Vigtigste Dating Veronica Toussaint

Veronica Toussaint

Veronica ToussaintAlder 45 år Zodiac fisk

Hvem dater hun lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Veronica Toussaint muligvis single.






Relationer

Vi har ingen registreringer af tidligere forhold til Veronica Toussaint.



Om

Veronica Toussaint er en 45 år gammel mexicansk skuespillerinde. Født den 15. marts 1976 i Mexico City, Distrito Federal, Mexico, hun er berømt for Que Importa. Hendes stjernetegn er Fisk.






Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil af Veronica Toussaint! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.



detaljer

FornavnVeronica
EfternavnToussaint
Alternativt navnVeronica Toussaint
Fødselsdag15. marts 1976
FødestedMexico City, Distrito Federal, Mexico
Højde5 '5¼' (166 cm)
ØjenfarveBrun - Mørk
HårfarveBrun - lys
Stjernetegnfisk
Religionromersk-katolske
EtnicitetMultiracial
NationalitetMexicansk
BeskæftigelsestekstSkuespillerinde og tv-vært
BeskæftigelseSkuespillerinde
Gør krav på berømmelseDet betyder noget
Mere om Veronica Toussaint Mindre om Veronica Toussaint

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Fejlen tilhører Malinche2020SelvTV show
Hvor sej!2020SelvværtTV show
LOL: Last One Laughing2018SelvTV show
Brødre og detektiver2009TV show
Kappadokien2008SoniaTV show
Tretten frygt2007Carmen (1 afsnit, 2007)TV show
Kanin på månen2004AmbassadørFilm
Min kærlighed, min synd2004Jasmine (1 afsnit, 2004)TV show
Hoveder eller haler2001Alejandra (1 afsnit, 2001)TV show

Diskussioner






Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Jennifer Akerman
Jennifer Akerman
28. maj 2021 ... Jennifer Akerman nyheder, sladder, fotos af Jennifer Akerman, biografi, Jennifer Akerman kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jennifer Akerman forholdsliste. Jennifer Akerman dating historie, 2021, 2020, liste over Jennifer Akerman forhold.
Kan sipahi
Kan sipahi
28. maj 2021 ... Kan Sipahi-nyheder, sladder, fotos af Can Sipahi, biografi, Can Sipahi-partnerliste 2016. Forholdshistorie. Kan Sipahi forholdsliste. Kan Sipahi dating historie, 2021, 2020, liste over Can Sipahi forhold.
De bedste Eric Clapton-albums nogensinde
De bedste Eric Clapton-albums nogensinde
Ud over at være en af ​​de største guitarister nogensinde, er Eric Clapton også en af ​​de største rockkunstnere. Liste over de bedste Eric Clapton ...
Marc Terenzi og Sarah Connor
Marc Terenzi og Sarah Connor
28. maj 2021 ... Marc Terenzi og Sarah Connor fotos, nyheder og sladder. Få mere at vide om ...
Careena Collins
Careena Collins
28. maj 2021 ... Careena Collins nyheder, sladder, fotos af Careena Collins, biografi, Careena Collins kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Careena Collins forholdsliste. Careena Collins dating historie, 2021, 2020, liste over Careena Collins forhold.
GameStop river dig af, og det er sådan, de gør det
GameStop river dig af, og det er sådan, de gør det
Vi har alle gode minder om at handle på GameStop. Helvede, butikken forsyner os med videospil, som, som vi alle ved, er de ultimative ...
Hvad du skal se, hvis du elsker Fresh Off the Boat
Hvad du skal se, hvis du elsker Fresh Off the Boat
Hvis du spekulerer på, hvad du skal se efter Fresh Off the Boat, har denne liste de bedste anbefalinger til lignende tv-shows og film, som du helt sikkert vil nyde - alt ...