Vigtigste Dating Tania nolan

Tania nolan

Tania nolanAlder 37 år Zodiac Leo

Hvem dater hun lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Tania Nolan muligvis single.






Relationer

Vi har ingen registreringer af tidligere forhold til Tania Nolan.



Om

Tania Nolan er en 37 år gammel skuespillerinde fra New Zealand. Født den 19. august 1983 i Rakaia, Canterbury, New Zealand, hun er berømt for When Night Falls. Hendes stjernetegn er Leo.






Tania Nolan er medlem af følgende lister: 1983 fødsler, tv-skuespillerstubber og newzealandske tv-skuespillere.



Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Tania Nolan! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.

detaljer

FornavnTania
EfternavnNolan
Fuldt navn ved fødslenTania nolan
Alder37 år
Fødselsdag19. august 1983
FødestedRakaia, Canterbury, New Zealand
Højde5 '9' (175 cm)
BygSlank
ØjenfarveBlå
HårfarveBrun - Mørk
StjernetegnLeo
Etnicitethvid
NationalitetNy Zealander
UniversitetToi Whakaari Dramaskole
BeskæftigelsestekstSkuespillerinde
BeskæftigelseSkuespillerinde
Gør krav på berømmelseNår natten falder

Tania Nolan (født 19. august 1983) er en skuespillerinde fra Rakaia, Canterbury, New Zealand. Hun er bedst kendt for sine roller som Isobel Jones i den newzealandske tv-serie The Hothouse (2007) og Angelina Caulfield i komedie / dramaserien Go Girls (2009).



Mere om Tania Nolan Mindre om Tania Nolan

Fotogalleri

Tania nolan Tania nolan Tania nolan Tania nolan Tania nolan Tania nolan Tania nolan Tania nolan Tania nolan Tania nolan Tania nolan Tania nolan

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Tag Girl ud2020MelissaFilm
Ind i regnbuen2017LindsayFilm
Og så var der Eva2017AlyssaFilm
Bryde viljen2016MathildaKortfilm
9 til 5 fødder under2014RebeccaKortfilm
Den 6. ven2014SaharaFilm
Uærlig din2014SofiaKortfilm
Trin Dave2014Julia DeeringTV show
Hvisker2013AliceKortfilm
Grayson: Earth One2013Emma WalkerTV show
Knightswood2012Mor - PrinsesseKortfilm
Croquembouche2012MarionKortfilm
Fight Night Legacy2012NatTV show
Et bedre sted end dette2012SophieKortfilm
For hvem jeg er2012RonaKortfilm
Gaven2011EmmaKortfilm
Fight Night Legacy2011Kortfilm
Du drømmer2011Marya LamotteKortfilm
Spartacus2010CaeciliaTV show
Dette er ikke mit liv2010Læge Collins, Dr. Natasha CollinsTV show
Underworld: Rise of the Lycans2009SårFilm
Gå piger2009Angelina CaulfieldTV show
Kulten2009KarynTV show
Legenden om den søgende2008Dennee AmnellTV show
Sunshine Night2008RachelKortfilm
Kissy Kissy2007AlisonFilm
Når natten falder2007Louise WilliamsFilm
Varmehuset2007Isobel JonesTV show
Dårlige datoer2005CharlotteKortfilm
NCIS2003Civil medarbejder Nena EasterlingTV show
Hjemme og væk1988Scarlett SnowTV show
StatiskIFilm
Vis mere Vis mindre

Diskussioner






Interessante Artikler

Redaktørens Valg

De bedste tysksprogede film på Netflix
De bedste tysksprogede film på Netflix
Leder du efter en god tysk film på Netflix? Nå, dette er en liste over de bedste tysksprogede film på Netflix. Ser ud som denne tyske Netflix-filmliste ...
Izabela Janachowska
Izabela Janachowska
28. maj 2021 ... Izabela Janachowska nyheder, sladder, fotos af Izabela Janachowska, biografi, Izabela Janachowska kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Izabela Janachowska forholdsliste. Izabela Janachowska dating historie, 2021, 2020, liste over Izabela Janachowska forhold.
Ja Macallan
Ja Macallan
28. maj 2021 ... Jes Macallan nyheder, sladder, fotos af Jes Macallan, biografi, Jes Macallan kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jes Macallan forholdsliste. Jes Macallan dating historie, 2021, 2020, liste over Jes Macallan relationer.
Er Sad Satan's dybe webpuslespil et uhyggeligt kunstprojekt eller noget meget mere uhyggeligt?
Er Sad Satan's dybe webpuslespil et uhyggeligt kunstprojekt eller noget meget mere uhyggeligt?
Spillet Sad Satan er en af ​​de mest skræmmende internethemmeligheder på denne side af Marianas web. Men hvad er trist Satan? Faktum af ...
Christina Aguilera og Matthew D. rutler
Christina Aguilera og Matthew D. rutler
28. maj 2021 ... Christina Aguilera og Matthew D. rutler fotos, nyheder og sladder. Få mere at vide om ...
Maxwell Cabelino Andrade
Maxwell Cabelino Andrade
28. maj 2021 ... Maxwell Cabelino Andrade nyheder, sladder, fotos af Maxwell Cabelino Andrade, biografi, Maxwell Cabelino Andrade kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Maxwell Cabelino Andrade forholdsliste. Maxwell Cabelino Andrade dating historie, 2021, 2020, liste over Maxwell Cabelino Andrade relationer.
Jack Gilinsky
Jack Gilinsky
28. maj 2021 ... Jack Gilinsky nyheder, sladder, fotos af Jack Gilinsky, biografi, Jack Gilinsky kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jack Gilinsky forholdsliste. Jack Gilinsky dating historie, 2021, 2020, liste over Jack Gilinsky forhold.