Vigtigste Relationer Ryo Nishikido

Ryo Nishikido

Ryo Nishikido EnkeltAlder 36 år Zodiac Skorpionen Forhold 2 i alt

Hvem dater han lige nu?

Ryo Nishikido er i øjeblikket single.






Relationer

Ryo Nishikido har haft et møde med Yui Aragaki(2013).



Ryo Nishikido rygtes at have tilsluttet sig Lena Fujii (2010).






Om

Ryo Nishikido er en 36 år gammel japansk skuespiller. Født den 3. november 1984 i Osaka, Japan, er han berømt for Johnny's Jr., News, Kanjani Eight. Hans stjernetegn er Skorpionen.



Ryo Nishikido er medlem af følgende lister: 1984 fødsler, japanske skuespillere og japanske sangerstubber.

Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Ryo Nishikido! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.



hvem er laura maranos kæreste

Forholdsstatistikker

TypeTotalLængsteGennemsnitKorteste
Komme ud for18 år, 2 måneder--
Rygtet111 år, 4 måneder--
Totalto11 år, 4 måneder9 år, 9 måneder8 år, 2 måneder

detaljer

FornavnRyo
EfternavnNishikido
Alternativt navnRyo-chan, Dokkun (af Yokoyama), Nishi-yan, Nishiki, Ryochan
Alder36 år
Fødselsdag3. november 1984
FødestedOsaka, Japan
Højde174 cm (5 '8½)
Vægt123 kg (56 kg)
BygAtletisk
ØjenfarveBrun - Mørk
HårfarveSort
Karakteristisk funktionGarvet hud, Droopy øjne, Muldvarpe nær næse og øjne
StjernetegnSkorpionen
SeksualitetLige
Etnicitetasiatisk
NationalitetJapansk
BeskæftigelsestekstSanger, skuespiller, sangskriver,
BeskæftigelseSkuespiller
Gør krav på berømmelseJohnny's Jr., nyheder, hvor otte
Musikgenre (tekst)Pop, Pop / rock, J-pop
År (er) Aktiv1997 – nu
Instrument (tekst)Vokal, guitar, mundharmonika, saxofon
PladeselskabJohnny's Entertainment, Teichiku Records, Imperial Records, Nomad Records, Johnny's Entertainment, Infinity Records
Tilknyttede handlingerNyheder, hvordan man otte, B.I.G. vest
Talent Agency (f.eks. Modellering)Johnny's Entertainment
Skostørrelse10.5
Officielle webstederwww.johnnys-net.jp/page?id=profile&artist=13&lang=da_us, ryonishikido.com, https://www.ryonishikido.com/
FavoritfolkMasaki Ueda, Kazuyoshi Saito, Orlando Bloom, Brad Pitt, Anthony Hopkins, Denzel Washington
FavoritfilmLammernes stilhed, om Schmidt, Rock of School, taxachauffør, John Q, The Hunchback of Notre-Dame, Harry Potter
FavoritbandsBeatles, Red Hot Chili Peppers, Nirvana, Tokyo Jihen, Acidman, Remioromen, Mr.Children
FavoritbøgerDagbogen om Anne Frank, Da Vinci-koden, Kurt Cobain-biografi, Anthony Kiedis Biografi Scar Tissue, Hontou wo de yo, Fish Story, Golden Slumber, Kokuhaku, Shoujo, Paradox13, Akunin
FavoritstederTokyo, Osaka, Amerika, Frankrig
Favorit madKaraage (stegt kylling), nudler, acai juice, bananjuice, frugt, ris, mentaiko, ramen, alt sammen med mayonnaise, ingefærstegt svinekød, syltet ingefær, hvidløgsris, misosuppe, Yakisoba
FavoritfarverGul, sort, grå, grøn

Ryo Nishikido (錦 戸 亮, Nishikido Ryō, født 3. november 1984) er en japansk sanger og skuespiller. Han var tidligere under ledelse af Johnny & Associates som medlem af japanske drengebands Kanjani Eight and News. Hans første soloalbum blev udgivet i december 2019.

Mere om Ryo Nishikido Mindre om Ryo Nishikido

Dating historie

Gitter Liste Bord
#PartnerTypeStartEndeLængde
toYui AragakiKomme ud forFeb 2013Feb 2013-
1 Lena Fujii Komme ud for R 2010 -
Yui Aragaki #to

Yui Aragaki

2013

Yui Aragaki og Ryo Nishikido er adskilt ...[se par] Lena Fujii #1Rygte

Lena Fujii

2010

Rygtet om, at Lena Fujii er sammen med Ryo Nishik ...[se par] #to

Yui Aragaki

2013

Yui Aragaki og Ryo Nishikido havde et møde i marts 2013.

MåleResultatStjernetegn40%kinesisk stjernetegn100%Højde55%Alder72%'> Kompatibilitet 67% se forholdet #1

Lena Fujii

2010 (Rygter)

Det ryktes, at Lena Fujii havde tilsluttet sig Ryo Nishikido i 2010.

Forhold 11 år MåleResultatStjernetegn80%kinesisk stjernetegntyve%Højde73%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderStjernetegnBeskæftigelseNationalitet
Ryo Nishikido 36 SkorpionenSkuespiller
Japansk
Yui Aragaki32 tvillingModel
Japansk
Lena Fujii 36 KræftModel
Japansk

Fotogalleri

Ryo Nishikido - Mænds ikke-nej [september 2017] Ryo Nishikido --Ongaku til billedet Hito magazine [juli 2017] Tadayoshi Ohkura på et tidsskrift [5. juli 2017] Tadayoshi Ohkura på et tidsskrift [5. juli 2017] Tadayoshi Ohkura på et tidsskrift [5. juli 2017] Tadayoshi Ohkura på et tidsskrift [5. juli 2017] Ryo Nishikido Ryo Nishikido Ryo Nishikido Ryo Nishikido Ryo Nishikido Ryo Nishikido

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Segodon2018Saigo JudoTV show
Samurai Sensei2015TV show
Dakishimetai: Shinjitsu ingen monogatari2014MasamiFilm
Eito renjâ 22014Gul Sentai RangerFilm
Gomenne seishun!2014HeisukeTV show
Den fulde gaspige2011Sota yamada (11 episoder, 2011)TV show
Chonmage purin2010Film
Sidste venner2008Sousuke Oikawa (10 episoder, 2008)TV show
Atenshon purîzu2006Shôta NakaharaTV show
Ganbatte ikimasshoi2005Hiroyuki'Boo 'Sekino (ukendte episoder)TV show
1 liter tårer2005Asou Haruto (11 episoder, 2005)TV show
Vis mere Vis mindre

Diskussioner






Interessante Artikler

Redaktørens Valg

De bedste tysksprogede film på Netflix
De bedste tysksprogede film på Netflix
Leder du efter en god tysk film på Netflix? Nå, dette er en liste over de bedste tysksprogede film på Netflix. Ser ud som denne tyske Netflix-filmliste ...
Izabela Janachowska
Izabela Janachowska
28. maj 2021 ... Izabela Janachowska nyheder, sladder, fotos af Izabela Janachowska, biografi, Izabela Janachowska kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Izabela Janachowska forholdsliste. Izabela Janachowska dating historie, 2021, 2020, liste over Izabela Janachowska forhold.
Ja Macallan
Ja Macallan
28. maj 2021 ... Jes Macallan nyheder, sladder, fotos af Jes Macallan, biografi, Jes Macallan kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jes Macallan forholdsliste. Jes Macallan dating historie, 2021, 2020, liste over Jes Macallan relationer.
Er Sad Satan's dybe webpuslespil et uhyggeligt kunstprojekt eller noget meget mere uhyggeligt?
Er Sad Satan's dybe webpuslespil et uhyggeligt kunstprojekt eller noget meget mere uhyggeligt?
Spillet Sad Satan er en af ​​de mest skræmmende internethemmeligheder på denne side af Marianas web. Men hvad er trist Satan? Faktum af ...
Christina Aguilera og Matthew D. rutler
Christina Aguilera og Matthew D. rutler
28. maj 2021 ... Christina Aguilera og Matthew D. rutler fotos, nyheder og sladder. Få mere at vide om ...
Maxwell Cabelino Andrade
Maxwell Cabelino Andrade
28. maj 2021 ... Maxwell Cabelino Andrade nyheder, sladder, fotos af Maxwell Cabelino Andrade, biografi, Maxwell Cabelino Andrade kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Maxwell Cabelino Andrade forholdsliste. Maxwell Cabelino Andrade dating historie, 2021, 2020, liste over Maxwell Cabelino Andrade relationer.
Jack Gilinsky
Jack Gilinsky
28. maj 2021 ... Jack Gilinsky nyheder, sladder, fotos af Jack Gilinsky, biografi, Jack Gilinsky kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jack Gilinsky forholdsliste. Jack Gilinsky dating historie, 2021, 2020, liste over Jack Gilinsky forhold.