Vigtigste Relationer Rund rousey

Rund rousey

Rund rousey GiftRang 5027 -1163Alder 34 år Zodiac Vandmanden Forhold 3 i alt Ronda Rousey er gravid!
Hun forventes oktober 2021.

Hvem dater hun lige nu?

Ronda Rousey og Travis BrowneTravis Browne og Ronda Rousey har været gift i 3 år siden 27. august 2017. se forholdet

Relationer

Ronda Rousey har været i et forhold med Brendan Schaub(2013 - 2014)og Timothy Digorrio(2012 - 2013).

der er st vincent dating

Om

Ronda Rousey er en 34 år gammel amerikansk kampsport. Født Ronda Jean Rousey den 1. februar 1987 i Riverside County, Californien, hun er berømt for 1. kvinde at underskrive med UFC i en karriere, der spænder over 2010–2016 (MMA). Hendes stjernetegn er Vandmand.



Ronda Rousey er medlem af følgende lister: Folk fra Santa Monica, Californien, 1987 fødsler og amerikansk judoka.

Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Ronda Rousey! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.

Forholdsstatistikker

TypeTotalLængsteGennemsnitKorteste
Gift15 år, 7 måneder--
Datingto1 år, 6 måneder1 år, 3 måneder1 år
Total35 år, 7 måneder2 år, 8 måneder1 år

detaljer

FornavnRund
MellemnavnJeans
EfternavnRousey
Fuldt navn ved fødslenRonda Jean Rousey
Alternativt navnRowdy, The Rowdy One, Rowdy Ronda, The Arm Collector
Alder34 år
Fødselsdag1. februar 1987
FødestedRiverside County, Californien
Højde5 '7' (170 cm)
Vægt61 kg (135 kg)
BygAtletisk
ØjenfarveBlå
HårfarveBlond
Karakteristisk funktionMuldvarpe under hendes venstre øje
StjernetegnVandmanden
SeksualitetLige
Etnicitethvid
Nationalitetamerikansk
BeskæftigelsestekstMMA Fighter, skuespillerinde, kampsportartist
BeskæftigelseKampsport
Gør krav på berømmelse1. kvinde til at underskrive med UFC
År (er) Aktiv2011 – nu, 2010–2016 (MMA)
Talent Agency (f.eks. Modellering)William Morris Endeavour Talent Agency, Fight Tribe Management, LLC
Bryst (tommer)35
KopstørrelseB
Talje (tommer)25
Hofter (tommer)3. 4
Tøjstørrelse4
Skostørrelse9
Officielle webstederhttp://rondarousey.net, http://www.sherdog.com/fighter/73073 fra / wiki / Sherdog, instagram.com/rondarousey/, twitter.com/rondarousey, www.facebook.com/ronda.cips, www.biography.com/people/ronda-rousey-21319725, http://www.sherdog.com/fightfinder/fightfinder.asp?fighterID=73073 fra / wiki / Sherdog, http://rondarousey.com/

Ronda Jean Rousey (; født 1. februar 1987) er en amerikansk professionel bryder, pensioneret blandet kampsportartist og judoka. Hun er bedst kendt for sin tid i UFC og sin periode som WWE-bryder. Hendes mangeårige kaldenavn, 'Rowdy', blev arvet fra den afdøde professionelle bryder Roddy Piper.



Mere om Ronda Rousey Mindre om Ronda Rousey

Dating historie

Gitter Liste Bord
#PartnerTypeStartEndeLængde
3Travis BrowneGiftOkt 2015til stede5 år
toBrendan SchaubForhold2013Juli 20141 år
1Timothy DigorrioForhold201220131 år
Travis Browne #3

Travis Browne

2015.

Travis Browne og Ronda Rousey har været gift ...[se par] Brendan Schaub #to

Brendan Schaub

2013 - 2014

Ronda Rousey og Brendan Schaub er adskilt ...[se par] Timothy Digorrio #1

Timothy Digorrio

2012 - 2013

Timothy Digorrio og Ronda Rousey er adskilt ...[se par] #3

Travis Browne

2015.

Travis Browne og Ronda Rousey har været gift i 3 år. Efter 4 måneders forlovelse blev de gift den 27. august 2017.

Forhold 5 år MåleResultatStjernetegn60%kinesisk stjernetegn100%Højde91%Alder72%'> Kompatibilitet 81% se forholdet #to

Brendan Schaub

2013 - 2014

Ronda Rousey og Brendan Schaub havde et forhold fra 2013 til juli 2014.

Forhold 1 år MåleResultatStjernetegn60%kinesisk stjernetegn100%Højde73%Alder72%'> Kompatibilitet 76% se forholdet #1

Timothy Digorrio

2012 - 2013

Timothy Digorrio og Ronda Rousey havde et forhold fra 2012 til 2013.



Forhold 1 år se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderStjernetegnBeskæftigelseNationalitet
Rund rousey3. 4 VandmandenKampsport
amerikansk
Travis Browne38 KræftKampsport
amerikansk
Brendan Schaub38 fiskKomiker
amerikansk
Timothy Digorrio- Kampsport
amerikansk

Fotogalleri

Rund rousey Rund rousey Ronda Rousey - WWE's 2019 Royal Rumble i Phoenix Ronda Rousey - WWE's 2019 Royal Rumble i Phoenix Ronda Rousey - WWE's 2019 Royal Rumble i Phoenix Ronda Rousey - WWE's 2019 Royal Rumble i Phoenix Ronda Rousey - WWE's 2019 Royal Rumble i Phoenix Ronda Rousey - WWE's 2019 Royal Rumble i Phoenix Ronda Rousey - WWE's 2019 Royal Rumble i Phoenix Ronda Rousey - WWE's 2019 Royal Rumble i Phoenix Ronda Rousey - WWE's 2019 Royal Rumble i Phoenix Ronda Rousey - WWE's 2019 Royal Rumble i Phoenix

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Charlies engle2019KampinstruktørFilm
WrestleMania 352019Rund rouseyTV show
Wrestlemania2019Rund rouseyTV show
WWE Royal Rumble2019Rund rouseyTV show
Mil 222018Sam SnowFilm
WrestleMania2018Rund rouseyTV show
9-1-12018Lena BoskoTV show
WWE SummerSlam2018Rund rouseyTV show
WWE Survivor Series2018Rund rouseyTV show
UFC 25 år kort2018TV show
Entourage2015.RundFilm
Rasende 72015.KaraFilm
WrestleMania2015.Rund rouseyTV show
Blinde vinkel2015.Devon PenberthyTV show
De forbrugsstoffer 32014MåneFilm
Fuld historie2013Gallus MagTV show
Amerikansk Judoka2009Rund rouseyFilm
WWE Smackdown!1999Rund rouseyTV show
WWE Raw1993Ronda Rouesy, Ronda RouseyTV show
Vis mere Vis mindre

Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Christiev Carothers
Christiev Carothers
28. maj 2021 ... Christiev Carothers nyheder, sladder, fotos af Christiev Carothers, biografi, Christiev Carothers kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Christiev Carothers forholdsliste. Christiev Carothers dating historie, 2021, 2020, liste over Christiev Carothers forhold.
Cynthia Kaye McWilliams
Cynthia Kaye McWilliams
28. maj 2021 ... Cynthia Kaye McWilliams nyheder, sladder, fotos af Cynthia Kaye McWilliams, biografi, Cynthia Kaye McWilliams kæreliste 2016. Forholdshistorie. Cynthia Kaye McWilliams forholdsliste. Cynthia Kaye McWilliams dating historie, 2021, 2020, liste over Cynthia Kaye McWilliams forhold.
Andrew Ridgeley
Andrew Ridgeley
28. maj 2021 ... Andrew Ridgeley nyheder, sladder, fotos af Andrew Ridgeley, biografi, Andrew Ridgeley kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Andrew Ridgeley forholdsliste. Andrew Ridgeley dating historie, 2021, 2020, liste over Andrew Ridgeley forhold.
Patrick Fugit
Patrick Fugit
28. maj 2021 ... Patrick Fugit nyheder, sladder, fotos af Patrick Fugit, biografi, Patrick Fugit kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Patrick Fugit forholdsliste. Patrick Fugit dating historie, 2021, 2020, liste over Patrick Fugit forhold.
De bedste Gaara-citater nogensinde
De bedste Gaara-citater nogensinde
'En dag vil jeg blive noget værdifuldt for andre' er det perfekte Gaara-citat, der berører de indre dæmoner, han kæmper med ...
Brittany Ashland
Brittany Ashland
28. maj 2021 ... Brittany Ashland nyheder, sladder, fotos af Brittany Ashland, biografi, Brittany Ashland kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Brittany Ashland forholdsliste. Brittany Ashland dating historie, 2021, 2020, liste over Brittany Ashland forhold.
De bedste historier fra Darkside-episoderne
De bedste historier fra Darkside-episoderne
Liste over de bedste fortællinger fra Darkside-episoderne som bestemt af vælgere som dig. Med alle de fantastiske episoder af showet derude er det svært at stole på ...