Vigtigste Dating Shinobu Nakayama

Shinobu Nakayama

Shinobu NakayamaAlder 48 år Zodiac Stenbukken

Hvem dater hun lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Shinobu Nakayama muligvis single.






Relationer

Vi har ingen registreringer af tidligere forhold til Shinobu Nakayama.



Om

Shinobu Nakayama er en 48 år gammel japansk skuespillerinde født den 18. januar 1973 i Koganei, Tokyo, Japan. Hendes stjernetegn er Stenbukken






Shinobu Nakayama er medlem af følgende lister: 1973 fødsler, mennesker fra Tokyo og japanske kvindelige sangere.



Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Shinobu Nakayama! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.

detaljer

FornavnShinobu
EfternavnNakayama
Alder48 år
Fødselsdag18. januar 1973
FødestedKoganei, Tokyo, Japan
Højde5 '5' (165 cm)
BygGennemsnit
ØjenfarveBrun - Mørk
HårfarveBrun - Mørk
StjernetegnStenbukken
SeksualitetLige
Etnicitetasiatisk
NationalitetJapansk
BeskæftigelsestekstSkuespillerinde, sangerinde
BeskæftigelseSkuespillerinde
År (er) Aktiv1988 - til stede

Shinobu Nakayama (中山 忍, Nakayama Shinobu, født 18. januar 1973) er en skuespillerinde og en tidligere J-popsanger. Hun blev født i Tokyo, Japan, og udgav sin første single den 2. november 1988. Hendes endelige udgivelse som J-pop-kunstner var den 1. marts 1991. Hun var medlem af de kortvarige idolgrupper Nanatsuboshi og Rakutenshi. Hun er den yngre søster til skuespillerinden Miho Nakayama.



Mere om Shinobu Nakayama Mindre om Shinobu Nakayama

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Læge X ~ Gekai Daimon Michiko ~2012TV show
Sayonara natsu yasumi2010Film
Ôoku2006FujikawaFilm
Baruto ingen gakuen2006MatsuFilm
Sennen ingen koi - Hikaru Genji monogatari2001Aoi nej UeFilm
Gamera 3: Revenge of Iris1999Mayumi NagamineFilm
Gamera daika ijû kuchu kessennitten femoghalvfemsMayumi NagamineFilm
Fist of Legend1994Mitsuko YamadaFilm
Godzilla vs. Mechagodzilla II1993Yuri KatagiriFilm

Diskussioner






Interessante Artikler