Vigtigste Dating Taylor Anne Reid

Taylor Anne Reid

Taylor Anne ReidAlder 31 år Zodiac Vandmanden

Hvem dater hun lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Taylor Anne Reid muligvis single.






Relationer

Vi har ingen registreringer af tidligere forhold for Taylor Anne Reid.



Om

Taylor Anne Reid er en 31 år gammel canadisk skuespillerinde født den 28. januar 1990 i Victoria, British Columbia, Canada. Hendes stjernetegn er Vandmand






Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil af Taylor Anne Reid! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.



detaljer

FornavnTaylor
MellemnavnAnne
EfternavnReid
Fuldt navn ved fødslenTaylor Ann-Marie Reid
Alternativt navnTaylor Anne Reid, Taylor Ann-Marie Reid, Tay, Taylor-Anne Reid, Taylor-Ann Reid
Alder31 år
Fødselsdag28. januar 1990
FødestedVictoria, British Columbia, Canada
Højde5 '6' (168 cm)
BygSlank
ØjenfarveBlå
HårfarveBrun - Mørk
Karakteristisk funktionHendes hår., Hendes smukke ansigt., Hendes smukke krop.
StjernetegnVandmanden
SeksualitetLige
Etnicitethvid
NationalitetCanadisk
BeskæftigelsestekstSkuespillerinde
BeskæftigelseSkuespillerinde
Søstermaggie (ældre), katie (yngre)
FavoritfilmDen sjette dag [2000]
Favorit madFisk
FavoritfarverRød, grøn, lyserød
Mere om Taylor Anne Reid Mindre om Taylor Anne Reid

Fotogalleri

Taylor Anne Reid - omtale Taylor Anne Reid - omtale

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Den mistænkte2006Robin James (som Taylor-Ann Reid)Film
FBI: Forhandler2005Taylor Martin (som Taylor-Anne Reid)Tv-film
Taget2002Lisa Clarke på 10 år, Young Lisa ClarkeTV show
Evolution: The Animated Movie2002Film
Gidsel forhandler2001Stacey FoleyTv-film
Alienators: Evolution fortsætter2001Yderligere stemmerTV show
Chris Isaak Show2001Chloe di GrassiTV show
PC og internettet2001Fransk pigeFilm
Den 6. dag2000Clara GibsonFilm
Den skyldige2000Amy (som Taylor-Anne Reid)Film
Julehemmeligheden2000Grace McNeillTv-film
Mørk engel2000SophyTV show
Opstandelse1999Brandmandspige (som Taylor-Anne Reid)Tv-film
Da Vincis forespørgsel1998Julie EllisonTV show
Mercy Point1998Lily ParksTV show
Besøgte igen1998ClaireKortfilm
Sleepwalkers1997SarahTV show
Millenniumnitten seksoghalvfemsPige i bussenTV show
Madeline's nye eventyrnitten femoghalvfemsYderligere stemmer (2000) (stemme som Taylor-Anne Reid)TV show
X-Files1993Edward Skurs yngste datterTV show
Vis mere Vis mindre

Diskussioner






Interessante Artikler