Vigtigste Dating Sydney Bromley

Sydney Bromley

Sydney Bromley 1909 - 1987Alder 78 ved død Zodiac Leo

Hvem dater han lige nu?

Hvil i fred.






Relationer

Vi har ingen registreringer af tidligere forhold til Sydney Bromley.



Om

Den britiske skuespiller Sydney Bromley blev født Sidney Charles Bromley den 24. juli 1909 i London, England og døde den 14. august 1987 Worthing, Sussex, England i alderen 78. Han huskes mest for Dragonslayer. Hans stjernetegn er Leo.






der daterer tahiry nu

Sydney Bromley er medlem af følgende lister: Engelske filmskuespillere, engelske tv-skuespillere og People from London.



Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil af Sydney Bromley! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.

detaljer

FornavnSydney
EfternavnBromley
Fuldt navn ved fødslenSidney Charles Bromley
Alternativt navnSidney Bromley
Alder78 (alder ved død) år
Fødselsdag24. juli 1909
FødestedLondon, England
Døde14. august 1987
DødsstedWorthing, Sussex, England
BygSlank
HårfarveGrå
StjernetegnLeo
Etnicitethvid
NationalitetBritisk
BeskæftigelseSkuespiller
Gør krav på berømmelseDrage dræber
År aktivt1945-1987, 1945-1987

Sidney Charles Bromley (24. juli 1909 - 14. august 1987), krediteret som Sydney Bromley, var en engelsk skuespiller. Han optrådte i mere end tres film og tv-programmer. På scenen optrådte han i premieren af ​​Saint Joan i 1924 af George Bernard Shaw samt 1957-filmen med samme navn. Han optrådte i A Midsummer Night's Dream and Twelfth Night i løbet af sommeren 1935 på Open Air Theatre i London.



er chris evert i et forhold
Mere om Sydney Bromley Mindre om Sydney Bromley

Fotogalleri

The NeverEnding Story - Sydney Bromley The NeverEnding Story - Sydney Bromley Sydney Bromley Sydney Bromley Sydney Bromley Sydney Bromley Sydney Bromley Sydney Bromley Sydney Bromley Sydney Bromley Sydney Bromley

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Crystalstone1987Gammel mandFilm
Pirater1986DiddlerFilm
Anastasia: Anna's mysterium1986HerbertTV show
The NeverEnding Story1984EngywookFilm
Drengen, der vandt puljerne1983Lord MuirbridgeTV show
En amerikansk varulv i Londonnitten og firsAlfFilm
Drage dræbernitten og firsHodgeFilm
Dangerous Davies: The Last Detectivenitten og firsHarknessTv-film
Lysestage1977Mr. ThresherFilm
Krydsede sværd1977BondeFilm
Jabberwocky1977Overspilning (stemme)Film
Overnaturlig1977OtteTV show
Devenish1977Edmund Summerfield, M.P.TV show
Bare William1976Mr. BeezumTV show
The New Avengers1976HaraTV show
Robin Hood Junior1975AlfricFilm
Virtuosen1975MellemmåltidTv-film
Frankenstein og monsteret fra helvede1974KvindeFilm
Palliserne1974Mr. ClarksonTV show
Professor Poppers problem1974CrickleFilm
Prinsen af ​​Danmark1974Mr. BosworthTV show
Landshallen1974Mr. CrabtreeTV show
Intet sex venligst: Vi er britiske1973Rag & Bone ManFilm
Børnene fra 47A1973JeremiasTV show
Thriller1973SethTV show
Ski-Boy1973MathieuTV show
Crown Court1972Professor UpshottTV show
Læge ansvarlig1972Mr. GolightlyTV show
Macbeth1971BæreFilm
De to Ronnies1971LandmandTV show
Division 41969MitfordTV show
To i kløver1969Tom NelsonTV show
Nicholas Nickleby1968TixTV show
En halv Sixpence1967PubkarakterFilm
Island of the Burning Damned1967Old Tramp (som Sidney Bromley)Film
Forhistoriske kvinder1967nogenFilm
Smashing Time1967TrampFilm
De frygtløse vampyrmordere1967SlædeførerFilm
Volpone1967CorbaccioTV show
Sir Arthur Conan Doyle1967Gammel mandTV show
De tre musketerer1966AdvokatTV show
Juletræet1966Bilist (ukrediteret)Film
Operation tredje form1966PaddyFilm
Fortsæt Cowboy1965Sam HoustonFilm
De, monstre, de!1965GennemboreFilm
Tredive minutter teater1965Gammel mandTV show
Indtil døden os skiller sig1965Lokal YokelTV show
Pet Pals1965CharlieTV show
Fader kom også!1964LangFilm
Onsdagens leg1964CraigieTV show
Teater 6251964George, Glendenning-Rees, TrampTV show
Fire Crackers1964WhiskersTV show
The Valiant Varneys1964TV show
Himmel over!1963Tramp (ukrediteret)Film
Paranoiac1963Tramp (ukrediteret)Film
Kran1963SlotzTV show
Planmakerne1963GeorgeTV show
Sergent Cork1963Starkie, TrampTV show
Natskabninger1962Gamle Tom KetchFilm
Z Biler1962Harry Dummitt, Harry Lewis, WhiskyTV show
Hugh og jeg1962TV show
Pipers melodi1962FårehyrdeFilm
Komedie Playhouse1961Bernard watsonTV show
Harpers West One19612. kundeTV show
Sambo og snebjergene1961TV show
Beton jungle1960Bange fange (ukrediteret)Film
Sykes og A ...1960TV show
BBC Sunday-Night Play1960StrandkomikerTV show
Horrors of the Black Museum1959Nabo (ukrediteret)Film
Intet skjulested1959Brady, BrightTV show
Garry Halliday1959AdmiralenTV show
Mændene fra værelse 131959En trampTV show
Kvadermasse og pit1958Tattered ManTV show
Tv-dramatiker1958KadonTV show
Store kanoner1958GravørTV show
Saint Joan1957Baudricourts stewardFilm
Beredskabsafdeling 101957FaradayTV show
Arthur Haynes Show1957TV show
Den homoseksuelle kavaler1957PurdyTV show
Kærlighedskampen1955TV Delivery Man (ukrediteret)Film
Dixon of Dock Green1955Wally Weir, WilkieTV show
Kvatermasse II1955FarTV show
Sailor of Fortune1955PaddyTV show
Blond afpresning1955Film
Djævelens havn1954EnsonFilm
Et sted for henrettelse1953JarvisTV show
BBC Sunday-Night Theatre1950Enkel, tjener, William TabbTV show
Badger's Green1949Alf - Ragholt-scorerenFilm
Dato med en drøm1948Fremmed på Max's OfficeFilm
Til den offentlige fare1948BarchefKortfilm
Der er ingen flugt1948Professor CorkewFilm
Kains mærke1947Martin (Richard's Man) (ukrediteret)Film
Loyalt hjerte1946Burton June (ukrediteret)Film
Middagen var dødelig1946LeonardoTv-film
Kort møde1945Johnnie - Second Soldier (ukrediteret)Film
Demobbed1944Annoncør (ukrediteret)Film
Vis mere Vis mindre

Diskussioner






Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Jennifer Akerman
Jennifer Akerman
28. maj 2021 ... Jennifer Akerman nyheder, sladder, fotos af Jennifer Akerman, biografi, Jennifer Akerman kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jennifer Akerman forholdsliste. Jennifer Akerman dating historie, 2021, 2020, liste over Jennifer Akerman forhold.
Kan sipahi
Kan sipahi
28. maj 2021 ... Kan Sipahi-nyheder, sladder, fotos af Can Sipahi, biografi, Can Sipahi-partnerliste 2016. Forholdshistorie. Kan Sipahi forholdsliste. Kan Sipahi dating historie, 2021, 2020, liste over Can Sipahi forhold.
De bedste Eric Clapton-albums nogensinde
De bedste Eric Clapton-albums nogensinde
Ud over at være en af ​​de største guitarister nogensinde, er Eric Clapton også en af ​​de største rockkunstnere. Liste over de bedste Eric Clapton ...
Marc Terenzi og Sarah Connor
Marc Terenzi og Sarah Connor
28. maj 2021 ... Marc Terenzi og Sarah Connor fotos, nyheder og sladder. Få mere at vide om ...
Careena Collins
Careena Collins
28. maj 2021 ... Careena Collins nyheder, sladder, fotos af Careena Collins, biografi, Careena Collins kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Careena Collins forholdsliste. Careena Collins dating historie, 2021, 2020, liste over Careena Collins forhold.
GameStop river dig af, og det er sådan, de gør det
GameStop river dig af, og det er sådan, de gør det
Vi har alle gode minder om at handle på GameStop. Helvede, butikken forsyner os med videospil, som, som vi alle ved, er de ultimative ...
Hvad du skal se, hvis du elsker Fresh Off the Boat
Hvad du skal se, hvis du elsker Fresh Off the Boat
Hvis du spekulerer på, hvad du skal se efter Fresh Off the Boat, har denne liste de bedste anbefalinger til lignende tv-shows og film, som du helt sikkert vil nyde - alt ...