Vigtigste Dating Robert Hy Gorman

Robert Hy Gorman

Robert Hy GormanAlder 41 år Zodiac Vædderen

Hvem dater han lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Robert Hy Gorman muligvis single.






Relationer

Vi har ingen registreringer af tidligere forhold til Robert Hy Gorman.



Om

Robert Hy Gorman er en 40 år gammel amerikansk skuespiller. Hans stjernetegn er Vædderen.






Robert Hy Gorman er medlem af følgende lister: Amerikanske skuespillere, fødsler fra 1980 og amerikanske tv-skuespillerstubber.



Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Robert Hy Gorman! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.

detaljer

FornavnRobert Hy
MellemnavnHan
EfternavnGorman
Alder41 år
Fødselsdag3. april 1980
BygGennemsnit
HårfarveBrun - Mørk
StjernetegnVædderen
SeksualitetLige
Etnicitethvid
Nationalitetamerikansk
BeskæftigelsestekstSkuespiller
BeskæftigelseSkuespiller
Gør krav på berømmelseForevigt ung
År aktivt1986–2009

Robert Hy Gorman (født 3. april 1980) er en amerikansk skuespiller, der har været i 10 film og 18 tv-serier. Han huskes måske bedst som en barneskuespiller, flere af hans filmroller kommer mellem 8 og 15 år.



Mere om Robert Hy Gorman Mindre om Robert Hy Gorman

Fotogalleri

Robert Hy Gorman Robert Hy Gorman Robert Hy Gorman Robert Hy Gorman Robert Hy Gorman Robert Hy Gorman Robert Hy Gorman Robert Hy Gorman Robert Hy Gorman

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Alt for frihed2009John Felder (som Rob Gorman)Film
Fald død om Diva2009AssistentTV show
Læderhoveder2008Speakeasy Soldier (som Rob Gorman)Film
Overflade2005ER NurseTV show
One Tree Hill2003Bevæge sigTV show
Charlies spøgelseshistorienitten femoghalvfemsTuggle (som Robert Gorman)Film
Dødbringende spilnitten femoghalvfemsDrengTV show
Hjemmestolennitten femoghalvfemsMarshall SolomonTV show
Leprechaun1993Alex (som Robert Gorman)Film
Mr. barnepige1993Alex Mason, Jr. (som Robert Gorman)Film
Årets nybegynder1993Clark (som Robert Gorman)Film
Dreng møder verden1993DavidTV show
Rute 661993TV show
Joe's Life1993Paul GennaroTV show
Forevigt ung1992FelixFilm
Fortæl ikke mor, babysitteren er død1991WalterFilm
Bedrag: En mors hemmelighed1991JayTv-film
Nogle gange kommer de tilbage1991Scott NormanTv-film
Drexells klasse1991BenjaminTV show
Lørdag1991Tv-film
Sjovt om kærlighed1990Roger (som Robert Groman)Film
Hvor duer går for at dø1990HughTv-film
Flockens1990Mickey strømmerTv-film
Springe1989Stevie EllroyTV show
Den utilsigtede turist1988Alexander (som Robert Gorman)Film
Tom rede1988Daniel, NormanTV show
Fuldt hus1987KennethTV show
Designe kvinder1986Quint ShivelyTV show
Min søster Sam1986TV show
Falcon Crestnitten og firsMichael ChanningTV show
Vis mere Vis mindre

Diskussioner






Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Olivia Pickren
Olivia Pickren
28. maj 2021 ... Olivia Pickren nyheder, sladder, fotos af Olivia Pickren, biografi, Olivia Pickren kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Olivia Pickren forholdsliste. Olivia Pickren dating historie, 2021, 2020, liste over Olivia Pickren forhold.
Shanesia Davis
Shanesia Davis
28. maj 2021 ... Shanesia Davis nyheder, sladder, fotos af Shanesia Davis, biografi, Shanesia Davis kærliste 2016. Forholdshistorie. Shanesia Davis forholdsliste. Shanesia Davis dating historie, 2021, 2020, liste over Shanesia Davis forhold.
Charles Dance og Eleanor Boorman
Charles Dance og Eleanor Boorman
28. maj 2021 ... Charles Dance og Eleanor Boorman fotos, nyheder og sladder. Få mere at vide om ...
Jeff Dunham og Paige Dunham
Jeff Dunham og Paige Dunham
28. maj 2021 ... Jeff Dunham og Paige Dunham fotos, nyheder og sladder. Få mere at vide om ...
Hver 'fredag ​​den 13.' film, rangordning
Hver 'fredag ​​den 13.' film, rangordning
En liste over de bedste fredag ​​den 13. film nogensinde, sorteret efter fans, med filmtrailere, hvor de er tilgængelige. Denne fredag ​​er den 13. filmliste sorteret efter ...
Rapper med tatoveringer i nakken
Rapper med tatoveringer i nakken
Masser af rappere er i kropskunst, så det er ikke overraskende, at der er masser af rappere med tatoveringer i nakken. Tatoveringer varierer i kompleksitet og design som enhver rapper på ...
Bahram Nouraei (rapper)
Bahram Nouraei (rapper)
28. maj 2021 ... Bahram Nouraei (rapper) nyheder, sladder, fotos af Bahram Nouraei (rapper), biografi, Bahram Nouraei (rapper) partnerliste 2016. Forholdshistorie. Bahram Nouraei (rapper) forholdsliste. Bahram Nouraei (rapper) dating historie, 2021, 2020, liste over Bahram Nouraei (rapper) forhold.