Vigtigste Dating Silvia Mariscal

Silvia Mariscal

Silvia MariscalAlder 74 år Zodiac Jomfruen

Hvem dater hun lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Silvia Mariscal muligvis single.






Relationer

Vi har ingen registreringer af tidligere forhold til Silvia Mariscal.



Om

Silvia Mariscal er en 74 år gammel mexicansk skuespillerinde. Født Silvia Ramírez Aguilar den 13. september 1946 i Mexico City, Distrito Federal, Mexico, hun er berømt for Amorcito Corazón (2011). Hendes stjernetegn er Jomfruen.






der er jessica biel dating

Silvia Mariscal er medlem af følgende lister: 1946 fødsler, mennesker fra Mexico City og mexicanske skuespillerstubber.



Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil af Silvia Mariscal! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.

detaljer

FornavnSilvia
EfternavnMarskal
Fuldt navn ved fødslenSilvia Ramirez Aguilar
Fødselsdag13. september 1946
FødestedMexico City, Distrito Federal, Mexico
BygGennemsnit
ØjenfarveBrun - Mørk
HårfarveFarvet rød
StjernetegnJomfruen
Etnicitethvid
NationalitetMexicansk
BeskæftigelsestekstSkuespillerinde
BeskæftigelseSkuespillerinde
Gør krav på berømmelseAmorcito Corazón (2011)
År (er) Aktiv1971-nu
Officielle webstedertwitter.com/mirezra?lang=da

Silvia Mariscal (født Silvia Ramírez Aguilar den 28. april 1946 i Mexico City, Mexico) er en mexicansk skuespillerinde. Hun optrådte i den mexicanske film Noras vilje fra 2008.



jake johnson og erin payne
Mere om Silvia Mariscal Mindre om Silvia Mariscal

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Ringo, hans livs kamp2019Teresa RojasTV show
Klart2019MatildeTV show
Min elskede arv2019Frøken IrlandTV show
Hukommelse2018morFilm
José José: Sangens prins2018fru RosaTV show
Hotellet med hemmeligheder2016ElisaTV show
Træer dør stående2015mormorFilm
Malquerida2014Elena BenaventeTV show
At jeg elsker dig, jeg elsker dig2013LysTV show
Som man siger2011MercedesTV show
Sødt hjerte2011Sara de CorderoTV show
Teresa2010Aguirre de Chávez tilflugtTV show
Noras vilje2008Nora KurtzFilm
Guadalupes rose2008Katia, RosarioTV show
Tåber går ikke til himlen2008Isabel Carmona enke fra LópezTV show
Killer kvinder2008Perle, lyserødTV show
Piger som dig2007MarthaTV show
Den smukkeste grimme pige2006Luiguis morTV show
mammut2005mormorKortfilm
Fantasier2003EstherFilm
Slør2003Leticia de Robleto, Leticia RobletoTV show
Det er de også2002TV show
Uendelig jul2001Doña IsabelTV show
Livets spil2001Sara DominguezTV show
Mellem eftermiddag og aften2000Voksen BeatrizFilm
Du er min skæbne2000Maria Suarez de GalindoTV show
Løgnen1998Leticia 'Leti', Leticia 'Lety'TV show
Vil vi nogensinde have vinger1997Silvia de NájeraTV show
Lærkenitten femoghalvfemsMercedesTV show
Indfald1993MercedesTV show
Destinos: En introduktion til spansk1992ÆreTV show
De blindes by1991Fru SandovalFilm
Stjålet liv1991DanielaTV show
Aske og diamanter1990AndreaTV show
Hanehår1990Film
Dø for live1989ElenaTV show
Hjørnet af vidundere1987Ensomhed (1988)TV show
At lære at leve1984MarthaTV show
Klovnes historie1983Film
Officiel korruption1980Film
Mary af mit hjerte1979Ven af ​​MaryFilm
Intime krønike1979StemmeFilm
Tårer af kærlighed1979CeciliaTV show
Støvregn1978PatriciaFilm
papir blomster1978Marcela trejoFilm
Rosalia1978CarmenTV show
Klapperslangen1977Ung skuespillerindeFilm
Kom med mig1977TV show
Brev fra Marusia1976Daisy blomstFilm
Chin Chin the Drunken Bum1976Film
Afskediget af sundhedsårsager1976YolandaFilm
Den elendiges dal1975Daisy blomstFilm
Livets mirakel1975TV show
Den hellige inkvisition1974Justa MendezFilm
Omen1974SilviaFilm
Føreren1974TV show
Ungerne1973ChabelaFilm
Guitar-spillet1973Film
Ønsk i efteråret1972SilviaFilm
Sejr1972Film
Den ubrugelige kraft1972Film
Reglerne for spillet1971Film
Lucia Shadow1971TeresaTV show
Den hvide enke1970Patricia, Gustavos kæresteFilm
Vis mere Vis mindre

Diskussioner






Interessante Artikler