Vigtigste Dating Masahiko Tsugawa

Masahiko Tsugawa

Masahiko Tsugawa 1940 - 2018Alder 78 ved død Zodiac Stenbukken

Hvem dater han lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Masahiko Tsugawa muligvis single.






michelle rodriguez og zac efron 2014

Relationer

Vi har ingen registreringer af tidligere forhold for Masahiko Tsugawa.



Om

Masahiko Tsugawa er medlem af følgende lister: 1940 fødsler, japanske skuespillere og japanske skuespillerstubber.






Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Masahiko Tsugawa! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.



detaljer

FornavnMasahiko
EfternavnTsugawa
Alder78 (alder ved død) år
Fødselsdag2. januar 1940
FødestedKyoto, Kyoto, Japan
Døde4. august 2018
BygGennemsnit
ØjenfarveBrun - Mørk
HårfarveSalt og peber
StjernetegnStenbukken
SeksualitetLige
Etnicitetasiatisk
NationalitetJapansk
BeskæftigelsestekstSkuespiller, filmregissør
BeskæftigelseSkuespiller
År (er) Aktiv1945 – nu, 1945–2018

Masahiko Tsugawa (Masahiko Tsugawa, Tsugawa Masahiko), født Masahiko Katō (Masahiko Kato Katō Masahiko, 2. januar 1940 - 4. august 2018) var en japansk skuespiller og instruktør.

Mere om Masahiko Tsugawa Mindre om Masahiko Tsugawa

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Giwaku2019Harayama MasaoTV-film
Daijoyuu Satsujin Jiken2018Hiraomi Danbara (2018)TV show
Sirene2017Mr. ToyoshigeKortfilm
Oh'oka Echizen: Shirasu ni Saita Shinjitsu2017TV-film
Soshite daremo inakunatta2017Monden SenmeiTV show
Hej & lav film 2 / slutningen af ​​SKY2017Ryushin KuzeFilm
Nemuri Kyôshirô: finalen2017TV-film
High & Low The Movie 3: Final Mission2017Film
Gosaigyô no Onna2016Kiharu FunayamaFilm
Asien sanmenkyô2016Film
Nobunaga moyu2016TV-film
Kagerô ezu2016TV-film
Læge Chôsahan: Iryô Jiko no Yami wo Abake2016TV show
Tatara Samurai2016Film
Soromon no gishou 22015Shuzo KobayashiFilm
Himawari no oka 1983 nen natsu2015KajiwaraFilm
Meikyû Cafe2015Film
Zeni no sensô2015Yuzo BeniyaTV show
Flydende: Oni no Sake, Kiseki no Kura2015Yusaku WashioTV show
Akagi --yami ni oritatta tensai2015TV show
Drengen og udyret2015Sôshi (stemme)Film
Yôkô Cherry Blossom2015Film
Maiko wa redî2014Fast kundeFilm
Sukuitai! Lægeens ønske2014Yoshiyuki KishiFilm
Ginnikan2014WasukeTV show
Idai naru, Shurarabon2014Film
Jikan no Shûzoku2014TV-film
Urutoraman Ginga Gekijô Supesharu Urutora Kaijû Hîrô Batoru Roiyaru2014Hotsuma RaidoFilm
3 oku yen jiken2014Shigemitsu todaTV-film
Niafu ingen yukue2014TV show
0,5 mm2014Professor MakabeFilm
Tilbageblik2014TV show
Yabai Kenji: Yaba Takeshi 4 - Yabaken no bôsô sôsa2014TV-film
Sutoroberî naito2013Film
Oyari Haishaku - Yoidore Kotôji Tomegaki2013TV-film
Mottomo I ginga2013Junzo seikeTV show
Jôi uchi: hår yô zuma shimatsu2013Kenmotsu SasaharaTV-film
Dokushin Kizoku2013Takakura YujiTV show
Oh'oka Echizen2013Tadataka Oh'oka, Tadataka OokaTV show
Inochi ~ Tengoku no Mama e2013TV-film
Ultraman Ginga2013Hotsuma RaidoTV show
Yoidore Kotôji2013Kujiya ShouemonTV show
Urutoraman Ginga: Gekijou supesharu2013Hotsuma RaidoFilm
Garyu No Ten2013Hideyoshi ToyotomiTV-film
Sutoroberî naito2012Kunioku SadanosukeTV show
Aokigahara2012Film
Hidamari ingen ki2012Toko FujitaTV show
Hakuôki2012HoribeTV show
Okashina Keiji 92012TV-film
Onmitsu happyaku yachou2011TV show
I morgen er Joe2011Mikinosuke ShirakiFilm
Necchû jidai2011TV-film
Hus 4752011Film
Bâtendâ2011Taizo KurushimaTV show
Dr. Irabu Ichirô2011Torao SendoTV show
Guds hustru2011TV show
Den tredje kvinde2011TV-film
Shikeidai no e re bêtâ2010Takamitsu TemiyakoFilm
Kiri hader ikke2010Masayuki OkumuraTV-film
Kôshônin: Filmen --Taimu rimitto kôdo 10.000 m no zunôsen2010Eks-journalistFilm
Kakera2010Tadashi TanakaFilm
Saigo ingen yakusoku2010TV-film
W ingen higeki2010TV-film
Postkort2010Riwemon, Matsuyamas onkelFilm
Wakiyaku monogatari2010Kenta MatsuzakiFilm
Niseisha til yobarete: Okinawa Saigo no ikaiho2010TV-film
Nasake no onna --kokuzeikyoku sasatsukan2010FortællingTV show
Ramune2010Film
Maido 238 gå2010KenkichiTV-film
Kurobe no Taiyou2009TV show
Chef2009Inoue Kizaburo, Oyama GenzoTV show
Mærk vinden2009Genichiro TazakiFilm
Ninkyô herupâ2009Kozo MotomuraTV show
Mama wa mukashi papa datta2009TV show
Kessei! Rôjintô2009TV-film
Mei chan ingen shitsuji2009Kintaro svampTV show
Nulstil2009AnriTV-film
Kære mor2009TV-film
Aibou filmen2008Yonezo SetouchiFilm
Rakugo musume2008HirasaFilm
Big Bad Mama-San: Dekotora 12008Film
Djengis Khan: Til enden af ​​jorden og havet2007KhequchuFilm
Kaidan2007Oruis farFilm
Elsker aldrig at ende2007Hiroshi NakaseFilm
Yakiniku mûbî: Purukogi2007Film
Taitei no ken2007Film
Byô in no chikara: Hoshizora hosupitaru2007Yuichi horitaTV show
Sakura sho no onna tachi2007Takamine takaturoTV show
Kaiky´2007TV show
Serendippu ingen kiseki2007TV-film
Mayonaka no machi2007Haruo KurokawaFilm
Nagai sanpo2006Film
Death Note2006Saeki Keisat suchô chôkanFilm
Dødsnotat: Efternavnet2006Saeki Keisat suchô chôkanFilm
Suite Drømme2006Kenji BandôFilm
Moyuru Toki: Det fremragende selskab2006Film
Korogare! Tamako2006Film
Iryû: Team Medical Dragon2006TV show
Keishichôs stadig kyà gakari2006TV show
Tsuyoki ari2006Nobuhiro Sawada, Isakos mandTV-film
Sengoku jieitai sekigahara no tatakai2006TV show
Tårnhøje bølger2006AsakuraTV-film
Hvad sneen bringer2005OzekiFilm
Yokubô2005Dr. Ryosuke HakamadaFilm
Shibuya monogatari2005Film
Kurokawa no techou special: Shiroi yami2005Shoji HasegawaTV-film
Naniwa kin'yû-dô: Haibara shôbu! Kishikaisei no otoshimae !!2005Kinzô KanehataFilm
Yudan taiteki2004Film
Kurokawa ingen techou2004Shoji HasegawaTV show
Okusama wa majo2004MarioTV show
Rikon bengoshi2004Kisaburo InoueTV show
Battle Royale II2003StatsministerenFilm
Guuzen nimo saiaku na shounen2003Mand, der sælger tilbehørFilm
Smuk kvinde2003Film
Tag A-toget en dag2003vådFilm
Manden i hvidt2003Film
Mirâ o fuku otoko2003Film
Keiji ichirô2003TV show
The Man in White Part 2: Requiem for the Lion2003Film
Kanazawa noto satsujin sh à yÃ2002TV-film
Shiroi kage tokubetsu høne2002TV-film
Godzilla, Mothra og King Ghidorah: Giant Monsters All-Out Attack2001Chief Cabinet SecretaryFilm
Red Shadow: Akakage2001Tougou Hidenobu, Sengoku DaimyouFilm
Chûshingura 1/472001Kôzukenosuke KiraTV-film
Murudeka 178052001ImamuraFilm
Kærlighed og liv i det hvide2001direktørTV show
Aoi tokugawa sandai2000TV show
Aibô2000TV show
Gamera 3: Revenge of Iris1999Film
Ikitai1999LandsbundschefFilm
Sarariiman Kintarô1999YamatoFilm
Kasôken ingen onna1999TV show
Nilen1999Tamaki BandoFilm
Puraido: Unmei no toki1998Generol Hideki TojoFilm
Geisha-huset1998YoshikawaFilm
Kizuna1998Stedfortrædende opsigter KohashiFilm
Beru epokku1998Film
Gakkô no kaidan 31997SkolemesterFilm
Kvinde i vidnebeskyttelse1997Shingyoji tempelchefFilm
Mi mo kokoro mo1997Film
Midori no machi1997SakamotoFilm
Kumo no ueno aoi sora1997TV show
Jûbei ven1997Nakane Heijûrô (Nakane Masafuyu)TV show
Sû pâ no onnanitten seksoghalvfemsGorô KobayashiFilm
Shin izakaya yureinitten seksoghalvfemsFørstFilm
Ken pô wa mada kanitten seksoghalvfemsJôji Matsumoto (del 1 og 2)TV-film
Gogo no Yuigon-jonitten femoghalvfemsSaburo MorimotoFilm
Hachidai shôgun Yô shimunenitten femoghalvfemsTsunayoshi TokugawaTV show
Nemuri Kyoshiro: Manden uden morgennitten femoghalvfemsNanakusa KikuzaemonTV-film
Forræderi1994Kuranosuke ÔishiFilm
Shudan-sasen1994Film
Onna zakari1994Youkichi ToyozakiFilm
Shinon omerô onna no ran1994Hachibei YamaokaFilm
Keiij no koi1994HanaiTV-film
Daibyonin1993Dr. OgataFilm
Tokugawa bugei-chô: Yagyû san-dai no ken1993Ieyasu TokugawaTV show
D ingen fukugô1993TV-film
Nemuri Kyoshiro1993Lord MatsudairaTV-film
Nemuri Kyôshirô 2: Konspiration i Edo Castle1993TV-film
Minbo ingen onna1992GMENs venFilm
Kira kira hikaru1992Todushi Koyama, Chiakis mandFilm
The Strange Tale of Oyuki1992Kafu NagaiFilm
Kachô Shima Kôsaku1992Yusuke OizumiFilm
Itsuka dokokade1992Film
Bakumatsu jyunjyoden1991Tomomi IwakuraFilm
Himmel og jord1990Takeda ShingenFilm
Tales of a Golden Geisha1990Mondo SuzukiFilm
Minamoto Yoshitsune1990Kejser ShirakawaTV show
Zennin ingen joke1989Film
Skolen1989Film
Sakura no ki no shita de1989Kyohei Yusa, Reikos mandFilm
Sora til umi o koete1989Makoto latsuragiTV-film
Marusa no onna 21988HanamuraFilm
Garasu no naka no sho-jo1988Sugitaro OkinakaFilm
Kyoshû1988Gamle Mr. YamaokiFilm
En skattemæssig kvinde1987HanamuraFilm
Dokugan-ryu Masamune1987Tokugawa IeyasuTV show
Eien nr. 1/21987Film
Wakarenu ri yû1987ShuheiFilm
Yogisha1987Noboru, MizoueFilm
Uhohho tankentai1986Film
Tampopo1985Supermarked managerFilm
Hitohira nej yuki1985IoriFilm
Hagoku1985TV-film
Begravelsen1984KimuraFilm
Miyamoto Musashi1984Sôsho TakuanTV show
Station til himlen1984Kouji FukumiFilm
Masho1984TV-film
Tid og tidevand1983Sanrise ingen mesterFilm
Meiso chizu1983Masaaki KawamuraFilm
Voldtægten1982Saburo TakagiFilm
I dag suîto dag1982TV show
45 kaiten ingen satsujin1982TV-film
Manonnitten og firsTakizawaFilm
Tenshi o yûwaku1979Film
Kaze no hayato1979TV show
Kishibe ingen arubamu1977Hori, Nobuhiko OkitaTV show
Shunkinsho1976MinoyaFilm
Nu1975TV show
Bøddel1974Mario mizuharaFilm
Zatôichi monogatari1974TV show
Tatoveret hitmand1974Film
Tora-san elsker en kunstner1973Film
Yamaguchi-gumi San-daime1973Film
Hissatsu shiokinin1973TV show
Triple Sôsasen1973TV show
Hissatsu shikakenin1973Torigoe no Matsu jûrôTV show
Hanashinju1973Kura YosukeFilm
Fuyu monogatari1972TV show
Nihon jokyo-den: ketto midare-bana1971Film
Shôwa zankyô-den: Shinde moraimasu1970Film
Onna kumichô1970Film
Genkai yûkyôden: Yabure kabure1970Teizo OkabeFilm
Utsukushiki emono1970TV show
Akumyo ichiban shobu1969SenjiFilm
Kyuba ingen koibito1969AkiraFilm
Manatsu ingen nisshoku1969TV show
Nihon zan kyosen1969Film
Nihon zank yô-den1969Film
Amadera maruhi monogatari1968KikuFilm
Dragon Tattoo: Fuld af blod1967ObúzutakeFilm
Når kagen smuldrer1967Yutaka OkumuraFilm
Katsudôya ichidai1967Masahiro MakinoTV show
Aru hej watashi wa1967Daisuke KanekoTV show
Hyoten1966KitaharaFilm
Showa zankyo-den: Karajishi botan1966Film
Ohanahan1966KenichiroTV show
Ô toko no kao wa kuri fûda1966Film
Meiji kyokyakuden - sandaime shumei1965Haruo EmotoFilm
Jirochôs sangokushi daisanbu1964Film
Uzushio1964TV show
Irezumi totsugekitai1964Film
Nihon kyokaku-den1964Bonbons mandFilm
Jirochô sangokushi daiichibu1963Film
Jirochô sangokushi dainibu1963Film
Edo mujô1963Hyôma NagoshiFilm
Undslippe fra helvede1963SiddeFilm
Utae wakado-tachi1963Studerende udsætterFilm
Uogashi ingen sempû musume1963Film
Maiko til ansatsusha1963Shinjirô KukiFilm
Zangiku monogatari1963Film
Mor gifte sig1962Film
Yopparai tengoku1962Film
Kono ni uruwashi1962Film
Senkyaku banrai1962Film
San-nin Musume Kampai!1962Film
Bitter afslutning på en sød nat1961Jiro TezukaFilm
Tsuma ari ko ari tomo arite1961Ryû shirô HenmiFilm
Noren til hanayome1961Jô tarô IshiharaFilm
Nihon ingen yoru til kiri1960ÔtaFilm
Taiyô no hakaba1960Shin, leder af bandenFilm
God for ingenting1960JunFilm
Akunin shigan1960Film
Banan1960Film
Nami er fuld1960Takao OnogiFilm
Året for denashi1960Film
Izu ingen odoriko1960StuderendeFilm
Farvel til foråret1959Yasuo MakitaFilm
Kiri aru jyoji1959Film
Donto i kôze1959Saburô MomokiFilm
Hare sugata seizoroi: Kenkiyou gonin otoko1959Gentaro AsakaFilm
Kinjiraneta kuchibiru1958Film
Kyo ingen inochi1957Film
Arakure1957Film
Jûnana-sai no teikô1957Tetsuji HasegawaFilm
Gekka ingen wakamusha1957SenjimaruFilm
Otemba san'nin shimai: Odoru tai yô1957Film
Skør frugt1956Takishima HarujiFilm
Natsu ingen arashi1956Akira AsaiFilm
Fogeden Sansho1954Young Zushio (som Masahiko Katô)Film
Før daggry1953Film
Shishi no za1953Ishinosuke Hôshô (som Masahiko Katô)Film
Gomumari1947Film
Tokyô til kkyû yon ressha1946KunioFilm
Kitsune no kureta aka nbô1945Film
Vis mere Vis mindre

Diskussioner






Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Pierre Louis
Pierre Louis
28. maj 2021 ... Pierre Louis nyheder, sladder, fotos af Pierre Louis, biografi, Pierre Louis kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Pierre Louis forholdsliste. Pierre Louis dating historie, 2021, 2020, liste over Pierre Louis forhold.
Isadora Ribeiro
Isadora Ribeiro
28. maj 2021 ... Isadora Ribeiro nyheder, sladder, fotos af Isadora Ribeiro, biografi, Isadora Ribeiro kærliste 2016. Forholdshistorie. Isadora Ribeiro forholdsliste. Isadora Ribeiro dating historie, 2021, 2020, liste over Isadora Ribeiro forhold.
Rob Estes og Josie Bissett
Rob Estes og Josie Bissett
28. maj 2021 ... Rob Estes og Josie Bissett fotos, nyheder og sladder. Få mere at vide om ...
Nadia Mejia
Nadia Mejia
28. maj 2021 ... Nadia Mejía nyheder, sladder, fotos af Nadia Mejía, biografi, Nadia Mejía kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Nadia Mejía forholdsliste. Nadia Mejía dating historie, 2021, 2020, liste over Nadia Mejía relationer.
Daniella Cicarelli
Daniella Cicarelli
28. maj 2021 ... Daniella Cicarelli nyheder, sladder, fotos af Daniella Cicarelli, biografi, Daniella Cicarelli kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Daniella Cicarelli forholdsliste. Daniella Cicarelli dating historie, 2021, 2020, liste over Daniella Cicarelli forhold.
De bedste Osha-citater
De bedste Osha-citater
Her er de bedste Osha-citater fra HBO's Game of Thrones. Osha, spillet af den britiske skuespillerinde Natalia Tena, er en vildling, der mødte Bran, Rickon, ...
Maja Ognjenović
Maja Ognjenović
28. maj 2021 ... Maja Ognjenović nyheder, sladder, fotos af Maja Ognjenović, biografi, Maja Ognjenović kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Maja Ognjenovic forholdsliste. Maja Ognjenovic dating historie, 2021, 2020, liste over Maja Ognjenovic forhold.