Vigtigste Relationer Vend Wagner om

Vend Wagner om

Vend Wagner om 1941 - 1997Alder 55 ved død Zodiac Skytten Forhold 2 i alt Børn 1 barn

Hvem dater hun lige nu?

Hvil i fred.






Relationer

Wende Wagner var tidligere gift med James Mitchum(1968)og Courtney Brown(1961 - 1964).



Om

Den amerikanske skuespillerinde Wende Wagner blev født den 6. december 1941 i New London, Connecticut, USA og døde den 26. februar 1997 Santa Monica, Californien, USA i alderen 55. Hun huskes mest for The Green Hornet. Hendes stjernetegn er Skytten.






Wende Wagner er medlem af følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske tv-skuespillere og fødsler fra 1941.



Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Wende Wagner! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.

Forholdsstatistikker

TypeTotalLængsteGennemsnitKorteste
Giftto54 år, 7 måneder29 år, 3 måneder4 år
Totalto54 år, 7 måneder29 år, 3 måneder4 år

detaljer

Fornavntur
EfternavnWagner
Alternativt navnWendy Wagner
Alder55 (alder ved død) år
Fødselsdag6. december 1941
FødestedNew London, Connecticut, USA
Døde26. februar 1997
DødsstedSanta Monica, Californien, USA
DødsårsagKræft
BegravetKremeret
Højde5 '6' (168 cm)
BygSlank
HårfarveBrun - Mørk
StjernetegnSkytten
Etnicitethvid
Nationalitetamerikansk
BeskæftigelsestekstSkuespillerinde
BeskæftigelseSkuespillerinde
Gør krav på berømmelseThe Green Hornet
År aktivt1960–1973

Wende Wagner, også kendt som Wendy Wagner (6. december 1941 - 26. februar 1997) var en amerikansk skuespillerinde, der var bedst kendt for sine roller i The Green Hornet og Rio Conchos.



der har matthew mcconaughey dateret
Mere om Wende Wagner Mindre om Wende Wagner

Dating historie

Gitter Liste Bord
#PartnerTypeStartEndeLængde
toJames MitchumGiftOkt 1966Okt 1966-
1Courtney BrownGift196019644 år
James Mitchum #to

James Mitchum

1966

James Mitchum og Wende Wagner blev skilt ...[se par] Courtney Brown #1

Courtney Brown

1960 - 1964

Wende Wagner og Courtney Brown blev skilt ...[se par] #to

James Mitchum

1966

James Mitchum og Wende Wagner blev gift i 1 år. De daterede i 1 år efter at have været sammen i oktober 1966 og giftede sig i 1968. 1 år senere blev de skilt i 1972.

MåleResultatStjernetegn40%kinesisk stjernetegn80%Højde73%Alder98%'> Kompatibilitet 73% se forholdet #1

Courtney Brown

1960 - 1964

Wende Wagner og Courtney Brown var gift i 3 år. De daterede i 1 år efter at have været sammen i 1960 og giftede sig i 1961. 3 år senere blev de skilt i 1964.

Forhold 4 år MåleResultatkinesisk stjernetegn80%Alder44%'> Kompatibilitet 31% Børn 1 barn se forholdet

Partner sammenligning

NavnAlderStjernetegnBeskæftigelseNationalitet
Vend Wagner om 55 SkyttenSkuespillerinde
amerikansk
James Mitchum80 TyrenSkuespiller
amerikansk
Courtney Brown92 Fodbold

Børn

NavnKønFødtAlderAnden forælder
TiffanyKvinde Courtney Brown

Fotogalleri

Vend Wagner om Vend Wagner om Vend Wagner om Vend Wagner om Vend Wagner om Vend Wagner om Vend Wagner om Vend Wagner om Vend Wagner om Vend Wagner om Vend Wagner om Vend Wagner om

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Lokkemaden19732. offer (som Wendy Wagner)Tv-film
Rookies1972homoseksuelTV show
Guns of the Magnificent Seven1969TinaFilm
Rosemary's Baby1968Rosemary's Girl Friend (som Wendy Wagner)Film
Blondie1968Dithers 'sekretærTV show
Det tager en tyv1968SødTV show
En pagt med døden1967Rafaela montemayorFilm
Mannix1967Frøken EllisTV show
The Green Hornet1966Lenore sagTV show
Destination indre rum1966Sandra WellesFilm
Ude af syne1966ScubaFilm
Rio Conchos1964SallyFilm
Flipper1964Ella BaileyTV show
Perry Mason1957Anona GilbertTV show
Vogntog1957FayTV show
Lassie1954Diane StaffordTV show
Vis mere Vis mindre

Diskussioner






Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Jennifer Akerman
Jennifer Akerman
28. maj 2021 ... Jennifer Akerman nyheder, sladder, fotos af Jennifer Akerman, biografi, Jennifer Akerman kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jennifer Akerman forholdsliste. Jennifer Akerman dating historie, 2021, 2020, liste over Jennifer Akerman forhold.
Kan sipahi
Kan sipahi
28. maj 2021 ... Kan Sipahi-nyheder, sladder, fotos af Can Sipahi, biografi, Can Sipahi-partnerliste 2016. Forholdshistorie. Kan Sipahi forholdsliste. Kan Sipahi dating historie, 2021, 2020, liste over Can Sipahi forhold.
De bedste Eric Clapton-albums nogensinde
De bedste Eric Clapton-albums nogensinde
Ud over at være en af ​​de største guitarister nogensinde, er Eric Clapton også en af ​​de største rockkunstnere. Liste over de bedste Eric Clapton ...
Marc Terenzi og Sarah Connor
Marc Terenzi og Sarah Connor
28. maj 2021 ... Marc Terenzi og Sarah Connor fotos, nyheder og sladder. Få mere at vide om ...
Careena Collins
Careena Collins
28. maj 2021 ... Careena Collins nyheder, sladder, fotos af Careena Collins, biografi, Careena Collins kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Careena Collins forholdsliste. Careena Collins dating historie, 2021, 2020, liste over Careena Collins forhold.
GameStop river dig af, og det er sådan, de gør det
GameStop river dig af, og det er sådan, de gør det
Vi har alle gode minder om at handle på GameStop. Helvede, butikken forsyner os med videospil, som, som vi alle ved, er de ultimative ...
Hvad du skal se, hvis du elsker Fresh Off the Boat
Hvad du skal se, hvis du elsker Fresh Off the Boat
Hvis du spekulerer på, hvad du skal se efter Fresh Off the Boat, har denne liste de bedste anbefalinger til lignende tv-shows og film, som du helt sikkert vil nyde - alt ...