Vigtigste Relationer Isabela Moner

Isabela Moner

Isabela Moner EnkeltRang 927 22Alder 19 år Zodiac Kræft Forhold 1 i alt

Hvem dater hun lige nu?

Isabela Moner er i øjeblikket single.

Relationer

Isabela Moner har været i et forhold med Jace Norman(2016).



ryan sypek og genevieve cortese

Om

Isabela Moner er en 19 år gammel amerikansk skuespillerinde. Født Isabela Yolanda Moner Pizarro den 10. juli 2001 i Cleveland, Ohio, USA, hun er berømt for CJ Martin på 100 ting at gøre før gymnasiet (2014–2016), Izabella i Transformers: The Last Knight (2017), Lizzy in Instant Family (2018), Isabel in Sicario: Soldado Day (2018), Dora in Dora and the Lost City of Gold (2019) i en karriere, der spænder over en musikalsk karriere. Hendes stjernetegn er kræft.

Isabela Moner har været i 2 matchups på skærmen, inklusive Griffin Gluck i Middle School: De værste år i mit liv (2016)og Jace Norman i Opdeler Adam (2015).

Isabela Moner er medlem af følgende lister: Amerikanske kvindelige sangere, folk fra Cleveland, Ohio og 2001 fødsler.



Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil af Isabela Moner! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.

Forholdsstatistikker

TypeTotalLængsteGennemsnitKorteste
Dating17 måneder, 4 dage--
Total17 måneder, 4 dage--

detaljer

FornavnIsabella
MellemnavnYolanda
EfternavnMoner
PigenavnPizarro
Fuldt navn ved fødslenIsabela Yolanda Moner Pizarro
Alternativt navnIsabela Merced, Isabela Yolanda Moner Pizarro, Yolanda Isabela Merced Pizarro, Isabela Moner, Yolanda Isabela Moner Pizarro, Isabela Yolanda Merced Pizarro
Alder19 år
Fødselsdag10. juli 2001
FødestedCleveland, Ohio, USA
Højde5 '1' (155 cm)
Vægt110 kg (50 kg)
BygSlank
ØjenfarveBrun - lys
HårfarveBrun - Mørk
Karakteristisk funktionLangt mørkt hår, store, brune øjne, øjenbryn
StjernetegnKræft
SeksualitetLige
Religionkristen
EtnicitetMultiracial
Nationalitetamerikansk
BeskæftigelsestekstSkuespillerinde, sanger
BeskæftigelseSkuespillerinde
Gør krav på berømmelseCJ Martin om 100 ting at gøre før gymnasiet (2014–2016), Izabella i Transformers: The Last Knight (2017), Lizzy in Instant Family (2018), Isabel in Sicario: Day of the Soldado (2018), Dora in Dora and the Lost City of Gold (2019)
Musikgenre (tekst)Pop
År (er) Aktiv2013 – nutid, musikalsk karriere
Instrument (tekst)Vokal
PladeselskabBroadway, Republic, Broadway (tidligere)
Talent Agency (f.eks. Modellering)CESD Talent Agency
Bryst (tommer)3. 4
KopstørrelseB
Hofter (tommer)35
Skostørrelse8.5
Officielle webstederhttp://www.theofficialisabelamoner.com/, http://theofficialisabelamoner.com/, http://isabelamerced.com/
KæledyrEn hund

Isabela Moner (født 10. juli 2001), også kendt som Isabela Merced, er en amerikansk skuespillerinde og sangerinde. Hun spillede hovedrollen i CJ Martin i Nickelodeon tv-serien 100 ting at gøre før gymnasiet. I film spillede hun Izabella i Transformers: The Last Knight (2017), Lizzy in Instant Family (2018) og Isabel in Sicario: Day of the Soldado (2018). I 2019 medvirkede Moner som Dora titulære karakter i filmen Dora and the Lost City of Gold. Fra 2014 til 2017 leverede hun Kate's stemme i Nickelodeons animerede tv-spinoff-serie Dora and Friends: Into the City !.

Mere om Isabela Moner Mindre om Isabela Moner

Dating historie

Gitter Liste Bord
#PartnerTypeStartEndeLængde
1Jace NormanForholdApr 2016Nov 20167 måneder
Jace Norman #1

Jace Norman

2016

Jace Norman og Isabela Moner adskilt i No ...[se par] #1

Jace Norman

2016

Jace Norman og Isabela Moner dateret fra april til november 2016.



Forhold 7 måneder MåleResultatStjernetegntyve%kinesisk stjernetegn100%Højde91%Alder98%'> Kompatibilitet 77% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderStjernetegnBeskæftigelseNationalitet
Isabela Moner19 KræftSkuespillerinde
amerikansk
Jace Normanenogtyve VædderenSkuespiller
amerikansk

Fotogalleri

Isabela Moner Merced - Sociale medier Isabela Moner Merced - Sociale medier Isabela Moner Merced - Sociale medier Isabela Moner Merced - Sociale medier Isabela Moner Merced - Sociale medier Isabela Moner Merced - Sociale medier Isabela Moner Merced - Sociale medier Isabela Moner Merced - Sociale medier Isabela Moner Merced - Sociale medier Isabela Moner Merced - Sociale medier Isabela Moner Merced - Sociale medier Isabela Moner Merced - Sociale medier

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Spirit Untamed2021Lucky Prescott (stemme)Film
#KidsTogether: Nickelodeon Town Hall2020SelvTV show
Lad det sne2019JulieFilm
Dora og den mistede by af guld2019Dora (som Isabela Moner)Film
Kelly Clarkson Show2019SelvTV show
Nickelodeon Kids 'Choice Awards 20192019Sig selv - præsentator (som Isabela Moner)TV show
Sicario: Soldados dag2018Isabel ReyesFilm
Øjeblikkelig familie2018LizzyFilm
GMA3: Strahan, Sara & Keke2018SelvTV show
Transformers: The Last Knight2017.IsabellaFilm
Nut Job 2: Nutty by Nature2017.Heather (stemme)Film
Nickelodeon Kids 'Choice Awards 20172017.Selv - præsentatorTV show
Teen Choice Awards 20172017.Sig selv - publikumTV show
Middle School: De værste år i mit liv2016JeanneFilm
Legends of the Hidden Temple2016SadieTV-film
Opdeler Adam2015.Lori CollinsTV-film
Nickelodeons Ho Ho Holiday Special2015.Isabela MonerTV-film
Vokser op Fisher2014Jenny (7 episoder, 2014)TV show
Dora og venner: ind i byen!2014KateTV show
100 ting at gøre før gymnasiet2014CJ MartinTV show
Huset, som Jack byggede2013Unge NadiaFilm
Okay! TV2013SelvTV show
Hjem & familie2012SelvTV show
Den næste store ting: NY2012Hende selvTV-film
Dish Nation2011SelvTV show
Alexis Joy VIP-adgang2011Hende selvTV show
The Talk2010SelvTV show
Adgang dagligt2010SelvTV show
Piper's Picks TV2008SelvgæstTV show
Lavet i Hollywood: Teen Edition2006SelvTV show
Underholdning i aften Canada2005Selv i Las VegasTV show
Lavet i Hollywood2005SelvTV show
Adgang til Hollywoodnitten seksoghalvfemsHende selvTV show
Ekstra med Billy Bush1994SelvTV show
Lev med Kelly og Ryan1988SelvTV show
Underholdning i aftennitten og firsSelvTV show
Vis mere Vis mindre

Matchups på skærmen

  • Griffin Gluck og Isabela MonerGriffin Gluck
    • Middle School: De værste år i mit liv
      2016
    [se matchup]
  • Isabela Moner og Jace NormanJace Norman
    • Opdeler Adam
      2015.
    [se matchup]

Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Natacha Peyre og Bingo Rimér
Natacha Peyre og Bingo Rimér
28. maj 2021 ... Natacha Peyre og Bingo Rimér fotos, nyheder og sladder. Få mere at vide om ...
Arnold Palmer
Arnold Palmer
28. maj 2021 ... Arnold Palmer nyheder, sladder, fotos af Arnold Palmer, biografi, Arnold Palmer kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Arnold Palmer forholdsliste. Arnold Palmer dating historie, 2021, 2020, liste over Arnold Palmer forhold.
John Goodman
John Goodman
28. maj 2021 ... John Goodman nyheder, sladder, fotos af John Goodman, biografi, John Goodman kæresteliste 2016. Forholdshistorie. John Goodman forholdsliste. John Goodman dating historie, 2021, 2020, liste over John Goodman forhold.
De bedste Tupac Shakur-albums nogensinde
De bedste Tupac Shakur-albums nogensinde
Tupac har udgivet nogle fantastiske album, fra All Eyez On Me til 2Pacalypse Now. Tjek hans diskografi, og stem det bedste album her.
David Lambert
David Lambert
28. maj 2021 ... David Lambert nyheder, sladder, fotos af David Lambert, biografi, David Lambert kæresteliste 2016. Forholdshistorie. David Lambert forholdsliste. David Lambert dating historie, 2021, 2020, liste over David Lambert forhold.
De bedste tv-shows i Las Vegas
De bedste tv-shows i Las Vegas
Hvis du elsker muligheden for vilde tider og mærkelige øjeblikke, skal du overveje dig selv heldig, fordi Las Vegas er et meget populært sted for en tv-serie.
26 truende verdensledere, du aldrig vidste, var super små
26 truende verdensledere, du aldrig vidste, var super små
Du vil blive virkelig overrasket over, hvor korte nogle af disse ledere er / var, fordi du sandsynligvis forventede, at de var giganter med al den magt i deres hænder.