Vigtigste Dating Gerardo Murguía

Gerardo Murguía

Gerardo MurguíaAlder 62 år Zodiac Skytten

Hvem dater han lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Gerardo Murguía muligvis single.






Relationer

Vi har ingen registreringer af tidligere forhold til Gerardo Murguía.



Om

Gerardo Murguía er en 62 år gammel mexicansk skuespiller. Født Gerardo Murguía Camara den 9. december 1958 i Mexico City, Distrito Federal, Mexico, han er berømt for Danielas dagbog, Eventyr i tiden, jeg vil altid elske dig, Dronningen af ​​natten. Hans stjernetegn er Skytten.






Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil af Gerardo Murguía! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.



detaljer

FornavnGerardo
EfternavnMurguía
Fuldt navn ved fødslenGerardo Murguía Camara
Fødselsdag9. december 1958
FødestedMexico City, Distrito Federal, Mexico
Højde6 '2' (188 cm)
StjernetegnSkytten
NationalitetMexicansk
BeskæftigelsestekstSkuespiller
BeskæftigelseSkuespiller
Gør krav på berømmelseDanielas dagbog, Eventyr i tiden, jeg vil altid elske dig, Dronningen af ​​natten
Mere om Gerardo Murguía Mindre om Gerardo Murguía

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Hvis de lader os2021Julio TamayoTV show
Dukkenes ø2020Lic. ZertucheFilm
Rubin2020Dr. MandietaTV show
Som dig er der ikke to2020Claudio Reyes AlonsoTV show
Dragen2019Kriminel lægeTV show
For at elske uden lov2018GenaroTV show
Det måtte være dig2018TV show
Forelsket i Ramón2017DanielTV show
Det ukendte: Historien om El Cholo Adrián2017Ingeniør VicenteTV show
Piloten2017Jorge SinisterraTV show
Femdom: kvindelig dominans2017Film
En vej til skæbnen2016TeoTV show
Hjerte der lyver2016EdwardTV show
Gipsy Sunset2016ThomasFilm
Den elegante dame2015.GonzaloFilm
At jeg elsker dig, jeg elsker dig2013ThaddeusTV show
Som man siger2011Alfredo, Roberto, UlisesTV show
Mit hjerte insisterer ... på Lola Volcán2011Marcelo santacruz pladsholderbilledeTV show
Sødt hjerte2011Jorge SolisTV show
Baggrundsbelysning2010OscarKortfilm
Tosco: undvigende handling2009Tv-film
Guadalupes rose2008Evaristo, Gaspar, JulioTV show
I kærlighedens navn2008Basilio Gaitán, Juan CarmonaTV show
Jeg sværger, at jeg elsker dig2008Celestino CharoletTV show
24 gysermalerier2008Lady Killer IIFilm
Kærlighed uden makeup2007LægeTV show
Nøgen snegl2007Film
Den smukkeste grimme pige2006OctavianTV show
Kærlighed barriere2005Adolfo ValladolidTV show
Naboer2005SantiagoTV show
Efterårspels2004Gustavo HellmanTV show
Få, få lopper2003Alonso LastraTV show
Uendelig jul2001SebastianTV show
Eventyr i tiden2001Marcos FloresTV show
Altid elske dig2000Roman CastilloTV show
Lysstråle2000José NiñoTV show
Danielas dagbog1999Enrique MonroyTV show
For din kærlighed1999Dr. Sergio ZambranoTV show
Camila1998AndradeTV show
Dråbe af kærlighed1998Ricardo SotomayorTV show
Selv hvis du er fremmed1998Film
Min lille frække1997ManuelTV show
Clarita Lightnitten seksoghalvfemsBetjenerTV show
Kryds vejenitten femoghalvfemsManuel BurgosTV show
Stakkels rig pigenitten femoghalvfemsCarlos VillagránTV show
Mexicansk mekaniknitten femoghalvfemsFilm
Lyserøde snørebånd1994ophøreTV show
Mur af mørke1994Film
Fanget1991RenéTV show
Ingen elsker1990JamesTV show
vild rose1987Martin, Paulettes chaufførTV show
Snedig1986Film
Sortliste1986TV show
Forførelse1986TV show
Kvinde, sager fra det virkelige liv1985TV show
Lev lidt1985TV show
Årene går1985TV show
In 'n Out1984FøderaleFilm
De tusind bruger II1984BankrøverFilm
Prinsesse1984Rodrigo FujimoriTV show
San Judas de la Frontera1984Film
Vis mere Vis mindre

Diskussioner