Vigtigste Relationer Gonzalo garcia vivanco

Gonzalo garcia vivanco

Gonzalo garcia vivancoAlder 39 år Zodiac Stenbukken Forhold 1 i alt

Hvem dater han lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Gonzalo Garcia Vivanco muligvis single.






Relationer

Gonzalo Garcia Vivanco har været i et forhold med Karla Souza(2009 - 2010).



Om

Gonzalo Garcia Vivanco er en 39 år gammel mexicansk skuespiller. Født den 25. december 1981 i Guadalajara, Jalisco, Mexico, er han berømt for La Patrona i en karriere, der spænder over 2003-nutiden. Hans stjernetegn er Stenbukken.






Gonzalo Garcia Vivanco har været i 3 matchups på skærmen, inklusive Aracely Arámbula i Beskytteren (2013), Carmen Villalobos i Øje for øje (2010)og Kimberly Dos Ramos i Kongernes land (2014).



Gonzalo Garcia Vivanco er medlem af følgende lister: 1981 fødsler, mexicanske telenovelaskuespillere og mexicanske skuespillere.

Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Gonzalo Garcia Vivanco! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.



Forholdsstatistikker

TypeTotalLængsteGennemsnitKorteste
Dating11 år--
Total11 år--

detaljer

FornavnGonzalo
EfternavnGarcia vivanco
Fuldt navn ved fødslenGonzalo garcia vivanco
Alternativt navnGonzalo Garcia Vivanco
Alder39 år
Fødselsdag25. december 1981
FødestedGuadalajara, Jalisco, Mexico
BygAtletisk
ØjenfarveRav
HårfarveSort
StjernetegnStenbukken
SeksualitetLige
Etnicitethvid
NationalitetMexicansk
BeskæftigelsestekstSkuespiller, Model
BeskæftigelseSkuespiller
Gør krav på berømmelseBeskytteren
År (er) Aktiv2002 - nu, 2003-nu
BrorJuan Cristobal, Paul Iganacio, Marco
SøsterNatalie

Gonzalo García Vivanco (født 25. december 1981) er en mexicansk skuespiller i telenovelas og en model. Han er bedst kendt for sin deltagelse i serien Soy tu fan og for at have været antagonisten i telenovela Relaciones Peligrosas.

Mere om Gonzalo Garcia Vivanco Mindre om Gonzalo Garcia Vivanco

Dating historie

Gitter Liste Bord
#PartnerTypeStartEndeLængde
1Karla SouzaForholdFebruar 2009Februar 20101 år
Karla Souza #1

Karla Souza

2009 - 2010

Gonzalo Garcia Vivanco og Karla Souza var i ...[se par] #1

Karla Souza

2009 - 2010

Gonzalo Garcia Vivanco og Karla Souza havde et forhold fra februar 2009 til februar 2010.

Forhold 1 år MåleResultatStjernetegntyve%kinesisk stjernetegn100%Alder72%'> Kompatibilitet 48% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderStjernetegnBeskæftigelseNationalitet
Gonzalo garcia vivanco 39 StenbukkenSkuespiller
Mexicansk
Karla Souza35 SkyttenSkuespillerinde
Mexicansk

Fotogalleri

Kongernes Land - Gonzalo Garcia Vivanco Gonzalo Garcia Vivanco - Open Magazine Pictorial [Mexico] (marts 2018) Gonzalo Garcia Vivanco - Open Magazine Pictorial [Mexico] (marts 2018) Gonzalo Garcia Vivanco - Open Magazine Pictorial [Mexico] (marts 2018) Gonzalo Garcia Vivanco - Open Magazine Pictorial [Mexico] (marts 2018) Gonzalo Garcia Vivanco - Open Magazine Pictorial [Mexico] (marts 2018) Gonzalo Garcia Vivanco - Open Magazine Pictorial [Mexico] (marts 2018) Gonzalo garcia vivanco Gonzalo garcia vivanco Gonzalo garcia vivanco Gonzalo garcia vivanco Flavio gallardo

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Far eftersøgt2020SmukFilm
Dragen2019Roberto garzaTV show
Ulvevugge2019Jose Carlos Larios CreelTV show
De Brutas, intet2019TV show
Cæsaren2017Baby GallardoTV show
Den forkælet2017Diego mendozaTV show
At være eller ikke at være2015MauricioFilm
Ravens Club2015Isabel Citat 2TV show
Cantinflas2014Torero Rico 1 (som Gonzalo Garcia-Vivanco)Film
De elendige2014Pedro MoralesTV show
Kongernes land2014Flavio gallardoTV show
Beskytteren2013Luis 'Lucho' VampaTV show
Kold. Vær stille. Luft.2013SantiagoKortfilm
Farlige forhold2012Daniel Arambula, Gael Sánchez, Juan Pablo Reyes 'JP'TV show
Zignum Mezcal2011Kortfilm
jeg er fan af dig2010Diego GarciaTV show
Øje for øje2010Ærkeengel barraganTV show
Sommer af kærlighed2009Mauro Villalba DuarteTV show
Gå hjem2007ManuelKortfilm
Las Juanas2004Juan Ignacio (2004)TV show
Du vil drømme2004Pablo (2004)TV show
En ny kærlighed2003Pablo de la Vega Montoya (2003)TV show
Vis mere Vis mindre

Matchups på skærmen

Diskussioner






Interessante Artikler