Vigtigste Dating Lastbil Ayers

Lastbil Ayers

Lastbil Ayers

Hvem dater hun lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Lorry Ayers muligvis single.






Relationer

Vi har ingen registreringer af tidligere forhold for Lorry Ayers.



Om

Lorry Ayers er en canadisk skuespillerinde. Hun er berømt for ældre Alessa i Silent Hill.






Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil med Lorry Ayers! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.



detaljer

FornavnLastbil
EfternavnAyers
FødestedSt. Catherines, Ontario
Højde5 '5' (165 cm)
BygSlank
ØjenfarveBlå
HårfarveBrun - lys
Etnicitethvid
NationalitetCanadisk
BeskæftigelseSkuespillerinde
Gør krav på berømmelseÆldre Alessa i Silent Hill
Mere om Lorry Ayers Mindre om Lorry Ayers

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Jakkesæt2011Sloan MoseleyTV show
Republikken Doyle2010Tammy AndrewsTV show
Forældreløs2009JoyceFilm
Lytteren2009Susan GollnowTV show
Før du siger 'jeg gør'2009Gæst nr. 2TV-film
Tyr2008NyhedsværtFilm
Murdoch Mysteries2008Madame DupreeTV show
Over floden til Motor City2007Sheila Wilkins (3 episoder, 2007)TV show
Jon Dore tv-show2007Jon's Sister (1 afsnit, 2007)TV show
Hollywoodland2006Lois Lane, Phyllis CoatesFilm
Stille bakke2006Arret Ældre AlessaFilm
'Til døden skiller os2006Tammy (1 afsnit, 2007)TV show
Sværmet2005Glenda GormanTV-film
Air Emergency2003StewardesseTV show
Odyssey 52002Reporter (1 afsnit, 2002)TV show
Blå mord2001Barbara / ... (2 episoder, 2002-2003)TV show
Mutant X2001Nurse (1 afsnit, 2004)TV show
Fælles grund2000Johnnys koneTV-film
Queer as Folk2000Reporter (1 afsnit, 2004)TV show
Toppen af ​​fødekæden1999Pat aka SarisFilm
Scandalous Me: The Jacqueline Susann Story1998SylviaTV-film
Vind i ryggennitten seksoghalvfemsPearl DisherTV show
Vis mere Vis mindre

Diskussioner






Interessante Artikler