Vigtigste Dating Marcela Lopez Rey

Marcela Lopez Rey

Marcela Lopez ReyAlder 80 år Zodiac Tyren

Hvem dater hun lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Marcela López Rey muligvis single.






Relationer

Vi har ingen registreringer af tidligere forhold til Marcela López Rey.



Om

Marcela López Rey er en 80 år gammel argentinsk skuespillerinde. Født Emma Peregrina Ucha den 2. maj 1941 i Buenos Aires, Argentina, hun er berømt for kendt for Ugly Duckling (2007), Old Youngsters (1962) og Karla contra los jaguares (1974) .. Hendes stjernetegn er Tyr.






Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Marcela López Rey! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.



detaljer

FornavnMarcela
MellemnavnLopez
EfternavnKonge
Fuldt navn ved fødslenEmma Peregrina Ucha
Alternativt navnMarcela López Rey, Emma Peregrina Ucha
Alder80 år
Fødselsdag2. maj 1941
FødestedBuenos Aires, Argentina
HårfarveFarvet sort
StjernetegnTyren
Etnicitethvid
NationalitetArgentinsk
BeskæftigelsestekstSkuespillerinde, forfatter
BeskæftigelseSkuespillerinde
Gør krav på berømmelsekendt for Ugly Duckling (2007), The Young Old Men (1962) og Karla Contra los Jaguars (1974).
Mere om Marcela López Rey Mindre om Marcela López Rey

Fotogalleri

Titler: Ché OVNI People: Marcela López Rey, Linda Peretz, Jorge Sobral Marcela López Rey i 1968 under optagelsen af ​​Los neuroticos Marcela Lopez Rey Marcela Lopez Rey Marcela Lopez Rey Marcela Lopez Rey Marcela Lopez Rey Marcela Lopez Rey Marcela Lopez Rey Marcela Lopez Rey Marcela Lopez Rey Marcela Lopez Rey

Filmografi

FilmÅrKarakterType
grimme ælling2007Inés de Díaz Rivarola (5 episoder, 2007-2008)TV show
Tid til at elske1987Sonia (1 afsnit, 1987)TV show
Kvinde købt1986Ophelia (78 episoder, 1986)TV show
Den lille comadrita1978Marcela cobianFilm
Du er nødt til at stoppe føringen1977Film
Celestina1976EliciaFilm
De levende kræfter1975KemikerhustruFilm
Stakkels Clara1975LilianaTV show
Det hellige bjerg1973ProstitueretFilm
Disse år1973Eugenia de MontijoFilm
Hjørnet af jomfruerne1972Guvernørens koneFilm
Neurotika1971Film
Sengen1968AnaFilm
Marijuana røg1968Fabiana OcampoFilm
Che UFO1968KosmiskFilm
Terrassen1963VickyFilm
Vis mere Vis mindre

Diskussioner






Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Olivia Pickren
Olivia Pickren
28. maj 2021 ... Olivia Pickren nyheder, sladder, fotos af Olivia Pickren, biografi, Olivia Pickren kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Olivia Pickren forholdsliste. Olivia Pickren dating historie, 2021, 2020, liste over Olivia Pickren forhold.
Shanesia Davis
Shanesia Davis
28. maj 2021 ... Shanesia Davis nyheder, sladder, fotos af Shanesia Davis, biografi, Shanesia Davis kærliste 2016. Forholdshistorie. Shanesia Davis forholdsliste. Shanesia Davis dating historie, 2021, 2020, liste over Shanesia Davis forhold.
Charles Dance og Eleanor Boorman
Charles Dance og Eleanor Boorman
28. maj 2021 ... Charles Dance og Eleanor Boorman fotos, nyheder og sladder. Få mere at vide om ...
Jeff Dunham og Paige Dunham
Jeff Dunham og Paige Dunham
28. maj 2021 ... Jeff Dunham og Paige Dunham fotos, nyheder og sladder. Få mere at vide om ...
Hver 'fredag ​​den 13.' film, rangordning
Hver 'fredag ​​den 13.' film, rangordning
En liste over de bedste fredag ​​den 13. film nogensinde, sorteret efter fans, med filmtrailere, hvor de er tilgængelige. Denne fredag ​​er den 13. filmliste sorteret efter ...
Rapper med tatoveringer i nakken
Rapper med tatoveringer i nakken
Masser af rappere er i kropskunst, så det er ikke overraskende, at der er masser af rappere med tatoveringer i nakken. Tatoveringer varierer i kompleksitet og design som enhver rapper på ...
Bahram Nouraei (rapper)
Bahram Nouraei (rapper)
28. maj 2021 ... Bahram Nouraei (rapper) nyheder, sladder, fotos af Bahram Nouraei (rapper), biografi, Bahram Nouraei (rapper) partnerliste 2016. Forholdshistorie. Bahram Nouraei (rapper) forholdsliste. Bahram Nouraei (rapper) dating historie, 2021, 2020, liste over Bahram Nouraei (rapper) forhold.