Vigtigste Relationer Susana zabaleta

Susana zabaleta

Susana zabaleta EnkeltAlder 56 år Zodiac Vægt Forhold 2 i alt

Hvem dater hun lige nu?

Susana Zabaleta er i øjeblikket single.






Relationer

Susana Zabaleta var tidligere gift med Daniel Gruener.



Susana Zabaleta har været i et forhold med José Roberto Pisano(2015-2019).






Om

Susana Zabaleta er en 56 år gammel mexicansk skuespillerinde. Født Susana Zabaleta Ramos den 30. september 1964 i Monclova, Coahuila, Mexico, hun er berømt for Sobrenatural. Hendes stjernetegn er Vægt.



Susana Zabaleta er medlem af følgende lister: Ariel Award-vindere, 1964 fødsler og spansksprogede sangere.

Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Susana Zabaleta! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.



Forholdsstatistikker

TypeTotalLængsteGennemsnitKorteste
Gift1---
Dating14 år--
Totalto4 år2 år-

detaljer

FornavnSuzanne
EfternavnZabaleta
PigenavnBuketter
Fuldt navn ved fødslenSusana Zabaleta Ramos
Alternativt navnSusana Zavaleta, Susana Zabaleta, Susana Zavaleta Ramos
Alder56 år
Fødselsdag30. september 1964
FødestedMonclova, Coahuila, Mexico
BygGennemsnit
ØjenfarveBrun - lys
HårfarveSort
StjernetegnVægt
SeksualitetLige
Etnicitethvid
NationalitetMexicansk
BeskæftigelsestekstSangerinde, skuespillerinde
BeskæftigelseSkuespillerinde
Gør krav på berømmelseOvernaturlig
Musikgenre (tekst)Pop, Opera
År aktivt1986 - til stede
PladeselskabEMI
Officielle webstederhttp://www.susanazabaleta.com, www.allmovie.com/artist/susana-zabaleta-p216417, www.rottentomatoes.com/celebrity/susana_zabaleta/

Susana Zabaleta Ramos (født 30. september 1964) er en mexicansk sopransanger og skuespillerinde.

Mere om Susana Zabaleta Mindre om Susana Zabaleta

Dating historie

Gitter Liste Bord
#PartnerTypeStartEndeLængde
toJose Roberto PisanoForhold2015.20194 år
1Daniel gruenerGift -
Jose Roberto Pisano #to

Jose Roberto Pisano

2015 - 2019

José Roberto Pisano og Susana Zabaleta ...[se par] Daniel gruener #1

Daniel gruener

Daniel Gruener og Susana Zabaleta er skilt ...[se par] #to

Jose Roberto Pisano

2015 - 2019

José Roberto Pisano og Susana Zabaleta dateret fra 2015 til 2019.

Forhold 4 år MåleResultatStjernetegntyve%kinesisk stjernetegn40%Alder1%'> Kompatibilitet femten% se forholdet #1

Daniel gruener

Daniel Gruener og Susana Zabaleta er skilt.

MåleResultatStjernetegntyve%kinesisk stjernetegn1%Alder52%'> Kompatibilitet 18% se forholdet

Partner sammenligning

NavnAlderStjernetegnBeskæftigelseNationalitet
Susana zabaleta 56 VægtSkuespillerinde
Mexicansk
Jose Roberto Pisano37 KræftSkuespiller
Mexicansk
Daniel gruener53 StenbukkenFilminstruktør
Mexicansk

Fotogalleri

Susana zabaleta Susana zabaleta Susana zabaleta Susana zabaleta Susana zabaleta Susana zabaleta Susana zabaleta Susana zabaleta Susana zabaleta Susana zabaleta Susana zabaleta Susana zabaleta

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Wicked Flying Monkeys2015.EvelineFilm
For hende er jeg eva2012Eva María León Jaramillo enke fra ZuloagaTV show
Turde at drømme2009SuzanneTV show
Boogie, den fedtede2009Marcia (stemme)Film
Simulatorer2008Rachel BolanosTV show
Ild i blodet2007Ruth UribeTV show
Sex og andre hemmeligheder2007SofiaTV show
Kvinder2005SofiaTV show
Under samme hud2003Ivonne acostaTV show
Livsdrab2002SilviaFilm
XHDRbZ2002TeresaTV show
Myldretid2001Jægerinde, fotograf, datter af AidaTV show
Salome2001SuzanneTV show
Krønike om en morgenmad2000Særligt udseende (ukrediteret)Film
Du er min skæbne2000Emma pimentelTV show
Sex, beskedenhed og tårer1999AnaFilm
Et lys på vejen1998AstridTV show
Elisa inden verdens ende1997Elisas morFilm
Lille by, stort helvede1997Medarda ZavalaTV show
Overnaturlignitten seksoghalvfemsDolores BerthierFilm
Så gør dem allenitten seksoghalvfemsDespinaFilm
Skyggen af ​​den andennitten seksoghalvfemsLic. AmaralTV show
Soma1994DamenKortfilm
Kæder af bitterhed1991TV show
Mirakel og magi1991TV show
På kanten af ​​døden1990TV show
Spøgelser og det sidste mareridtElizabethFilm
Vis mere Vis mindre

Diskussioner






Interessante Artikler