Vigtigste Dating Jeon Soo-jin

Jeon Soo-jin

Jeon Soo-jinAlder 32 år Zodiac Skorpionen

Hvem dater hun lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Jeon Soo-jin muligvis single.






Relationer

Vi har ingen registreringer af tidligere forhold til Jeon Soo-jin.



Om

Jeon Soo-jin er en 32 år gammel sydkoreansk skuespillerinde. Født den 8. november 1988 i Seoul, Sydkorea, er hun berømt for Movies: Hot Young Bloods i en karriere, der spænder over 2008 – nutid og 2008–2018. Hendes stjernetegn er Skorpionen.






Jeon Soo-jin er medlem af følgende lister: 1988 fødsler, sydkoreanske kvindelige modeller og Konkuk University alumner.



Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Jeon Soo-jin! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.

detaljer

FornavnJeon
MellemnavnJin
EfternavnSoo-jin
Fuldt navn ved fødslenJeon Soo-jin
Alternativt navnJeon Soo-jin, Soo Jin Jun, Soo-Jin Jeon
Fødselsdag8. november 1988
FødestedSeoul, Sydkorea
Højde5 '5' (165 cm)
BygSlank
ØjenfarveBrun - Mørk
HårfarveSort
StjernetegnSkorpionen
SeksualitetLige
Etnicitetasiatisk
NationalitetSydkoreansk
BeskæftigelsestekstSkuespillerinde
BeskæftigelseSkuespillerinde
Gør krav på berømmelseFilm: Hot Young Bloods
År (er) Aktiv2012 – nu, 2008 – nu, 2008–2018

Jeon Soo-jin (født 8. november 1988) er en sydkoreansk skuespillerinde. Født i Seoul, men opvokset på Jeju Island, studerede hun design ved Konkuk University i 2008, da hun begyndte at arbejde deltid som model for modemagasinerne Shibuya og CeCi. Jeon debuterede i 2012 og har siden spillet i film og tv-serier, især Godsend (2014), hvor hun spillede sin første hovedrolle.



Mere om Jeon Soo-jin Mindre om Jeon Soo-jin

Fotogalleri

Jeon Soo Jin Jeon Soo Jin Jeon Soo Jin Jeon Soo Jin Jeon Soo Jin Jeon Soo Jin Jeon Soo Jin Jeon Soo Jin Jeon Soo Jin Jeon Soo Jin

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Dangshinui Hawooseuhelpeo2018Kang Hye-jooTV show
Stemme2017Park Bok NimTV show
Chu-ri-eui yeo-wang2017Kim ho-snartTV show
Tae-yang-eui hoo-ye2016Ri, Ye-HwaTV show
Daebak2016Hwanggoo YeomeomTV show
Woo-Ri Yup-Jip-Ae Exo-Ga San-Da2015Ga EunTV show
Godsend2013Så ungFilm
Arvinger2013Kang Ye Seol (7 episoder, 2013)TV show
Skole 20132012Gye Na Ri (16 episoder, 2012-2013)TV show

Diskussioner






Interessante Artikler

Redaktørens Valg

De bedste tysksprogede film på Netflix
De bedste tysksprogede film på Netflix
Leder du efter en god tysk film på Netflix? Nå, dette er en liste over de bedste tysksprogede film på Netflix. Ser ud som denne tyske Netflix-filmliste ...
Izabela Janachowska
Izabela Janachowska
28. maj 2021 ... Izabela Janachowska nyheder, sladder, fotos af Izabela Janachowska, biografi, Izabela Janachowska kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Izabela Janachowska forholdsliste. Izabela Janachowska dating historie, 2021, 2020, liste over Izabela Janachowska forhold.
Ja Macallan
Ja Macallan
28. maj 2021 ... Jes Macallan nyheder, sladder, fotos af Jes Macallan, biografi, Jes Macallan kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jes Macallan forholdsliste. Jes Macallan dating historie, 2021, 2020, liste over Jes Macallan relationer.
Er Sad Satan's dybe webpuslespil et uhyggeligt kunstprojekt eller noget meget mere uhyggeligt?
Er Sad Satan's dybe webpuslespil et uhyggeligt kunstprojekt eller noget meget mere uhyggeligt?
Spillet Sad Satan er en af ​​de mest skræmmende internethemmeligheder på denne side af Marianas web. Men hvad er trist Satan? Faktum af ...
Christina Aguilera og Matthew D. rutler
Christina Aguilera og Matthew D. rutler
28. maj 2021 ... Christina Aguilera og Matthew D. rutler fotos, nyheder og sladder. Få mere at vide om ...
Maxwell Cabelino Andrade
Maxwell Cabelino Andrade
28. maj 2021 ... Maxwell Cabelino Andrade nyheder, sladder, fotos af Maxwell Cabelino Andrade, biografi, Maxwell Cabelino Andrade kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Maxwell Cabelino Andrade forholdsliste. Maxwell Cabelino Andrade dating historie, 2021, 2020, liste over Maxwell Cabelino Andrade relationer.
Jack Gilinsky
Jack Gilinsky
28. maj 2021 ... Jack Gilinsky nyheder, sladder, fotos af Jack Gilinsky, biografi, Jack Gilinsky kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jack Gilinsky forholdsliste. Jack Gilinsky dating historie, 2021, 2020, liste over Jack Gilinsky forhold.