Vigtigste Relationer MC Lyte

MC Lyte

MC Lyte EnkeltRang 3058 1455Alder 50 år Zodiac Vægt Forhold 3 i alt

Hvem dater hun lige nu?

MC Lyte er i øjeblikket single.

Relationer

MC Lyte var tidligere gift med John Wyche(2017-2020).



MC Lyte har været i et forhold med Janelle Monáe og Tichina Arnold(nitten femoghalvfems).

Om

MC Lyte er en 50 år gammel amerikansk rapper. Født Lana Michele Moorer den 11. oktober 1970 i Queens, New York, USA, hun er berømt for Lyte som en rock i en karriere, der spænder over 1988-nutid. Hendes stjernetegn er Vægt.

MC Lyte er medlem af følgende lister: Amerikanske scientologer, mennesker fra New York City og fødsler fra 1970.



Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for MC Lyte! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.

Forholdsstatistikker

TypeTotalLængsteGennemsnitKorteste
Gift13 år--
Datingto26 år, 4 måneder13 år, 2 måneder-
Total326 år, 4 måneder9 år, 9 måneder3 år

detaljer

FornavnMC
EfternavnLyte
Fuldt navn ved fødslenLana Michele Moorer
Alder50 år
Fødselsdag11. oktober 1970
FødestedQueens, New York, USA
BygSlank
HårfarveBlond
StjernetegnVægt
SeksualitetBiseksuel
EtnicitetSort
Nationalitetamerikansk
BeskæftigelsestekstRapper, skuespillerinde
BeskæftigelseRapper
Gør krav på berømmelseLyte som en klippe
Musikgenre (tekst)Hip hop
MusikgenreHip Hop, Rap
År (er) Aktiv1986 – nuværende, 1988 – nuværende
MusikstilHouse, Club / Dance, East Coast Rap, Pop-Rap, Electronic, Golden Age
Music MoodKonfronterende, svimlende, ubekymret, selvsikker, skarp, legende, støjende, sjov, ærbødig, fest / festlig, sprudlende, provokerende, gysende, gadesmart, energisk, længsel, hedonistisk, lys, ærbødig
InstrumentVokal
PladeselskabDuBose Music Group, First Priority Music / Atlantic Records, East West America / Elektra Records, Omnivore Recordings
Tilknyttede handlingerAudio Two, Grand Puba, LL Cool J, Xscape, Lil Mama
Officielle webstederofficialmclyte.com/, http://www.mclyte.com/, http://mclyte.com

Lana Michele Moorer (født 11. oktober 1970), bedre kendt under hendes scenenavn MC Lyte, er en Grammy-nomineret amerikansk rapper, DJ, skuespillerinde og iværksætter. Lyte blev betragtet som en af ​​pionererne inden for kvindelig rap og fik først berømmelse i slutningen af ​​1980'erne og blev den første solo kvindelige rapper, der udgav et komplet album med 1988s kritikerroste Lyte som en klippe. Hun udgav i alt 8 solo-studioalbum (Legend of 2015 den seneste til dato) og en EP med Næsten september.

Mere om MC Lyte Mindre om MC Lyte

Dating historie

Gitter Liste Bord
#PartnerTypeStartEndeLængde
3John WycheGiftAug 2017Aug 20203 år
toJanelle MonáeUkendt2015.2015.-
1Tichina arnoldForholdJanuar 1995Juli 20027 år
#3

John Wyche

2017-2020

John Wyche og MC Lyte blev skilt den 17. ...[se par] Janelle Monáe #to

Janelle Monáe

Janelle Monáe og MC Lyte er adskilt ...[se par] Tichina arnold #1

Tichina arnold

nitten femoghalvfems

MC Lyte og Tichina Arnold er adskilt ...[se par] #3

John Wyche

2017-2020

John Wyche og MC Lyte er skilt efter et ægteskab på 2 år.



Forhold 3 år se forholdet #to

Janelle Monáe

Janelle Monáe og MC Lyte havde et forhold fra 2015 til 2015.

MåleResultatStjernetegn100%kinesisk stjernetegntyve%Alder13%'> Kompatibilitet 33% se forholdet #1

Tichina arnold

nitten femoghalvfems

MC Lyte og Tichina Arnold havde et forhold fra januar 1995 til juli 2002.

MåleResultatStjernetegntyve%kinesisk stjernetegn1%Alder98%'> Kompatibilitet 30% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderStjernetegnBeskæftigelseNationalitet
MC Lytehalvtreds VægtRapper
amerikansk
John Wyche-
Janelle Monáe35 SkyttenSanger
amerikansk
Tichina arnold51 KræftSkuespillerinde
amerikansk

Fotogalleri

Patti Cake $ (2017) Mc Lyte - BET Awards 2017 i Los Angeles Mc Lyte - BET Awards 2017 i Los Angeles Mc Lyte - BET Awards 2017 i Los Angeles Mc Lyte - BET Awards 2017 i Los Angeles Mc Lyte - BET Awards 2017 i Los Angeles MC Lyte MC Lyte MC Lyte MC Lyte MC Lyte MC Lyte

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Partnere i Rhyme2021Lana CrawfordFilm
Dårligt hår2020KoralFilm
Sylvies kærlighed2020MikkiFilm
Elsket til døden2019TiffanyFilm
Piger tur2017.MC LyteFilm
Patti kage $2017.DJ franske tipFilm
S.W.A.T.2017.DEA Special Agent Katrina 'K.C.' WalshTV show
Sådan2017.Makena DanielsTV show
The Comedy Underground Series2017.DJTV show
Dronning af Syden2016ProfessorenTV show
En fejring af amerikansk kreativitet: I optræden i Det Hvide Hus2016TV show
Strøm2014Jelani OtombreTV show
Dempsey Sisters2013Taylor PowellFilm
Regelmæssig show2009Demel-ishunTV show
Boldstrande2003Laquinta (som Lana 'MC Lyte' Moorer)Film
Platin2003Camille FaRealTV show
Civil brand2002Sgt. CervantesFilm
Halvt og halvt2002Kai OwensTV show
Holla2002GæstTV show
Togkørsel2000Katrina DanielsFilm
Stærk medicin2000NikkiTV show
Distriktet2000KarlaTV show
Bliv rigtig1999Beth HunterTV show
En kæreste1999AkliaFilm
For din kærlighed1998LanaTV show
En Alan Smithee-film: Burn Hollywood Burn1997Sista Tu LumumbaFilm
I husetnitten femoghalvfemsLuLuTV show
New York Undercover1994Kvindelig rapperTV show
Flyv om natten1993AkusaFilm
New York Undercover (tv-film)TV-film
Mistede piger: Angies historiePræst KimFilm
Jeg, udfordrerDianeFilm
Vis mere Vis mindre

Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Peter Facinelli
Peter Facinelli
28. maj 2021 ... Peter Facinelli nyheder, sladder, fotos af Peter Facinelli, biografi, Peter Facinelli kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Peter Facinelli forholdsliste. Peter Facinelli dating historie, 2021, 2020, liste over Peter Facinelli forhold.
Olga Kalicka
Olga Kalicka
28. maj 2021 ... Olga Kalicka nyheder, sladder, fotos af Olga Kalicka, biografi, Olga Kalicka kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Olga Kalicka forholdsliste. Olga Kalicka dating historie, 2021, 2020, liste over Olga Kalicka forhold.
De bedste anime-figurer med spaltet halsudstyr
De bedste anime-figurer med spaltet halsudstyr
Hvor mange anime-tegn, der bærer spaltningstøj, kan du navngive? Denne liste viser de bedste anime-figurer med spaltningsudstyr til halsudskæring med ...
Lindsay Price
Lindsay Price
28. maj 2021 ... Lindsay Price nyheder, sladder, fotos af Lindsay Price, biografi, Lindsay Price kæreste liste 2016. Forholdshistorie. Lindsay Price-forholdsliste. Lindsay Price dating historie, 2021, 2020, liste over Lindsay Price forhold.
15 spil, du skal spille, hvis du nød Red Dead Redemption 2
15 spil, du skal spille, hvis du nød Red Dead Redemption 2
Vil du genvinde magien ved Red Dead Redemption 2? Disse lignende spil har unik gameplaymekanik og er bestemt værd at give yderligere gameplay-værdi.
Ahmet Rifat Sungar
Ahmet Rifat Sungar
28. maj 2021 ... Ahmet Rifat Sungar nyheder, sladder, fotos af Ahmet Rifat Sungar, biografi, Ahmet Rifat Sungar kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ahmet Rifat Sungar forholdsliste. Ahmet Rifat Sungar dating historie, 2021, 2020, liste over Ahmet Rifat Sungar forhold.
Laura Leighton
Laura Leighton
28. maj 2021 ... Laura Leighton nyheder, sladder, fotos af Laura Leighton, biografi, Laura Leighton kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Laura Leighton forholdsliste. Laura Leighton dating historie, 2021, 2020, liste over Laura Leighton forhold.