Vigtigste Relationer Raul Mendez

Raul Mendez

Raul Mendez EnkeltAlder 46 år Zodiac Vædderen Forhold 1 i alt

Hvem dater han lige nu?

Raúl Méndez er i øjeblikket single.






Relationer

Raúl Méndez har været i et forhold med Kate del Castillo(2013).



Om

Raúl Méndez er en 46 år gammel mexicansk skuespiller. Født Raúl Méndez Martínez den 11. april 1975 i Laguna, Torreón, Mexico, han er berømt for The Weak Sex, The Lord of the Skies. Hans stjernetegn er Vædderen.






Raúl Méndez er medlem af følgende lister: 1975 fødsler, Folk fra Torreón og mexicanske mandlige filmskuespillere.



Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Raúl Méndez! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.

Forholdsstatistikker

TypeTotalLængsteGennemsnitKorteste
Dating17 år, 10 måneder--
Total17 år, 10 måneder--

detaljer

FornavnRaul
EfternavnMendez
Fuldt navn ved fødslenRaúl Méndez Martínez
Alternativt navnRaúl Méndez, Raúl
Alder46 år
Fødselsdag11. april 1975
FødestedLaguna, Torreón, Mexico
Højde5 '9' (175 cm)
Vægt67 kg
BygSlank
ØjenfarveHazel
HårfarveSort
Karakteristisk funktionFlere tatoveringer inklusive øje på ryggen (som en beskyttelse mod onde ting)
StjernetegnVædderen
SeksualitetLige
EtnicitetLatinamerikansk
NationalitetMexicansk
UniversitetCenter for kunstundervisning Monterrey, La Casa del Teatro, Los Endebles Theatre Company
BeskæftigelsestekstSkuespiller
BeskæftigelseSkuespiller
Gør krav på berømmelseDet svagere køn, The Lord of the Skies
År aktivt1998-nu
Officielle webstederwww.instagram.com/raulmijomendez/?hl=da

Raúl Méndez Martínez (født 11. april 1975 i Laguna, Torreón, Mexico) er en mexicansk skuespiller inden for film, teater og tv.



Mere om Raúl Méndez Mindre om Raúl Méndez

Dating historie

Gitter Liste Bord
#PartnerTypeStartEndeLængde
1Kate del CastilloForhold R -
Kate del Castillo #1Rygte

Kate del Castillo

2013

...[se par] #1

Kate del Castillo

2013 (Rygter)

MåleResultatStjernetegn40%kinesisk stjernetegn100%Højde55%Alder52%'> Kompatibilitet 62% se forholdet

Partner sammenligning

NavnAlderStjernetegnBeskæftigelseNationalitet
Raul Mendez 46 VædderenSkuespiller
Mexicansk
Kate del Castillo48 SkorpionenSkuespillerinde
Mexicansk

Fotogalleri

The Lord of the Skies - Raúl Méndez Robinson Díaz, Raúl Méndez, Fernando Solórzano - The Lord of the Skies Robinson Díaz, Raúl Méndez, Tommy Vasquez, Fernando Solórzano - The Lord of the Skies Intime Enemy - Raúl Méndez Raul Mendez Intime Enemy - Raúl Méndez Raul Mendez Raul Mendez Kate del Castillo og Raúl Méndez

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Michael2018MartinTV show
Intim fjende2018Alejandro FerrerTV show
Jernanklageren2017Ernesto Padilla 65 episoder, 2017TV show
Kokain gudmor2017Darius SepulvedaTv-film
Lip Sync Mexico2016Co-værtTV show
Sans82015.Billede af Joaquin FloresTV show
Aparicio2015.RodrigoFilm
Narcos2015.Cesar GaviriaTV show
Texas Rising2015.Juan SeguinTV show
Besøgende2014DanielFilm
Den sorte enke2014DjævelenTV show
Hændelsen2014RammeFilm
Reinkarnation: En kærlighedshistorie2013LysanderFilm
Jeg ved ikke, om jeg skal spalte mine håndled eller lade dem være lange2013AaronFilm
Himlenes Herre2013Victor Casillas 'Chacorta'TV show
5 Bravo2013AgustinFilm
Nætter med platanito2013Selv - GæstTV show
For Greater Glory: The True Story of Cristiada2012Miguel Gomez LozaFilm
Mariachi Gringo2012JorgeFilm
Vinduer til havet2012MauricioFilm
Lynch2012George González (4 episoder, 2012)TV show
Colosio: Mordet2012Rådgiver Samuel PalmaFilm
Paramedicinere2012Damien MolinaTV show
Dårligt lys2012EricFilm
Tequila2011LewisFilm
Svag sex2011Dante Camacho (2011)TV show
Hidalgo - Den utallige historie.2010AllendeFilm
Det skete på en dag2010Raúl (segment 'Hummer')Film
Aparicio2010Manuel (1 afsnit, 2010)TV show
The Kid: Chamaco2009ManuelFilm
Elsker at dø2009HajFilm
20332009GorosFilm
Teos rejse2008AlexanderFilm
Den sidste retskafne2007Agent RamirezFilm
Det oplyste blod2007RobertFilm
Sultans i syd2007Miron i røverietFilm
KM 31: Kilometer 312006OmarFilm
Dø søndag2006EleutheriumFilm
En vidunderlig verden2006BilledrådgiverFilm
Legenden om Zorro2005FerroqFilm
Beslutninger2005TV show
Dræber cabos2004BotchaFilm
Tigeren af ​​Santa Julia2002MirandaFilm
Fidel2002RodriguezTv-film
For meget kærlighed2002Sergio, guitaristFilm
I sommerfuglenes tid2001PedritoTv-film
Warden of Red Rock2001Lefty (som Raule Mendez)Tv-film
Brudte sjæleJulianFilm
Vis mere Vis mindre

Diskussioner






Interessante Artikler