Vigtigste Dating Pep Munné

Pep Munné

Pep MunnéAlder 67 år Zodiac Kræft

Hvem dater han lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Pep Munné muligvis single.






Relationer

Vi har ingen registreringer af tidligere forhold for Pep Munné.



Om

Pep Munné er en 67 år gammel spansk skuespiller født den 3. juli 1953 i Barcelona, ​​Catalunya, Spanien. Hans stjernetegn er kræft






Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Pep Munné! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.



detaljer

FornavnPep
EfternavnMunné
Fuldt navn ved fødslenJosep Munné Suriñà
Fødselsdag3. juli 1953
FødestedBarcelona, ​​Catalonien, Spanien
BygGennemsnit
ØjenfarveBlå
HårfarveSalt og peber
StjernetegnKræft
SeksualitetLige
Etnicitethvid
Nationalitetspansk
BeskæftigelsestekstSkuespiller, tidligere fodboldspiller
BeskæftigelseSkuespiller
Mere om Pep Munné Mindre om Pep Munné

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Grusom2020ForhandlerproducentFilm
Voldsom2019OscarKortfilm
Elite korps2018Joan CapdevilaTV show
Hvad fremtiden rummer2018Joaquin NebotTV show
Money Heist2017Guvernør for Bank of SpainTV show
Stjerneværelset2017PeterKortfilm
Forræderi2017PeterTV show
Som om det var i går2017DídacTV show
73 '2016Film
Skytten2015.Panelist (som Pep Munne)Film
Citerer2015.FrancescTV show
Undskyld, hvis jeg kalder dig 'kærlighed2014LeonardoFilm
På vej hjem2014FarKortfilm
Løbet2014FarKortfilm
Fløjl2013Don Gerardo OteguiTV show
Solhverv2013Præst (stemme)Kortfilm
Skulder strop2011Tyske MontoroTV show
Tre dage i april2011TV show
Snyderiet i arket2010Film
La Riera2010RobertTV show
Fiskedrengen2009Dommer BronteFilm
Sagsøgte2009Federico PortelaTV show
23-F: Kongens hårdeste dag2009Francisco LaínaTV show
Sokklubben2009Tv-film
Zoo2008Dídac GiróTV show
Uden dig2006ToniFilm
Sygdom2006JamesFilm
Genesis, i morderens sind2006Mateo RochaTV show
Ude af kontrol2006JosephTV show
Hjerteløft2005Antonio RuizFilm
Kærlighed i urolige tider2005Salvador Bellido HuergaTV show
Ventdelplà2005TV show
R2 og sagen om det hovedløse lig2005EgetræerFilm
At leve på løgne2005Dídac MartíTv-film
Hore og hval2004JordiFilm
Mode2004SergioTV show
Ikke noget særligt2003RamonFilm
Synkroniseret2003ArturTv-film
Spejl, den2003MandKortfilm
Dryp2003jeg hørerFilm
Den tohovedede slange2002Javier voksenKortfilm
Fortæl mig2001JosepTV show
Hjertet af byen2000Jord Vidal, Jordi, Jordi VidalTV show
Familien ... 30 år senere1999Federico Guillermo AlonsoTv-film
Elskere af polarcirklen1998Javier (som Pep Munne)Film
Journalister1998Andres MartinTV show
Fru. Rettich, Czerni og jeg.1998PhilipFilm
Vand kvinder1997Antoni ViladrauTV show
Diana Show, The1997Pep MunnéTV show
Mad, The1997EdwardKortfilm
Tocao del ala1997Javier ContrerasTV show
Hvad er en mand god til?1997Fernando CastellsTV show
Supermarkedetnitten seksoghalvfemsIgnacio MontesinosTV show
Tortureret af rosernenitten femoghalvfemsTeaterdirektørKortfilm
Rosenitten femoghalvfemsFrancescTV show
Striberennitten femoghalvfemsJorge BaróFilm
Pedralbes Centernitten femoghalvfemsEnricTV show
Barcelona1994RamoneFilm
Forbind station1994Robert VallsTV show
Parallelle skygger1994EdmundFilm
Forbipasserende1994VictorFilm
Ja og nej1994Kortfilm
Værelse 5031993VelascoTV show
La Lloll1993Forskellige tegnTV show
Danny i Roberta1993DannyTv-film
Mindre ulve1993NachoTV show
Godt nytår! (... og hvad nu?)1993VicentTv-film
Dig selv1993TV show
Og hvad nu, Xenia?1993VicentTV show
Trioen i min bedøvelse1992Tv-film
Quico1992AlfredTV show
Visioner af en fremmed1991JavierFilm
Hvad spiller du på, Mari Pili?1991PepeFilm
De tre søstre1991Baron TusenbachTv-film
Barcelona, ​​jeg fortryder1990David velascoFilm
Den romanske tid1990Tv-film
Første funktion1989TV show
Badet1989VictorFilm
Titanic-921989Tv-film
Ali Bei's manuskript1989HanTv-film
Sort krønike1988BillardTV show
Kærlighed er underlig1988EmilioFilm
Babels overskæg1987TV show
30. april1987Tv-film
Den sindssyge krig1987AndrewFilm
Radioen knepper1986Cervantes (som Pep Munne)Film
Den røde alkove1986Tv-film
Septemberrullen1985MichaelFilm
Du krammer mig aldrig mere1985Kortfilm
daggry1985TV show
Par efter din smag, Una1985EnricTV show
Åbn galleri1985VoinitzevTV show
Sporet af kriminalitet1985ElskerTV show
Ferierende1984TV show
Cabreador Cid1983Film
Guldringe1983CarlosTV show
En original kommission1983TV show
Sonater1983Russisk prinsTV show
Dagens catalanske forfattere1983TV show
Vatikanets sammensværgelse1982Film
Den gravide1982JorgeFilm
Jetlagnitten og firsJavierFilm
Fantastisk teaternitten og firsTV show
Et øjebliks krønikenitten og firsFilm
Pigen i de gyldne trusser1980LewisFilm
Manden af ​​mode1980MarioFilm
Den femte af leddet1980Fremtidig rekruttering (som Pep Munne)Film
Deres gyldne år1980MichaelFilm
Hamlet, prins af Danmark1979TV show
Roman1979Alex, NarcissusTV show
Trip Trap Træsko1979CarlosFilm
Snigskytten1978Alfonso (som Pep Muné)Film
Åbn historier1978TV show
Hvor tiden begyndte1977Axel (as Pep Munne)Film
Susana vil miste ... det!1977PeterFilm
Mindre1977José Luis (som Pep Muné)Film
Voyeur1977RafaFilm
Skål land1977TV show
Curro Jimenez1976MandTV show
Call Girl: The Fine Life of a Fine Lady1976LewisFilm
De grønne års glæder1976LeandroFilm
Blod og lidenskab1975Jaime - sønFilm
Denne herre i sort1975ManoloTV show
Bøgerne1974TV show
Kort teater1966MandTV show
Roman1963DionisioTV show
På scenen: 100 års catalansk teaterTV show
Vis mere Vis mindre

Diskussioner






Interessante Artikler