Vigtigste Dating Zak Santiago

Zak Santiago

Zak SantiagoAlder 40 år Zodiac Stenbukken

Hvem dater han lige nu?

Ifølge vores optegnelser er Zak Santiago muligvis single.






Relationer

Vi har ingen registreringer af tidligere forhold til Zak Santiago.



Om

Zak Santiago er en 40 år gammel canadisk skuespiller. Født den 3. januar 1981 i Vancouver, British Columbia, Canada, han er berømt for Rags. Hans stjernetegn er Stenbukken.






der er michael ealy dating

Zak Santiago har været i en matchup på skærmen med Italia Ricci i Fatal Memories (2015).



Zak Santiago er medlem af følgende lister: Canadiske filmskuespillere, fødsler fra 1981 og canadiske skuespillerstubber.

Bidrage

Hjælp os med at opbygge vores profil for Zak Santiago! Log på for at tilføje oplysninger, billeder og relationer, deltage i diskussioner og få kredit for dine bidrag.



der har bruno mars dateret

detaljer

FornavnTaske
EfternavnSantiago
Fuldt navn ved fødslenZak Santiago
Alder40 år
Fødselsdag3. januar 1981
FødestedVancouver, British Columbia, Canada
BygSlank
ØjenfarveBrun - Mørk
HårfarveSort
StjernetegnStenbukken
SeksualitetLige
EtnicitetMultiracial
NationalitetCanadisk
BeskæftigelsestekstSkuespiller, Producer, Stunts, Disk Jockey
BeskæftigelseSkuespiller
Gør krav på berømmelseKlude
År aktivt1997 – til stede
Talent Agency (f.eks. Modellering)Rød ledelse
Officielle webstederwww.zaksantiago.com/, twitter.com/zaksantiago?lang=da

Zak Santiago (født 3. januar 1981) er en canadisk skuespiller og DJ.

Mere om Zak Santiago Mindre om Zak Santiago

Fotogalleri

Cult of Chucky - Zak Santiago Cult of Chucky - Zak Santiago Zak Santiago Zak Santiago Zak Santiago Zak Santiago Zak Santiago Zak Santiago Zak Santiago Zak Santiago Zak Santiago Zak Santiago

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Vragrester2021Gary GarciaTV show
The Long Island Serial Killer: A Mother's Hunt for Justice2021ArrestationsofficerTv-film
Christmas Yule-bloggen2020Oscar ortizTv-film
Blod og skat2019Everado SanchezTV show
Wu Assassins2019Sgt. Joe TorresTV show
Benchwarmers 2: Breaking Balls2019SmegmanFilm
Hysh Lille offer2019Ari Sheffler, detektivTv-film
Meditation Park2018JonathanFilm
Signeret, forseglet, leveret: Vejen mindre rejst2018Ramon RodriguezTv-film
Underskrevet, forseglet, leveret: Til alteret2018Ramon RodriguezTv-film
Arrangementet2017Dimitri fonsecaTV show
Cult of Chucky2017Sygeplejerske CarlosFilm
Signeret, forseglet, leveret: Højere grund2017Ramon RodriguezTv-film
Ghost Wars2017Rodney DoyleTV show
Juleprinsesse2017Ignacio MarquezTv-film
Signeret, forseglet, leveret: Hjem igen2017Ramon RodriguezTv-film
Opgaven2016JuristFilm
Iteration 12016AnthonyKortfilm
Ganjy2016JorgeKortfilm
Dirk Gently's Holistic Detective Agency2016KrydsTV show
Luk øjet2016Hvid TonyTV show
Rejsende2016Daniel SosaTV show
Underskrevet, forseglet, leveret: En ud af en million2016Ramon RodriguezTv-film
Et andet sted2016Kortfilm
Zombie2015.Pablo BalabanTV show
Fatal Memories2015.Glenn RobertsTv-film
Ægte fiktion2015.John, kartellederens stemmeFilm
Signeret, forseglet, leveret: Fra Paris med kærlighed2015.Ramon RodriguezTv-film
Elsk igen2015.NicoTv-film
Ghost Unit2015.MatthewTV show
Signeret, forseglet, leveret: Den umulige drøm2015.Ramon RodriguezTv-film
Perfekte søstre2014Detektiv Santiago GatesFilm
De 1002014dem selvTV show
Sikke en idiot2014SteveFilm
Dårlig by2014EmceeFilm
Signeret, forseglet, leveret2014Ramon RodriguezTV show
Til døden skiller os2014EthanTv-film
Betonblondiner2013LarsFilm
Kult2013Det. Mario zavalaTV show
Chupacabra vs. Alamo2013Kommandør WilcoxTv-film
Slet2013KaptajnTV show
Witches of East End2013MathiasTV show
grund2013Virgil MaddoxTV show
King & Maxwell2013GustavoTV show
Whisper of Fear2013RosmarinTv-film
Baby sælgere2013Rafael OchoaTv-film
Dick Knost Show2013rigFilm
Battlestar Galactica: Blood & Chrome2012Kaptajn DiazTv-film
Klude2012DiegoTv-film
Kontinuum2012Agent Miller, MillerTV show
Musiklæreren2012GaryTv-film
Tilfældige romantiske handlinger2012MattFilm
Maksimal overbevisning2012MP-felterFilm
Tilbage 2 Rap2012Hip Hop kaptajnKortfilm
Lucille in Love: Jeg så dig2012DominicaKortfilm
Helvede på hjul2011Marcos FuentesTV show
Ret lovligt2011Rick NuñezTV show
Killer Mountain2011VædderTv-film
De sande heltinder2011Hugo RodriguezTV show
Sundhedsmæssige fordele2011Konstabel KornstickTV show
Der var engang2011Prins HenryTV show
The Grim Sleeper2011Officer GatesFilm
Huset2011Geoff BlankFilm
Den torturerede2010Yngre betjentFilm
Menneskeligt mål2010Agent FoutsTV show
I fare2010RoyTv-film
Fronten2010RoyTv-film
Sand retfærdighed2010Eddie, Eddie GogolTV show
Amazon Falls2010tilFilm
Røgskærm2010Detektiv JavierTv-film
Caprica2009HængeTV show
Assistenterne2009Zach del toroTV show
Troppen2009Lee StanleyTV show
Stargate Universe2009Cpl. FloderTV show
Trodser tyngdekraften2009JuanTV show
V2009John fierroTV show
Alice200910 af klubberTV show
Gården2009Alfredo MartinezTv-film
Ace of Hearts2008Officer SanchezFilm
Øjet2008EmilioFilm
Frynser2008CecilTV show
Indfangelsen af ​​Green River Killer2008Seth ImperiaTV show
Helligdom2008Fanget unormaltTV show
Little Girl Lost: The Delimar Vera Story2008Brian SantosTv-film
Normal2007Bob socialarbejderenFilm
Skydespil2007Senior agentFilm
En mistet familie2007Marcus VegarraTv-film
Cleaverville2007GusTv-film
Flash Gordon2007ZackTV show
Cassandra Browns hemmelige liv2007FabioKortfilm
Hunde2006AntikhandlerFilm
Pynt hallen2006Fyrværkeri fyrFilm
En pige som mig: Gwen Araujo-historien2006Billede af Carlos GuerreroTv-film
Katastrofezone: vulkan i New York2006JoséTv-film
Flyvning 932006Ahmed Alhaznawi (som Zak Santiago Alam)Tv-film
Hjem inden jul2006MarioTv-film
Hurtig brand2006RussellTv-film
Eureka2006Dr. Sebastian MarxTV show
Intelligens2006Harvey GuilfordTV show
Psych2006MannyTV show
Gemt2006IgnatiusTV show
Beviset2006Nicholas LopezTV show
Afskåret2005RamonFilm
Underklassiker2005AndersonFilm
Bekendelser fra en sociopatisk social klatrer2005GeoffreyTv-film
Fighting the Odds: The Marilyn Gambrell Story2005Ed riveraTv-film
Pigeaften2005GatesTv-film
Mord ved præsidiet2005Privat. SulwayTv-film
Godiva's2005EmileTV show
Robson Arms2005Hal garciaTV show
Unge blade2005Ramon Montalvo Francisco de la CruzTV show
Slanger2005WilfredoKortfilm
Menneskelig last2004RamirezTV show
De fem mennesker, du møder i himlen2004DominguezTv-film
Farvel-pigen2004Danseklasse instruktørTv-film
Trafik2004Caroles agentTV show
Kingdom Hospital2004Dr. Sonny GuptaTV show
44002004Colin McGrathTV show
L-ordet2004OscarTV show
Virker ikke2003Vred JurymesterTV show
Død som mig2003WillyTV show
Hvordan det hele gik ned2003Tico's Partner (som Zak Santiago Alam)Film
Jeremias2002SamTV show
Den døde zone2002RaulTV show
Tusmørkezonen2002ChetoTV show
Josie og Pussycats2001Megastore DJ (som Zak Alam)Film
Smallville2001Stedfortræder MoralesTV show
Trixie2000Gang Member (som Zak Santiago Alam)Film
Højere grund2000RockoTV show
Mørk engel2000KurtTV show
Niveau 92000MorphTV show
Stor lyd2000TV show
Sweetwater1999Jorge (som Zak Alam)Tv-film
Late Night Sessions1999Danny (som Zak Santiago Alam)Film
Koldt hold1998TV show
Da Vincis forespørgsel1998Irske Billy MulvaneyTV show
Intet for godt for en cowboy1998LoggerTV show
Syv dage1998TV show
Kråken: Trappe til himlen1998Curtis BilbaoTV show
NightMan1997Spiller nr. 2TV show
Stargate SG-11997Rogelio duranTV show
Poltergeist: Arvennitten seksoghalvfemsGennemboreTV show
Hugorm1994Jerry PodwilTV show
X-Files1993Mr. GreenTV show
De fire fædreEnrique GarzaFilm
GrævlingenJohn, kartellederens stemmeFilm
Vis mere Vis mindre

Matchups på skærmen

  • Italien Ricci og Zak SantiagoItalien Ricci
    • Fatal Memories
      2015.
    [se matchup]

Diskussioner






Interessante Artikler

Redaktørens Valg

De bedste tysksprogede film på Netflix
De bedste tysksprogede film på Netflix
Leder du efter en god tysk film på Netflix? Nå, dette er en liste over de bedste tysksprogede film på Netflix. Ser ud som denne tyske Netflix-filmliste ...
Izabela Janachowska
Izabela Janachowska
28. maj 2021 ... Izabela Janachowska nyheder, sladder, fotos af Izabela Janachowska, biografi, Izabela Janachowska kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Izabela Janachowska forholdsliste. Izabela Janachowska dating historie, 2021, 2020, liste over Izabela Janachowska forhold.
Ja Macallan
Ja Macallan
28. maj 2021 ... Jes Macallan nyheder, sladder, fotos af Jes Macallan, biografi, Jes Macallan kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jes Macallan forholdsliste. Jes Macallan dating historie, 2021, 2020, liste over Jes Macallan relationer.
Er Sad Satan's dybe webpuslespil et uhyggeligt kunstprojekt eller noget meget mere uhyggeligt?
Er Sad Satan's dybe webpuslespil et uhyggeligt kunstprojekt eller noget meget mere uhyggeligt?
Spillet Sad Satan er en af ​​de mest skræmmende internethemmeligheder på denne side af Marianas web. Men hvad er trist Satan? Faktum af ...
Christina Aguilera og Matthew D. rutler
Christina Aguilera og Matthew D. rutler
28. maj 2021 ... Christina Aguilera og Matthew D. rutler fotos, nyheder og sladder. Få mere at vide om ...
Maxwell Cabelino Andrade
Maxwell Cabelino Andrade
28. maj 2021 ... Maxwell Cabelino Andrade nyheder, sladder, fotos af Maxwell Cabelino Andrade, biografi, Maxwell Cabelino Andrade kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Maxwell Cabelino Andrade forholdsliste. Maxwell Cabelino Andrade dating historie, 2021, 2020, liste over Maxwell Cabelino Andrade relationer.
Jack Gilinsky
Jack Gilinsky
28. maj 2021 ... Jack Gilinsky nyheder, sladder, fotos af Jack Gilinsky, biografi, Jack Gilinsky kæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jack Gilinsky forholdsliste. Jack Gilinsky dating historie, 2021, 2020, liste over Jack Gilinsky forhold.