Vigtigste Relationer Kimberley Nixon

Kimberley Nixon

Kimberley Nixon EnkeltRang 4438 -312Alder 35 år Zodiac Vægt Forhold 1 i alt

Hvem dater hun lige nu?

Kimberley Nixon er i øjeblikket single.






Relationer

Kimberley Nixon har været i et forhold med Rupert Grint(2010).



Om

Kimberley Nixon er en 35 år gammel britisk skuespillerinde. Født den 24. september 1985 i Bristol, England, er hun berømt for Kidnap og Ransom. Hendes stjernetegn er Vægt.






Kimberley Nixon har været i 2 matchups på skærmen, inklusive Eddie Redmayne i Sorte død (2010)og Rupert Grint i Cherrybomb (2009).



Kimberley Nixon er medlem af følgende lister: 1985 fødsler, alumner fra Royal Welsh College of Music & Drama og walisiske filmskuespillere.

Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Kimberley Nixon! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.



Forholdsstatistikker

TypeTotalLængsteGennemsnitKorteste
Dating1---
Total1--

detaljer

FornavnKimberley
PigenavnNixon
Fuldt navn ved fødslenKimberley Nixon
Alternativt navnKim, Kimbo, Kimberley Nixon
Alder35 år
Fødselsdag24. september 1985
FødestedBristol, England Storbritannien
Højde5 '5' (165 cm)
Vægt123 kg (56 kg)
BygSlank
ØjenfarveBrun - Mørk
HårfarveBlond
Karakteristisk funktionDejligt smil
StjernetegnVægt
SeksualitetLige
Etnicitethvid
NationalitetBritisk
UniversitetRoyal Welsh College of Music & Drama
BeskæftigelsestekstSkuespillerinde
BeskæftigelseSkuespillerinde
Gør krav på berømmelseKidnap og løsesum
År (er) Aktiv2007 – nu
Talent Agency (f.eks. Modellering)Kunstnerpartnerskabet
Bryst (tommer)3. 4
KopstørrelseB
Talje (tommer)25
Hofter (tommer)35
Tøjstørrelse4
Skostørrelse8
Officielle webstederkimberleynixon.net/, www.allmovie.com/artist/kimberley-nixon-p598586, www.rottentomatoes.com/celebrity/kimberley_nixon/
VenRupert Grint, Robert Sheehan, Georgia Groome, Aaron Johnson, Eleanor Tomlinson, Sean Bourke, Tommy Bastow, Liam Hess, Emma Roberts

Kimberley Nixon (født 24. september 1985) er en walisisk skuespiller. Nixon er kendt for sin rolle som Sophy Hutton i BBC One periodedramaet Cranford og forskellige film som Wild Child og Angus, Thongs og Perfect Snogging. For nylig har hun spillet som Josie Jones i Channel 4 komedie-drama Fresh Meat og som Sarah Pearson i BBC Two komedie Hebburn.

Mere om Kimberley Nixon Mindre om Kimberley Nixon

Dating historie

Gitter Liste Bord
#PartnerTypeStartEndeLængde
1Rupert GrintForhold R Januar 2010Januar 2010-
Rupert Grint #1Rygte

Rupert Grint

2010

Kimberley Nixon og Rupert Grint er adskilte ...[se par] #1

Rupert Grint

2010 (Rygter)

Det ryktes, at Kimberley Nixon havde tilsluttet sig Rupert Grint i januar 2010.

MåleResultatStjernetegn40%kinesisk stjernetegn1%Højde55%Alder52%'> Kompatibilitet 37% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderStjernetegnBeskæftigelseNationalitet
Kimberley Nixon 35 VægtSkuespillerinde
Britisk
Rupert Grint32 JomfruenSkuespiller
Britisk

Fotogalleri

Kimberley Nixon Kimberley Nixon Kimberley Nixon Kimberley Nixon Kimberley Nixon Kimberley Nixon Kimberley Nixon Kimberley Nixon Kimberley Nixon Kimberley Nixon Kimberley Nixon Kimberley Nixon

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Salisbury-forgiftningerne2020Hannah MitchellTV show
Ulykken2019Detektiv Anne HendricksTV show
Venstre bagved2019HannahTV-film
Nige2018MichelleTV show
Mord på Blackpool Express2017LauraTV-film
Nyt blod2016Alison WhiteTV show
Kritisk2015Harry Bennett-EdwardsTV show
Almindelige løgne2015HollyTV show
Outlander2014Millie, Millie NelsonTV show
Under mælketræ2014Myfanwy PriceTV-film
Elfie Hopkins: Kannibal Hunter2012PippaFilm
Gerningsmand2012EliseFilm
Playhouse Presents2012JessicaTV show
Hebburn2012SarahTV show
Modstand2011BethanFilm
Hunky Dory2011VickiFilm
Kidnap og løsesum2011Firenze HollandTV show
Døden i paradis2011Catrina McVeyTV show
Det sidste indlæg2011SophieKortfilm
Frisk kød2011Josie JonesTV show
Sorte død2010AverillFilm
Law & Order: UK2009Sally DouglasTV show
Cherrybomb2009MichelleFilm
Angus, G-streng og perfekt snogging2008Våd LindsayFilm
Let dyd2008Hilda WhittakerFilm
Vildt barn2008KateFilm
Cranford2007Sophy HuttonTV show
Agatha Christies Marple2004Louisa OxleyTV show
Midsomer Murders1997SkyTV show
Agatha Christies Poirot1989ÆgTV show
Mesterværk Mystery1980Æg, Louisa OxleyTV show
Roald & Beatrix, den nysgerrige muses haleLavendel Doll (stemme)TV-film
Vis mere Vis mindre

Matchups på skærmen

Diskussioner






Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Alan Jackson
Alan Jackson
28. maj 2021 ... Alan Jackson nyheder, sladder, fotos af Alan Jackson, biografi, Alan Jackson kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Alan Jackson forholdsliste. Alan Jackson dating historie, 2021, 2020, liste over Alan Jackson forhold.
Rappere, der døde unge
Rappere, der døde unge
I årenes løb er flere berømte rappere døde for tidligt, uanset om det er mord, helbredsproblemer eller andre årsager. Elskede døde rappere som Tupac og Biggie ...
Bob Eubanks
Bob Eubanks
28. maj 2021 ... Bob Eubanks nyheder, sladder, fotos af Bob Eubanks, biografi, Bob Eubanks kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Bob Eubanks forholdsliste. Bob Eubanks dating historie, 2021, 2020, liste over Bob Eubanks forhold.
Grant Tinker
Grant Tinker
28. maj 2021 ... Grant Tinker-nyheder, sladder, fotos af Grant Tinker, biografi, Grant Tinker-kæreliste 2016. Forholdshistorie. Grant Tinker forholdsliste. Grant Tinker dating historie, 2021, 2020, liste over Grant Tinker forhold.
Amanda Lee
Amanda Lee
28. maj 2021 ... Amanda Lee nyheder, sladder, fotos af Amanda Lee, biografi, Amanda Lee kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Amanda Lee forholdsliste. Amanda Lee dating historie, 2021, 2020, liste over Amanda Lee forhold.
Dan Howell
Dan Howell
28. maj 2021 ... Dan Howell nyheder, sladder, fotos af Dan Howell, biografi, Dan Howell kærliste 2016. Forholdshistorie. Dan Howell forholdsliste. Dan Howell dating historie, 2021, 2020, liste over Dan Howell forhold.
16+ bedste overlevelsesspil anime
16+ bedste overlevelsesspil anime
Liste over de bedste overlevelsesspil anime stemt af Rankers anime samfund. Hvis du leder efter film og serier som The Hunger Games eller Battle Royale, ...