Vigtigste Dating Suzee Pai

Suzee Pai

Suzee PaiAlder 58 år Zodiac Leo

Hvem dater hun lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Suzee Pai muligvis single.






Relationer

Vi har ingen registreringer af tidligere forhold til Suzee Pai.



Om

Suzee Pai er en 58 år gammel amerikansk skuespillerinde. Født Sue Frances Pai den 8. august 1962 i Toledo, Ohio, hun er berømt for Sharky's Machine i en karriere, der spænder over 1981-1993. Hendes stjernetegn er Leo.






Suzee Pai er medlem af følgende lister: 1962 fødsler, Penthouse Pets og amerikanske skuespillerinder.



Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Suzee Pai! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.

detaljer

FornavnSuzee
EfternavnFar
Fuldt navn ved fødslenSue Frances Pai
Alder58 år
Fødselsdag8. august 1962
FødestedToledo, Ohio
Højde5 '6½' (169 cm)
BygSlank
HårfarveSort
StjernetegnLeo
SeksualitetLige
EtnicitetMultiracial
Nationalitetamerikansk
BeskæftigelsestekstSkuespillerinde
BeskæftigelseSkuespillerinde
Gør krav på berømmelseSharkys maskine
År aktivt1981-1993, 1981-1993

Suzee Pai (født 8. august 1962) er en tidligere skuespillerinde og model og var månedens penthouse husdyr i januar 1981.



Mere om Suzee Pai Mindre om Suzee Pai

Fotogalleri

Suzee Pai Suzee Pai Suzee Pai Suzee Pai Suzee Pai Suzee Pai Suzee Pai Suzee Pai

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Ekstra stor detektiv1991SyuTV show
Jakarta1988Esha (som Sue Francis Pai)Film
Tattinger's1988Billie LowTV show
Store problemer i Lille Kina1986Miao YinFilm
Cosby Show1984Fru LeeTV show
Første blod1982Vietnamesisk prostitueret (ukrediteret)Film
Sharkys maskinenitten og firsSiakwanFilm

Diskussioner






Interessante Artikler

Redaktørens Valg

De bedste tysksprogede film på Netflix
De bedste tysksprogede film på Netflix
Leder du efter en god tysk film på Netflix? Nå, dette er en liste over de bedste tysksprogede film på Netflix. Ser ud som denne tyske Netflix-filmliste ...
Izabela Janachowska
Izabela Janachowska
28. maj 2021 ... Izabela Janachowska nyheder, sladder, fotos af Izabela Janachowska, biografi, Izabela Janachowska kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Izabela Janachowska forholdsliste. Izabela Janachowska dating historie, 2021, 2020, liste over Izabela Janachowska forhold.
Ja Macallan
Ja Macallan
28. maj 2021 ... Jes Macallan nyheder, sladder, fotos af Jes Macallan, biografi, Jes Macallan kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jes Macallan forholdsliste. Jes Macallan dating historie, 2021, 2020, liste over Jes Macallan relationer.
Er Sad Satan's dybe webpuslespil et uhyggeligt kunstprojekt eller noget meget mere uhyggeligt?
Er Sad Satan's dybe webpuslespil et uhyggeligt kunstprojekt eller noget meget mere uhyggeligt?
Spillet Sad Satan er en af ​​de mest skræmmende internethemmeligheder på denne side af Marianas web. Men hvad er trist Satan? Faktum af ...
Christina Aguilera og Matthew D. rutler
Christina Aguilera og Matthew D. rutler
28. maj 2021 ... Christina Aguilera og Matthew D. rutler fotos, nyheder og sladder. Få mere at vide om ...
Maxwell Cabelino Andrade
Maxwell Cabelino Andrade
28. maj 2021 ... Maxwell Cabelino Andrade nyheder, sladder, fotos af Maxwell Cabelino Andrade, biografi, Maxwell Cabelino Andrade kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Maxwell Cabelino Andrade forholdsliste. Maxwell Cabelino Andrade dating historie, 2021, 2020, liste over Maxwell Cabelino Andrade relationer.
Jack Gilinsky
Jack Gilinsky
28. maj 2021 ... Jack Gilinsky nyheder, sladder, fotos af Jack Gilinsky, biografi, Jack Gilinsky kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jack Gilinsky forholdsliste. Jack Gilinsky dating historie, 2021, 2020, liste over Jack Gilinsky forhold.