Vigtigste Dating Kenya Hijuelos

Kenya Hijuelos

Kenya HijuelosAlder 46 år Zodiac Jomfruen

Hvem dater hun lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Kenya Hijuelos muligvis single.






Relationer

Vi har ingen registreringer af tidligere forhold for Kenya Hijuelos.



Om

Kenya Hijuelos er en 46 år gammel mexicansk skuespillerinde. Født Verónica Hijuelos Ortiz de Peña den 28. august 1974 i Mexico City, Distrito Federal, Mexico, hun er berømt for album: Timbiriche: Vivo en Vivo. Hendes stjernetegn er Jomfruen.






Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Kenya Hijuelos! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.



detaljer

FornavnKenya
EfternavnHijuelos
Fuldt navn ved fødslenVerónica Hijuelos Ortiz de Peña
Alternativt navnKenya Hijuelos, Kenya Kai
Alder46 år
Fødselsdag28. august 1974
FødestedMexico City, Distrito Federal, Mexico
BygAtletisk
ØjenfarveBrun - Mørk
HårfarveBrun - lys
StjernetegnJomfruen
SeksualitetLige
Etnicitethvid
NationalitetMexicansk
BeskæftigelsestekstSkuespillerinde, sangerinde
BeskæftigelseSkuespillerinde
Gør krav på berømmelseAlbum: Timbiriche: Live Live
Mere om Kenya Hijuelos Mindre om Kenya Hijuelos

Fotogalleri

Kenya Hijuelos- Telemundos Premios Tu Mundo Awards 2016 - Ankomster Kenya Hijuelos- Telemundos Premios Tu Mundo Awards 2016 - Ankomster Kenya Hijuelos- Telemundo NATPE Party Ankomster med rødt tæppe Kenya Hijuelos- Telemundo NATPE Party Ankomster med rødt tæppe Kenya Hijuelos- Telemundo NATPE Party Ankomster med rødt tæppe

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Ventilatoren2017LægeTV show
Jul mirakler2017MelissaTV show
Rute 352016Rebeca 1 afsnit, 2016TV show
Hvem er hvem?2015IvonneTV show
Holy Devil2013Lucy Medina (1 afsnit, 2013)TV show
Nætter med platanito2013TV show
Utæmmet sjæl2009Susana 'Susy' (1 afsnit, 2009)TV show
Land af lidenskaber2006Lorna Gálvez 1 afsnit, 2006TV show
Anita, skal du ikke bekymre dig!2004Guadalupe 'Lupe' Izquierdo (1 afsnit, 2004)TV show
Fræk kærlighed2003Yesenia Solís (1 afsnit, 2003)TV show

Diskussioner






Interessante Artikler