Vigtigste Dating Tomas Goros

Tomas Goros

Tomas Goros

Hvem dater han lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Tomas Goros muligvis single.






Relationer

Vi har ingen registreringer af tidligere forhold for Tomas Goros.



Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Tomas Goros! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.






detaljer

Mere om Tomas Goros Mindre om Tomas Goros

Fotogalleri

Tomas Goros Tomas Goros Tomas Goros Tomas Goros Tomas Goros Tomas Goros Tomas Goros

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Hot Maids 42020Fader niece SandraFilm
Netværkere med flere niveauer2020CobraFilm
Fange nr. 12019Kaptajn Ademir SegoviaTV show
Uden frygt for sandheden2018JuanTV show
Hendes navn var Dolores, den Jenn, jeg kendte2017.Mr. PedroTV show
Paquita i kvarteret2017.Don EpifanioTV show
Enhver dag2016JeremiasTV show
Blå dæmon2016Efraín LarrañagaTV show
hvis det er muligt!2015.DommerTV show
Beskytteren2013Ramiro 'Lagarto' Chacón 92 episoder, 2013TV show
Himlenes Herre2013General Antonio GarnicaTV show
Nætter med platanito2013Selv - GæstTV show
Kongen2012Felix (1 afsnit, 2012)TV show
Elsker dig sådan2012Amílcar Ramírez (1 afsnit, 2012)TV show
Som man siger2011HumbertoTV show
Det femte bud2011Film
Kærlighedskontrakt2008José Martín (1 afsnit, 2008)TV show
Borderland2007Kaptajn RamirezFilm
Luften, jeg trækker vejret2007GangsterFilm
Ukuelig skønheder2007Gregorio (ukendte episoder)TV show
Mens der er liv2007(ukendte episoder)TV show
Sex, kærlighed og andre perversioner2006Mosnters Balls (segment 'Max Viagra')Film
Beslutninger2005KokosnødTV show
En ny kærlighed2003(1 afsnit, 2003)TV show
Hvilke kvinder er stille2001Pedro (2 episoder, 2001)TV show
Lavt slag2000Daniel (1 afsnit, 2000)TV show
Tequila blå1998Dr. Demetrio GalarzaTV show
Min lille frække1997Raspa (1 afsnit, 1997)TV show
Clarita Lightnitten seksoghalvfemsAnselmo (3 episoder, 1996)TV show
Acapulco, krop og sjælnitten femoghalvfemsTysk (1995)TV show
Under samme ansigtnitten femoghalvfemsRenato (1995)TV show
Cisco Kid1994TrevinoTV-film
Ørnenes flugt1994Jesús González Ortega (1 afsnit, 1994)TV show
Ud over broen1994Eulogio (1994) (ukendte episoder)TV show
Står overfor solen1992Eulogio (1 afsnit, 1992)TV show
Bryde i brand1990Golfbane fodretFilm
Bestemmelsessted1990Jose AlbertoTV show
One Man Force1989TipreFilm
Farver1988PhilipFilm
Tequila Sunrise1988Carlos 'mand nr. 2Film
Kvinde, sager fra det virkelige liv19852 episoder, 1997TV show
Airwolf1984Patrol Leader # 1 (1 afsnit, 1985)TV show
Jæger1984Hood 1 afsnit, 1988TV show
Vis mere Vis mindre

Diskussioner






Interessante Artikler