Vigtigste Dating Sumela Kay

Sumela Kay

Sumela KayAlder 34 år Zodiac Leo

Hvem dater hun lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Sumela Kay muligvis single.






Relationer

Vi har ingen registreringer af tidligere forhold til Sumela Kay.



Om

Sumela Kay er en 34 år gammel canadisk skuespillerinde. Født den 25. juli 1986 i Toronto, Ontario, er hun berømt for den første skuespillerinde, der spiller Kitty Pryde / Shadowcat (i th. Hendes stjernetegn er Leo.






Sumela Kay er medlem af følgende lister: Canadiske filmskuespillere, canadiske tv-skuespillere og fødsler fra 1986.



Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Sumela Kay! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.

detaljer

FornavnSumela
EfternavnKay
Alder34 år
Fødselsdag25. juli 1986
FødestedToronto, Ontario
BygSlank
ØjenfarveBrun - lys
HårfarveBlond
StjernetegnLeo
SeksualitetLige
Etnicitethvid
NationalitetCanadisk
BeskæftigelsestekstSkuespillerinde
BeskæftigelseSkuespillerinde
Gør krav på berømmelseFørste skuespillerinde, der spillede Kitty Pryde / Shadowcat (i th
Mere om Sumela Kay Mindre om Sumela Kay

Fotogalleri

Sumela Kay Sumela Kay Sumela Kay

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Pakken2010MelissaKortfilm
En voldshistorie2005Judy DanversFilm
Krydser linjen2002Carly HarrisonTV-film
Dok2001NicoleTV show
X men2000Kitty Pryde, ShadowcatFilm
Virtuel mor2000HilaryTV-film
En ferieromance1999ClarissaTV-film
Time Shifters1999Pige på flyetTV-film
Byen1999SynTV show
Simon Birch1998Ann (som Sumela-Rose Keramidopulos)Film
Kan ikke vente1998SumelaFilm
Twisters Nightnitten seksoghalvfemsSarahTV-film
Vind i ryggennitten seksoghalvfemsPige, June WilsonTV show
Vis mere Vis mindre

Diskussioner






Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Jennifer Akerman
Jennifer Akerman
28. maj 2021 ... Jennifer Akerman nyheder, sladder, fotos af Jennifer Akerman, biografi, Jennifer Akerman kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jennifer Akerman forholdsliste. Jennifer Akerman dating historie, 2021, 2020, liste over Jennifer Akerman forhold.
Kan sipahi
Kan sipahi
28. maj 2021 ... Kan Sipahi-nyheder, sladder, fotos af Can Sipahi, biografi, Can Sipahi-partnerliste 2016. Forholdshistorie. Kan Sipahi forholdsliste. Kan Sipahi dating historie, 2021, 2020, liste over Can Sipahi forhold.
De bedste Eric Clapton-albums nogensinde
De bedste Eric Clapton-albums nogensinde
Ud over at være en af ​​de største guitarister nogensinde, er Eric Clapton også en af ​​de største rockkunstnere. Liste over de bedste Eric Clapton ...
Marc Terenzi og Sarah Connor
Marc Terenzi og Sarah Connor
28. maj 2021 ... Marc Terenzi og Sarah Connor fotos, nyheder og sladder. Få mere at vide om ...
Careena Collins
Careena Collins
28. maj 2021 ... Careena Collins nyheder, sladder, fotos af Careena Collins, biografi, Careena Collins kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Careena Collins forholdsliste. Careena Collins dating historie, 2021, 2020, liste over Careena Collins forhold.
GameStop river dig af, og det er sådan, de gør det
GameStop river dig af, og det er sådan, de gør det
Vi har alle gode minder om at handle på GameStop. Helvede, butikken forsyner os med videospil, som, som vi alle ved, er de ultimative ...
Hvad du skal se, hvis du elsker Fresh Off the Boat
Hvad du skal se, hvis du elsker Fresh Off the Boat
Hvis du spekulerer på, hvad du skal se efter Fresh Off the Boat, har denne liste de bedste anbefalinger til lignende tv-shows og film, som du helt sikkert vil nyde - alt ...