Vigtigste Dating Sandra Prinsloo

Sandra Prinsloo

Sandra PrinslooRang 4995 -1747Alder 73 år Zodiac Jomfruen

Hvem dater hun lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Sandra Prinsloo muligvis single.






Relationer

Vi har ingen registreringer af tidligere forhold til Sandra Prinsloo.



Om

Sandra Prinsloo er en 73 år gammel sydafrikansk skuespillerinde. Født den 15. september 1947 i Sydafrika og er berømt for The Gods Must Be Crazy. Hendes stjernetegn er Jomfruen.






Sandra Prinsloo er medlem af følgende lister: 1947 fødsler, afrikanere og sydafrikanske skuespillere.



Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Sandra Prinsloo! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.

detaljer

FornavnSandra
EfternavnPrinsloo
Alternativt navnSandra prinzlow
Alder73 år
Fødselsdag15. september 1947
FødestedSydafrika
BygSlank
HårfarveBlond
StjernetegnJomfruen
SeksualitetLige
Etnicitethvid
Nationalitetsydafrikansk
BeskæftigelsestekstSkuespillerinde
BeskæftigelseSkuespillerinde
Gør krav på berømmelseGuderne skal være skøre

Sandra Prinsloo (født 15. september 1947), også kendt som Sandra Prinzlow, er en sydafrikansk skuespillerinde, der er bedst internationalt kendt for sin rolle som Kate Thompson i filmen The Gods Must Be Crazy. Prinsloo har også optrådt i adskillige sydafrikanske tv-, film- og sceneproduktioner.



Mere om Sandra Prinsloo Mindre om Sandra Prinsloo

Fotogalleri

Sandra Prinsloo Sandra Prinsloo Sandra Prinsloo Sandra Prinsloo Sandra Prinsloo Sandra Prinsloo Sandra Prinsloo Sandra Prinsloo Sandra Prinsloo

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Historien om Racheltjie De Beer2019JacobaFilm
Testamentet2019Natasja LudickTV show
Stille Nag2019Fransie van der HovenTV-film
Mågen2018IreneFilm
Mennesker Mennesker2018Mientjie van den Berg (2018)TV show
To grader af mord2016Aleksa CloeteFilm
Sjovt nok2016JohannaFilm
whistlers2016Anita Richter (2016)TV show
En mand som min far2015.Nakkie (2015)Film
En pote-pote til min skat2015.Hannie fra det modsatteFilm
Arvssonder2012Lucille SpencerTV show
Hartland2011MariaTV show
Kendte guder2005Pearl Jansen (2005)TV show
Skildpadder2004Helena MeyerTV-film
Under Turn the Devil Round 22001Louise Kok (2001)TV show
Hellige, syndere og bosættere1999Magda Joubert (1999)TV show
Hvis dette er forræderi1998Brug FischerTV-film
Annanitten seksoghalvfemsTV-film
Soweto Green: Dette er en 'træ' historienitten femoghalvfemsAmanda FløjteFilm
Prinsen af ​​Pretoria1993Cordelia de la Rey van RensburgFilm
God fascist, The1992Sarah RetiefFilm
Ingen helt1992DommerFilm
konge1991Joey Roodt (1992)TV show
I blodets navn1989Laura ReddingFilm
Guds juvel1989Ally HartwellFilm
Quest for Love1989DorothyFilm
Vinterens fortælling1988HermioneTV-film
Frøken Julie1986JulieTV-film
Mannheim-legenden1986Deborah von Albein (1986)TV show
Mågen1986Irina ArkadinaTV-film
Mantis-projektet1985Carol BaartmanTV-film
Den udstødte1984HannahTV-film
Bjerget1984Anne HawkinsTV-film
Tre søstre1984mashaTV-film
Fyret1984Helena KleynhansTV-film
Gordimer-historierne1983Lerice (segment 'Landets seks fødder')Film
Den stærkere1983Miss yKortfilm
Hedda Gabler1983Hedda GablerTV-film
Kløer1982Frances WilliamsTV-film
Slampampersirkus1982Joan (1982)TV show
Guderne skal være skøre1980Kate ThompsonFilm
For alt Transvaal's guld1979Fru HasenfeldTV show
Mål for en snigmorder1978Søster Janet HobartFilm
Sam og Sally1978ElsaTV show
Seepsteenbataljon1978Sue (1978)TV show
Præsidentens diamanter1977TV show
Bart Nel1977Fransina NelTV-film
Den menneskelige stemme1976Kvinde på telefonTV-film
Dødelige kæber1974Pascale (som Sandra Prinzlow)Film
Mærkelig verden1974Gisela PelzerFilm
Seer i forstæderne1973TiemieFilm
Bankrøveren1973Ricky GerberFilm
Elskeaftener i taigaen1967NadjaFilm
Engle (???? / v)Rubi TaylorFilm
Vis mere Vis mindre

Diskussioner






Interessante Artikler