aguilera ValadezTV show
hjerter Dame2014Greta de RosasTV show
For hende er jeg eva2012Jennifer ContrerasTV show
Rafaela2011Lucia, LupeTV show
Som man siger2011Brenda, Paulina, SashaTV show
Abel2010Selene (som Geraldine Alejandra)Film
Tidløs kærlighed2010Alisson contrerasTV show
Guadalupes rose2008Emilia, Susan, VeronicaTV show
Killer kvinder2008LupitaTV show
Terminaler2008Brenda marquezTV show
Pablo og Andrea2005HildaTV show
Amy, pigen med den blå rygsæk2004Mary Loly Álvarez-VegaTV show
Sidekicks til undsætning2002Doris TorresTV show
XHDRbZ2002Datter AbdulTV show
Maria Belen2001PerleTV show
Det niende bud2001TV show
Angel Face2000TV show
Kvinde, sager fra det virkelige liv1985TV show
Sesame Street Mexico1973TV show
Vis mere Vis mindre

Diskussioner






Interessante Artikler