Vigtigste Relationer Misaki Itô

Misaki Itô

Misaki ItôAlder 44 år Zodiac tvilling Forhold 1 i alt

Hvem dater hun lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Misaki Itô muligvis single.






Relationer

Misaki Itô har været i et forhold med Yoshinori Enomoto.



hvor gammel er monica brant

Om

Misaki Itô er en 43 år gammel japansk skuespillerinde født den 26. maj 1977 i Iwaki, Fukushima, Japan. Hendes stjernetegn er Tvilling






Misaki Itô er medlem af følgende lister: 1977 fødsler, japanske skuespillere og japanske skuespillerstubber.



der er eva longoria dating

Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Misaki Itô! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.

Forholdsstatistikker

TypeTotalLængsteGennemsnitKorteste
Dating1---
Total1--

detaljer

FornavnMisaki
EfternavnDet her
Alder44 år
Fødselsdag26. maj 1977
FødestedIwaki, Fukushima, Japan
Højde171 cm (5 '7¼)
BygSlank
ØjenfarveBrun - Mørk
HårfarveBrun - Mørk
Stjernetegntvilling
SeksualitetLige
Etnicitetasiatisk
NationalitetJapansk
BeskæftigelsestekstSkuespillerinde, model
BeskæftigelseSkuespillerinde
År aktivt2000 - til stede, 1999 - til stede
Officielle webstederhttp://www.ken-on.co.jp/ito/index.html, http://www.ken-on.co.jp/artists/ito

Misaki Ito (Misaki Ito, Itō Misaki) (født 26. maj 1977) er en japansk skuespillerinde og model. Hendes pigenavn er Tomoko Anzai (Tomoko Anzai, Anzai Tomoko).



Mere om Misaki Itô Mindre om Misaki Itô

Dating historie

Gitter Liste Bord
#PartnerTypeStartEndeLængde
1Yoshinori EnomotoUkendt -
Yoshinori Enomoto #1

Yoshinori Enomoto

Yoshinori Enomoto og Misaki Itô var i en ...[se par] #1

Yoshinori Enomoto

Yoshinori Enomoto og Misaki Itô havde et forhold.

se forholdet

Partner sammenligning

NavnAlderStjernetegnBeskæftigelseNationalitet
Misaki Itô 44 tvillingSkuespillerinde
Japansk
Yoshinori Enomoto-

Fotogalleri

Misaki Itô Misaki Itô Misaki Itô Misaki Itô Misaki Itô Misaki Itô Misaki Itô Misaki Itô Misaki Itô Misaki Itô Misaki Itô Misaki Itô

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Skate gutsu no yakusoku2013Tv-film
Kodoku ingen gurume2012TV show
Happy Together: Alt om min hund2011Film
Gokusen: Filmen2009Film
Ejison nej haha2008Ayukawa NorikoTV show
Lotto 6 de san-oku ni-senman en ateta otoko2008TV show
Rasuto rabu2007Film
Tengoku de kimi ni aetara2007Hiroko IijimaFilm
Yama onna kabe onna2007Aoyagi MegumiTV show
Maison Ikkoku2007Otonashi KyokoTv-film
Damejin2006TankFilm
Tsubakiyama kachô no nanoka-kan2006Tsubaki KazuyamaFilm
Sapuri2006Minami FujiiTV show
Om kærlighed2005Michiko (segment'Tokyo ')Film
Alt om min hund2005Misaki ShiratoriFilm
Tog mand2005Kvinde chikaneret på toget (ukrediteret)Film
Densha otoko2005Hermes, Saori AoyamaTV show
Tsuribaka nisshi 162005MisuzuFilm
Tiger & Dragon2005MegumiTV show
Kiken na Aneki2005Hiroko MinagawaTV show
Havkat2004Kaoru UedaFilm
Itoshi kimi e2004Ai AsakuraTV show
Agasa Kurisutî no meitantei Powaro til Mâpuru2004Nick BuckleyTV show
Bror2004AkikoTV show
9 sjæle2003YurinaFilm
Hot mand2003TV show
Sig hallo til Black Jack2003Madoka utsumiTV show
Ju-on: The Grudge2002Hitomi TokunagaFilm
Yomigaeri2002SachikoFilm
Gokusen2002Shizuka FujiyamaTV show
Taiho shichauzo2002Officer Natsumi TsujimotoTV show
Copycat Killer2002Mariko ArimaFilm
Dronningen af ​​lunchtidskøkkenet2002Tomat ShiomiTV show
Ansigt til ansigt2002RurekoFilm
En kærlighedsaffære på onsdag2001Yukako HamazakiTV show
Skønhed 72001Ueno NatsukiTV show
Kærlighedskompleks2000Riri NonoTV show
Naomi1999StuderendeTV show
Taiho shichauzo1994TV show
Vis mere Vis mindre

Diskussioner






Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Jennifer Akerman
Jennifer Akerman
28. maj 2021 ... Jennifer Akerman nyheder, sladder, fotos af Jennifer Akerman, biografi, Jennifer Akerman kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jennifer Akerman forholdsliste. Jennifer Akerman dating historie, 2021, 2020, liste over Jennifer Akerman forhold.
Kan sipahi
Kan sipahi
28. maj 2021 ... Kan Sipahi-nyheder, sladder, fotos af Can Sipahi, biografi, Can Sipahi-partnerliste 2016. Forholdshistorie. Kan Sipahi forholdsliste. Kan Sipahi dating historie, 2021, 2020, liste over Can Sipahi forhold.
De bedste Eric Clapton-albums nogensinde
De bedste Eric Clapton-albums nogensinde
Ud over at være en af ​​de største guitarister nogensinde, er Eric Clapton også en af ​​de største rockkunstnere. Liste over de bedste Eric Clapton ...
Marc Terenzi og Sarah Connor
Marc Terenzi og Sarah Connor
28. maj 2021 ... Marc Terenzi og Sarah Connor fotos, nyheder og sladder. Få mere at vide om ...
Careena Collins
Careena Collins
28. maj 2021 ... Careena Collins nyheder, sladder, fotos af Careena Collins, biografi, Careena Collins kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Careena Collins forholdsliste. Careena Collins dating historie, 2021, 2020, liste over Careena Collins forhold.
GameStop river dig af, og det er sådan, de gør det
GameStop river dig af, og det er sådan, de gør det
Vi har alle gode minder om at handle på GameStop. Helvede, butikken forsyner os med videospil, som, som vi alle ved, er de ultimative ...
Hvad du skal se, hvis du elsker Fresh Off the Boat
Hvad du skal se, hvis du elsker Fresh Off the Boat
Hvis du spekulerer på, hvad du skal se efter Fresh Off the Boat, har denne liste de bedste anbefalinger til lignende tv-shows og film, som du helt sikkert vil nyde - alt ...