Vigtigste Relationer Iran-slottet

Iran-slottet

Iran-slottet EnkeltAlder 44 år Zodiac Stenbukken Forhold 8 i alt

Hvem dater hun lige nu?

Iran Castillo er i øjeblikket single.






Relationer

Iran Castillo har været i et forhold med Pascacio López(2019-2020), Diego de Erice(2019), José Ron(2014 - 2015), Mario Domm(2010), Rafael Amaya(2003 - 2005), Mauritius Islands(2003), Alejandro Ibarra og Jose Maria Torre .



Om

Irán Castillo er en 44 år gammel mexicansk skuespillerinde. Født Iran Castillo Pinzon den 4. januar 1977 i Veracruz, Veracruz, Mexico, hun er berømt for El tigre de Santa Julia i en karriere, der spænder over 1990-nutiden. Hendes stjernetegn er Stenbukken.






Irán Castillo er medlem af følgende lister: 1977 fødsler, mexicanske børneaktører og mexicanske filmskuespillere.



Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Irán Castillo! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.

Forholdsstatistikker

TypeTotalLængsteGennemsnitKorteste
Dating818 år, 1 måned2 år, 8 måneder1 måned, 29 dage
Total818 år, 1 måned2 år, 8 måneder1 måned, 29 dage

detaljer

FornavnIran
EfternavnSlot
Fuldt navn ved fødslenIran Castillo Pinzon
Alternativt navnIran-slottet
Alder44 år
Fødselsdag4. januar 1977
FødestedVeracruz, Veracruz, Mexico
Højde5 '5' (165 cm)
Vægt123 kg (56 kg)
BygGennemsnit
ØjenfarveGrøn
HårfarveBrun - Mørk
StjernetegnStenbukken
SeksualitetLige
Etnicitethvid
NationalitetMexicansk
BeskæftigelsestekstSkuespillerinde
BeskæftigelseSkuespillerinde
Gør krav på berømmelseSanta Julias tiger
År (er) Aktiv1985 – nuværende, 1990 – nuværende
Officielle webstederhttp://www.iran-castillo.com, http://www.irancastillo.com.mx
FamiliemedlemIrka (datter)

Iran Castillo (født Iran Castillo Pinzón den 4. januar 1977 i Veracruz, Mexico) er en mexicansk skuespillerinde og sangerinde.



Mere om Iran Castle Mindre om Iran Castle

Dating historie

Gitter Liste Bord
#PartnerTypeStartEndeLængde
8Pascacio LopezForholdMaj 2019Maj 20201 år
7Diego de EriceForholdJanuar 2019Februar 20191 måned
6Jose RonForholdSeptember 2014Januar 20154 måneder
5Mario DommForholdOkt 201020109 måneder
4Rafael AmayaForhold200320051 år
3Mauritius-øerneForhold20032003-
toAlejandro IbarraForhold -
1 Jose Maria Torre Forhold -
Pascacio Lopez #8

Pascacio Lopez

2019 - 2020

Pascacio López og Iran Castillo er sep ...[se par] Diego de Erice #7

Diego de Erice

2019

Diego de Erice og Iran Castillo er adskilte ...[se par] Jose Ron #6

Jose Ron

2014 - 2015

José Ron og Iran Castillo skiltes i 2. januar ...[se par] Mario Domm #5

Mario Domm

2010

Mario Domm og Iran Castillo er adskilt ...[se par] Rafael Amaya #4

Rafael Amaya

2003 - 2005

Rafael Amaya og Iran Castillo adskilles ...[se par] Mauritius-øerne #3

Mauritius-øerne

2003

Iran Castillo og Mauricio Islas er adskilte ...[se par] Alejandro Ibarra #to

Alejandro Ibarra

Alejandro Ibarra og Iran Castillo er adskilte ...[se par] Jose Maria Torre #1

Jose Maria Torre

José María Torre og Iran Castillo er adskilte ...[se par] #8

Pascacio Lopez

2019 - 2020

Pascacio López og Irán Castillo havde et forhold fra maj 2019 til maj 2020.

Forhold 1 år MåleResultatStjernetegn80%kinesisk stjernetegntyve%Alder69%'> Kompatibilitet 42% se forholdet #7

Diego de Erice

2019

Diego de Erice og Irán Castillo havde et forhold fra januar 2019 til marts 2019.

Forhold 2 måneder MåleResultatStjernetegn60%kinesisk stjernetegn1%Højde73%Alder1%'> Kompatibilitet 3. 4% se forholdet #6

Jose Ron

2014 - 2015

José Ron og Irán Castillo dateret fra september 2014 til januar 2015.

Forhold 4 måneder MåleResultatStjernetegn60%kinesisk stjernetegn100%Højde55%Alder33%'> Kompatibilitet 62% se forholdet #5

Mario Domm

2010

Mario Domm og Irán Castillo dateret fra oktober til 2010.

Forhold 9 måneder MåleResultatStjernetegntyve%kinesisk stjernetegn1%Højde55%Alder98%'> Kompatibilitet 44% se forholdet #4

Rafael Amaya

2003 - 2005

Rafael Amaya og Iran Castillo dateret fra december 2003 til 2005.

Forhold 1 år MåleResultatStjernetegn100%kinesisk stjernetegn1%Højde73%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #3

Mauritius-øerne

2003

Iran Castillo og Mauricio Islas dateret i 2003.

MåleResultatStjernetegn60%kinesisk stjernetegn80%Højde73%Alder72%'> Kompatibilitet 71% se forholdet #to

Alejandro Ibarra

Alejandro Ibarra og Iran Castillo havde et forhold.

MåleResultatStjernetegn100%kinesisk stjernetegn80%Alder72%'> Kompatibilitet 63% se forholdet #1

Jose Maria Torre

José María Torre og Iran Castillo havde et forhold.

patrick hughes iii og charles nelson reilly
MåleResultatStjernetegn100%kinesisk stjernetegn1%Højde55%Alder98%'> Kompatibilitet 64% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderStjernetegnBeskæftigelseNationalitet
Iran-slottet 44 StenbukkenSkuespillerinde
Mexicansk
Pascacio Lopezhalvtreds KræftSkuespiller
Mexicansk
Diego de Erice3. 4 LeoSkuespiller
Mexicansk
Jose Ron39 LeoSkuespiller
Mexicansk
Mario Domm44 VandmandenSanger
Mexicansk
Rafael Amaya44 fiskSkuespiller
Mexicansk
Mauritius-øerne47 LeoSkuespiller
Mexicansk
Alejandro Ibarra48 TyrenSkuespiller
Mexicansk
Jose Maria Torre 43 SkorpionenSkuespiller
Mexicansk

Fotogalleri

Iran-slottet Iran-slottet Iran-slottet Iran-slottet Jose Ron Iran-slottet José Ron og Iran Castillo Iran-slottet Iran-slottet Iran Castillo og Gabriel Iran-slottet Iran-slottet

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Guds uddrivelse2020MagaliFilm
Den mexicanske og güero2020Gladys carmonaTV show
Netværkere med flere niveauer2020RebecaFilm
Klar til at blande sig2019IlseFilm
Barbara's Sins2019Georgina Godinez RobledoTV show
Beslutninger: Nogle vinder, andre taber2019AdrianaTV show
På dine spor2018LenFilm
Intim fjende2018Carmen goveaTV show
Ifølge Bibi2018Mami 1TV show
+ Nat2018Lady of the Oh My! Self (2019)TV show
Ukontrolleret2018SødTV show
Den elskede2017Santina SamperioTV show
El Chapo2017Vanessa espinozaTV show
Compadres2016JordemoderFilm
Indtil jeg mødte dig2016Maria RomeroTV show
For evigt Joan Sebastian2016Celina esparzaTV show
Forfulgt2016Sofia CasaresTV show
40 og 202016JuliaTV show
Må Gud tilgive dig2015RenataTV show
Træner min far2015Film
Tyren2015SmerterTV show
31 dage2013Eva SagarrondoFilm
Lucias hemmeligheder2013Lucia ReinaTV show
Morgana2012Daniela, psykiaterenFilm
Souls Friday: Blomsterstien2011Ghost maidFilm
Bittersød Sin-falsk2010SophiaKortfilm
Baggrundsbelysning2010XimenaKortfilm
Buddha hoved2009AngelicaFilm
Sabel Indløsning2009jegFilm
Xalapeno peberfrugter2008SaritaFilm
Killer kvinder2008Monica FernandezTV show
Victorio2008GabrielaFilm
Panteren2007RosauraTV show
Kidnapningen2007DianaTV-film
Ekstrem kærlighed2006BalsamFilm
Bivirkninger2006GabrielaFilm
Dyrenes verden2006CeciliaTV show
Daggry2005Catalina Escobar og DiazTV show
Rebel2004TV show
Elsk igen2003Rocío Huertas GuzmanTV show
Tigeren af ​​Santa Julia2002Gloria GaliciaFilm
Klasse 4062002Magdalena riveraTV show
Eventyr i tiden2001AzusenaTV show
Retten til at blive født2001Isabel Cristina Armenteros del JuncoTV show
Skør kærlighed2000Natalia SandovalTV show
Den anden nat1999RosaliaFilm
Derbez i tide1998IranTV show
Kostbar1998Dyrebar RuizTV show
Drømmende1998Ana linaresTV show
Længe leve de døde!1998Film
Min lille frække1997KostbarTV show
Tillid til gymnasietnitten seksoghalvfemsJackieTV show
Familieportrætnitten femoghalvfemsCristina Preciado MariscalTV show
Lyserøde snørebånd1994CeciliaTV show
Hvilke piger!1994TV show
Ud over broen1994IranTV show
Gabys klub1993TV show
Mellem liv og død1993Anita (1993)TV show
Hvide engle1990hvidTV show
Kvinde, sager fra det virkelige liv1985TV show
Unitled 25 KM / H RemakeElenaFilm
Vis mere Vis mindre

Diskussioner






Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Jennifer Akerman
Jennifer Akerman
28. maj 2021 ... Jennifer Akerman nyheder, sladder, fotos af Jennifer Akerman, biografi, Jennifer Akerman kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jennifer Akerman forholdsliste. Jennifer Akerman dating historie, 2021, 2020, liste over Jennifer Akerman forhold.
Kan sipahi
Kan sipahi
28. maj 2021 ... Kan Sipahi-nyheder, sladder, fotos af Can Sipahi, biografi, Can Sipahi-partnerliste 2016. Forholdshistorie. Kan Sipahi forholdsliste. Kan Sipahi dating historie, 2021, 2020, liste over Can Sipahi forhold.
De bedste Eric Clapton-albums nogensinde
De bedste Eric Clapton-albums nogensinde
Ud over at være en af ​​de største guitarister nogensinde, er Eric Clapton også en af ​​de største rockkunstnere. Liste over de bedste Eric Clapton ...
Marc Terenzi og Sarah Connor
Marc Terenzi og Sarah Connor
28. maj 2021 ... Marc Terenzi og Sarah Connor fotos, nyheder og sladder. Få mere at vide om ...
Careena Collins
Careena Collins
28. maj 2021 ... Careena Collins nyheder, sladder, fotos af Careena Collins, biografi, Careena Collins kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Careena Collins forholdsliste. Careena Collins dating historie, 2021, 2020, liste over Careena Collins forhold.
GameStop river dig af, og det er sådan, de gør det
GameStop river dig af, og det er sådan, de gør det
Vi har alle gode minder om at handle på GameStop. Helvede, butikken forsyner os med videospil, som, som vi alle ved, er de ultimative ...
Hvad du skal se, hvis du elsker Fresh Off the Boat
Hvad du skal se, hvis du elsker Fresh Off the Boat
Hvis du spekulerer på, hvad du skal se efter Fresh Off the Boat, har denne liste de bedste anbefalinger til lignende tv-shows og film, som du helt sikkert vil nyde - alt ...